Jedną z takich opcji może być zaczynanie od,, gol przed 20 minuta'' nie oszukujmy się Ale tych bramek wcale tak dużo w pierwszych 10 min nie wpada a przy 0-0 straty po 8 progach byłyby dużo mniejsze niż po 9 progach.
Jedną z takich opcji może być zaczynanie od,, gol przed 20 minuta'' nie oszukujmy się Ale tych bramek wcale tak dużo w pierwszych 10 min nie wpada a przy 0-0 straty po 8 progach byłyby dużo mniejsze niż po 9 progach.
ja się też zastanawiałem czy to jest sens grania po 80 minucie, bo żeby złapać kurs na over 0,5 gwarantujący zwrot, trzeba by przeczekać do 84-85 minucie, więc gra nie warta świeczki, a strata o 1/3 mniejsza w przypadku 0-0. Chociaż wczoraj trafiłem tak Juventus który strzelił w doliczonym czasie gry, ale ile to razy można mieć takiego farta. Też zastanawiałem się nad graniem od 20 minuty. Mógłby się wypowiedzieć Hank, jakie ma doświadczenie w tym temacie.
gol do 10. minuty w drużynach overowych to kursy w granicach 4,33-4,50
a w drużynach underowych: 5,00-6,00, jest to dokładnie zdarzenie typu: Gol w przedziale: 0:00 - 9:99. Potem grając na ,,Gol przed xx minutą" o takim kursie możemy tylko pomarzyć tak więc opłaca się grać do 10 minuty
sorki panowie ale takim systemem grałem ponad rok temu,były wzloty i upadki do zera duzo osób to testowało wystarczy dobrze poszukać .TO NIE JEST SYSTEM HANKA jedynie kolejne udoskonalenie jak widze w formie zakładek tylko za to moge go pochwalić.
warte zagrania 2 rosyjska dynamo torpedo
dynamo gra o utrzymanie a torpedo o play off
no tak sluszna uwagaraczej obaj maja pewne, to i to... wiec dziwny spadek kursów
jakos kusi mnie ten mecz mimo mysle ze zagraja na remis ale remis bramkowytylko ze torpedo w rezerwie raczej
jakos kusi mnie ten mecz mimo mysle ze zagraja na remis ale remis bramkowy
nie info nie mam ale grywalem kiedys ta lige bo tam najwiecej remisow padalo i mnostwo walkow zreszta jak to w rosjino wlasnie mnie tez remis kusi ???? a masz jakies info?