>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków-Baden Wurttemberg,Germany
Tak czytam te wasze posty i śmiać mi sie chce, co rusz to wypowiada sie specjalista od obstawiania i typowania spotkań (zwlaszcza po meczu ktory wiekszosc gra i pada wynik 0:zero ???? ) Kolego Wudar72 podawaj jakies mecze do grania i wtedy zobaczymy twoj profesjonalizm ???? Prawda jest taka ze nie ma nikogo z grajacych ktorzy obstawili by wszystkie mecze ktore grali ze 100% skutecznoscia. Obserwuje ten temat od poczatku, jeszcze jak Hank pisal w swoim glownym temacie i caly czas przewala sie to samo i powraca jak bumerang temat jak obstawiac, jak stawkowac itd. A wystarczy poczytac pare stron tego tematu lub Hanka...
Podaje typy w swoich dwóch tematach które prowadzę,jeśli ktoś chcę to wykorzystuje
Do wyboru możesz grać na 0:0(ostatnio seria trzech pod rząd) lub w temacie overa 2,5 na 36 meczy jeden raz 0:0 ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie tak dawno PGS też grało z drużyna która straciła najwięcej bramek w lidze i jak się skończyło 90% osób w tym temacie wie. Fakt, że grało na wyjeździe i bez Zlatana,
To wystarczy aby na nich nie stawiać.
Przecież oni bez Zlatana są niczym.
Co by nie było offtopa gramy Wisełkę ?

M 8

maestro92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcieć zawsze można....
Gospodarze zamurują bramkę i po zawodach.

Popatrz na grę Augsburga i potem oceniaj ???? to nie jest zespół od murowania. Na ostatnie 35 meczów tylko 3 razy 0:0

C 92

cebulka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
To wystarczy aby na nich nie stawiać.
Przecież oni bez Zlatana są niczym.

Co by nie było offtopa gramy Wisełkę ?

Akurat uważam że PSG było dobrym typem po prostu nie weszło. Nie da się mieć 100% skuteczności. Widzę, że wróciłeś to tematu po tylu pudłach masz jeszcze kapitał? Czy grasz tylko na papierze?

M 8

maestro92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie przepraszam, że tyle spamuje. Czemu bet365 zawiesza rynek całego zakładu w trakcie meczu Tak jak teraz Wisła- Bełchatów przykładowo.
PS. Rynek wraca po strzelonej bramce. To chyba trochę nie tak z ich strony

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W czasie meczu Wisły rynek był praktycznie cały czas zawieszony

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
A może po prostu najprościej zaufać bukmacherom?
W ciągu ostatniego weekendu (od piątku do niedzieli) wynik 0:0 padł tylko w jednym spotkaniu (mówię o &quot;normalnych&quot; ligach przy czym dla mnie szwedzkie, fińskie czy słoweńskie SĄ normalnymi), gdzie kurs na OVER 2,5 był w granicach 1,70. I jest to spotkanie ligi meksykańskiej Chiapas - Club America.
W pozostałych meczach, w których padło 0:0 kursy na over 2,5 przeważnie przekraczały 2,00. Oczywiście z NIELICZNYMI wyjątkami jak PSG czy Koln, gdzie kursy były rozłożone mniej więcej 50/50.
W poniedziałek znów - jedna &quot;pomyłka&quot; buka na lidze fińskiej.
Bukmacherzy znają się na swojej robocie i kursy z kosmosu wystawiają rzadko, wykorzystujmy to.
Oczywiście każdy gra jak chce, stawkuje jak chce i dobiera mecze jak chce (w grze underowych lig też widzę sens dla osób o stalowych nerwach), cieszmy się, że dzisiaj nikt nie wtopił, chyba, że ryzykownie ciągnie dalej Ligue2.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marcim222 +1 Punkty
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat uważam że PSG było dobrym typem po prostu nie weszło. Nie da się mieć 100% skuteczności. Widzę, że wróciłeś to tematu po tylu pudłach masz jeszcze kapitał? Czy grasz tylko na papierze?
Często odpuszczałem prędzej, no i grałem za grosiki. Przerzuciłem trochę monet z Betfair wiec mam jeszcze na dwie gry o 60 min lub jedna do 80.
Co do Wisły to buk nawalił i nie dało rady obstawić kolejnego progu :/ wiec odpuściłem.

P 6

pasozyt6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, co polecacie dziś z Premier League ?
Ja oprócz Premier League celuje w takie spotkania:
16.00 Watford vs Huddersfield
16.30 Salzburg vs Strum Graz
18.30 Schalke vs Bayern
23.00 Espanyol vs Sevilla
Nad wieloma się jescze zastanawiam, pewnie coś dopiszę. Powodzenia

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serio grałeś Ruch też w dogrywce?

Ja chyba zacznę zapisywać kto co proponuje, bo dam sobie rękę uciąć, że ktoś pisał, że z LE jest pewny tylko Debrecena, wynik 0:0, po poście ani śladu ;)

Tak, są połowy dogrywki, można grać.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób zagrałeś ten mecz w dogrywce????
over 0,5 w pierwszej połowie dogrywki (tu siadło)
ew. grałbym over 0,5 w drugiej połowie dogrywki
Oczywiście tutaj już nie ma &quot;zakładek&quot;.

K 107

krisu3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To, że dało się grać to się domyślam, bo sam grałem superpuchar Polski do końca (hie hie hie...), chodziło mi o bardziej o dopięcie budżetu na dalszą grę i niewycofanie się wcześniej, tu się opłaciło i szacunek, ale już w dogrywkę się nigdy nie właduję ;)

F 72

filip11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp.
Testował ktoś czy lepiej jak najszybciej łapać zakładki np. po kursie 3.00 w górę? Czy lepiej wyczekiwać do końca zakładki (przykładowo 9, 19, 29 min)?

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Ja na wyzszych progach gram pol stawki po kursie 3 i pol w minucie x0, wydaje sie, ze przynosi wieksze profity