muntar
Użytkownik
Od paru dni mam wrazenie, ze ten temat sie nadaje.. do hydeparku.
Teraz bawi mnie kolega muntar, ktory w tej chwili otrzymuje ???? i moze isc do szatni. Popatrz czym czestujesz ludzi chocby przez ostatnie 48godziny i ile z tych spotkan konczylo sie 0-0. Granie na pałe wszystkiego jak leci, a przynajmniej wiekszosci prowadzi do bankructwa co mozemy obserwowac juz u niektorych. Dla mnie mozesz miec tysiac reputy, a nie masz nic madrego do powiedzenia. Pisze o tym, bo uwazam ze nalezy obnazac osoby, ktorych skutecznosc typow jest na tak niskim poziomie. Kazdy ma swoj rozum i gra wg wlasnego uznania, ale niektorzy maja go mniej i buduja gre na takim pseudotypowaniu.
Wole poczytac Hanka, ktory tu przyjdzie nad ranem i powie czego to on nie gral.
Poza tym mozna zauwazyc, ze dramaty ludzi zaczynaja sie po 80 minucie gdy kursy na bet sa smieszne (w meczach mocno overowych) a stawki kosmiczne. Nie dziwie sie ze niektorzy odpadli w 80' przy takim Molde. Ale rozwiazaniem raczej nie jest wchodzenie od 30' zamiast od 1'. Nie tedy droga.
Sory kolego ale w ciągu całego tygodnia podałem ok 25 typów, które grałem i tylko w dwóch nie padły żadne bramki Mallorca & Sandnes. A jak jesteś kozak to pokaż lepszą skuteczność. Nie liczę wczorajszych meczy co podawałem, gdzie wyraźnie zaznaczyłem, że nie gram tego a robię test.