Panowie nie ma co sie stresowac, dzisiaj to było pole minowe. Mysle ze niewielu wyszlo na + a tym którzy to zrobili gratuluje 
Takie dni tez sie beda zdarzac
Takie dni tez sie beda zdarzac
AZ - GroningenAZ był uzasadniony wystaczyło spojrzeć na statystyki...
Co do hamburga cóż podobnie jak z pucharem LE
Nie da się wyeliminować w 100% takich meczy nawet popierając je dobrą analizą
Spójrz ile tu meczy zostało podanych i mały ich odsetek kończy się 0-0
Mi na ponad 40 meczy zadrzyły się 3 0-0 i to 2 dziś.
Kolega ma 100% racji. Trochę za szybko to wszystko, każdy chce wrzucić jakiś typ nie zawsze poparty analizą, dziś o "20:30" można było z 10 innych meczy grać i spokojnie wyszłoby się naAZ - Groningen
Historia ostatnich starć to 4/5 meczy under 2,5 gola. Dla mnie to już za duże ryzyko do grania, do tego dochodzi duża stawka tego play-offu.
Hamburg - Furth
Hamburg wiadomo jak ostatnio obniżył loty, na 10 ostatnich spotkań średnia tylko 1 strzelonej bramki na mecz, co nie napawa optymizmem.
Historia spotkań tych drużyn to
24.09.13
Hamburger-Furth 1 : 0
02.03.13
Hamburger-Furth 1 : 1
06.10.12
Furth-Hamburger 0 : 1
Niestety mowilem o tym, ze kazdy wrzuca co mu tylko w oko wpadnie... Dzis 2x 0-0, przedwczoraj 2x 0-0.. Gdzie tu logika??? Zwykle napalanie sie na kase i juz. To sie nie skonczy dla co niektorych dobrze. Nie lepiej wybrac sobie 2 mecze na dzien i tego sie trzymac?
Ja wiem że jest wolność i każdy podaje typy jakie chce z analizami lub bez, ale może by tak każdy kto podaje typ jak już nie chce go koniecznie uzasadniać sam ocieniałby prawdopodobieństwo jego trafienia w skali np. 1-5. Zawsze inny użytkownik mógłby się do tego odnieść i wystawić inną ocenę. Dla mniej zaawansowanych byłby to jakiś wyznacznik czy grać dany typ czy nie.
livemecz, klikasz na interesujace Cie spotkanie i masz wszystko jak na dloni w zakladce H2HJaka polecacie stronke, do sprawdzania statystyk z pilki noznej?. Glownie chodzi mi statystyki goli.
Zda nie zda próbować trzebaProzpozycje taka zlozylem rano, moze nie tak rozbudowana ale jednak. Od tego momentu przybyly 3 strony. Rozwaz sam, czy Twoj madry nota bene pomysl, zda tu egzamin.
te mecze które ja podaję , to z założeniem nie 1 a 2 bramek...
Tak więc 1 mecz - ale tak jakby dwa ????
15 meczy musisz mieć żeby pokryć 1 wtope? ??
I jeszcze problemy ile to ja zarobiłem czy straciłem
Eksperci zawsze odzywają się po meczu
I jeszcze problemy ile to ja zarobiłem czy straciłem ... 15 meczy musisz mieć żeby pokryć 1 wtope? ?? Dam sobie luz z podawaniem tu typów bo jak widać na koniec są jeszcze jakieś problemy... Powodzenia wszystkim w dalszej grze ????