>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

tevez5 53

tevez5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Myślałem myślałem i zdecydowałem że pogram Liverpool - Real za cała pule ???? albo do przodu albo zrobie sobie wakacje ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
baleronik +1 Punkty
renthus 5

renthus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Zamierzam od dzisiaj wrócic do bukmacherki i zamierzam grac tym sposobem. Ktoś napisał żeby z LE być ostrożnym mysle ze na spokojnie mozna grac Moenchengladbach Salzburg i Tottenham. A dzisiaj oczywiscie real i moze galatasaray bo to co dortmund robi to sie mija z celem

D 0

david7pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Powiecie mi Panowie jak wy stawkujecie? Bo dzisiaj chyba też pocisnę real tylko mam problem ze stawkowaniem.

tevez5 53

tevez5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ja zrobiłem sobie program w excelu. Wybieram ile chce wygrać i przy jakim minimalnym kursie wchodze do gry i liczy stawki sam

renthus 5

renthus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety ale ja bym nie grał na to że Dortmund wygra bo duże ryzyko moim zdaniem Galatasaray u siebie to będzie ciężki orzech dla dortmundu zobaczyby jak to będzie myślę że bramek z jednej i z drugiej strony będzie sporo. A kalkulator progresji można znaleźć w dziale programy bukmacherskie. A co panowie myślicie o meczu Legi?

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wracajac do stawkowania, ktos probowalem gry np.
20-30` 10 x3,4
25-40` [w zaleznosci od kursu, ale ok pasuje ok 2,5] 10x 3,4 - a reszte stawki puscic po kursie 3-3,25
Chodzi mi o zwiekszenie szansy na zakladke. Po prostu zeby nie grac od razu calej kwoty nastepnego progu tylko rozbic ja na dwa.

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wg mnie można dziś grubo zagrać Real, Atletico. Jeszcze się zastanawiam nad Arsenalem i Leverkusen

renthus 5

renthus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real atletico ładnie na + Ma ktoś jakiś pomysł jutro na LE na godzinę 19? bo mi jedyne co przychodzi to grac seville jak myślicie?

tevez5 53

tevez5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Zmieniłem nieco wygląd ale mam nadzieję że nie popsułem formuł, jeżeli zauważycie jakieś błędy dajcie znać.

Kalkulator stawkowania:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dudus +5 Punkty (Dzięki za kalkulator :))
marcim222 +1 Punkty
thestig 71

thestig

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real atletico ładnie na + Ma ktoś jakiś pomysł jutro na LE na godzinę 19? bo mi jedyne co przychodzi to grac seville jak myślicie?

Sevilla, Feyenoord, Napoli. Te będę grał. A co do dzisiejszych meczów - cud miód malina. Atletico zakładka 50+60, Leverkusen zakładka 60+70, Arsenal wszedł na ostatnim progu ale wszedł, i co najlepsze najsłabiej wyszedłem dziś na Realu ???? Ale tu miałem pograne dosyć solidnie Real wygra i over 2.5 więc też dobrze.

tremen 10

tremen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
oderne
19:00
Slovan Bratislava - Sparta Praga
Steaua Bucharest - Rio Ave
21.05
Celtic - Astra
Dnipro - Qarabag

tevez5 53

tevez5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Nie moge sie jakoś zdecydować co pograć dzisiaj, zdecyduje pewnie na 5 minut przed ????

nornica 0

nornica

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy u jakiegokolwiek innego bukmachera niż całoroczny możliwa jest gra tym systemem? w temacie wyczytałem, że bwin oferuje tego typu zakłady na live, jednak widzę tam tylko grę w przedziałach (np. od 15.01 do 30.00), a nie zakłady typu gol do x minuty. Ktoś sie orientuje?

K 15

kolewacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy u jakiegokolwiek innego bukmachera niż całoroczny możliwa jest gra tym systemem? w temacie wyczytałem, że bwin oferuje tego typu zakłady na live, jednak widzę tam tylko grę w przedziałach (np. od 15.01 do 30.00), a nie zakłady typu gol do x minuty. Ktoś sie orientuje?

Po raz enty. Tym systemem da sie grac tylko w bet365.