>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

P 6

pasozyt6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja unikam, myślałem dziś na Celticem ale jednak jescze nie wszedłem
edit: rozstrzelali się ????

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
A Celtic był warty, niestety nie zdążyłem wpisać stawki - rozmawiałem przez telefon a siadłaby już piękna zakładeczka za 3x32 i 3x64.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Jeśli będzie taka opcja to w meczu Paragwaj U20 - Francja U20 kobiet można spróbować. Francuzki w gazie, poprzednie mecze wygrywały różnicą 4 goli, a Paragwaj to najsłabsza ekipa w tej grupie, a może i na całym mundialu. Pod warunkiem, że zagra Lavogez, bo w poprzednich meczach była wyraźnie oszczędzana

edit: na 99% nie będzie takiej możliwości

Jednak ten 1% zostal trafiony bo minutowki byly ????

C 92

cebulka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Propozycja rozgrzewki przed weekendem. Basel ze Szwajcarii + Dainava z Litwy. Szczególnie temu drugiemu spotkaniu można się przyjrzeć drużyna z Litwy w 22 meczach straciła 117 goli :grin: Pytanie tylko czy będą na to spotkanie zakłady.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Gracie takie spotkania, a potem dziw, że minusy są, zamiast zainteresować się meczami spoza Europy. Np. teraz rozgrywany jest w Peru mecz, który będzie overowy, a kursy są przyzwoite. W 15&#39; już 1:1, a przez 15 minut to akcji więcej, niż w całej kolejce naszej ekstraklasy ????
sami się ograniczacie

C 92

cebulka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Basel zakładka. Liga litewska w ogóle nie do grania brak jakichkolwiek zakładów. W trakcie meczu jak już padły gole typy się nie liczą:razz:a z tego co kojarzę skończyło się w tamtym meczu właśnie na 1:eek:ne:razz:

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
akcji więcej, niż w całej kolejce naszej ekstraklasy
nie obrażać mi tu Ekstraklasy ????
Gracie takie dziadostwo, a potem dziw, że minusy są, zamiast zainteresować się meczami spoza Europy. Np. teraz rozgrywany jest w Peru mecz
bez urazy, ale Peru to nie jest dobry pomysł, dzisiaj na 4 mecze jeden mecz over 2,5 (i to w 90minucie dopiero), pozostałe under 1,5. Poprzedni sezon podobnie, 10% meczy na 0-0, aż 34% na under 1,5, 58% under 2,5.
Argentyńska podobnie, tyle underów, że szkoda gadać, River Plate w sezonie zasadniczym na 19 meczy aż w 13 0:0/1:0/0:1, ledwo które drużyny średnia bramek powyżej 2,5
Brazylia podobnie, ogromnie underowa, 11% wyników 0:0, 36% under 1,5
Kolumbia 65% under 2,5 [!].
Osobiście nie polecam, za to myślę nad próbą grania oscylatorem na bramkę faworyta, muszę tylko popatrzeć na kursy, bo kompletnie nie zwracałem uwagi. Pytanie, w której minucie pojawia się opcja zakładki z kursem np. 5,00

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
podałeś chyba najgorsze ligi, jakie mogłeś, tj. brazylijską i argentyńską :razz:
poza tym patrzenie na ligę jako całość, to ogromny błąd. W Peru są dobre zespoły do gry, jak np. dwa dzisiejsze w wymienionym przeze mnie meczu. Liga kolumbijska akurat jest ogólnie dobra, aczkolwiek nie na tym etapie rozgrywek, na jakim jest teraz + trzeba wiedzieć co w trawie piszczy, jeśli chodzi o zespoły, bo tam się gra czasem po 2-3 spotkania w tygodniu, więc mocna rotacja składem (tj. w ameryce południowej, bo często dochodzi Copa Libertadores i inne).
Nie napisałeś ani słowa o lidze Chile, a ta jest ogólnie świetna do gry.
Tak samo o urugwajskiej - ani słowa... czyżby statystyki Cię zawiodły, czy po prostu nie sprawdzałeś? :razz:
Ale tak jak mówiłem 0 patrzenie na ligę, jako na całość, to głupota.

ale ja nikogo zmuszał przecież nie będę, żeby grał dobre spotkania ????

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Owszem, o Chile nie popatrzyłem bo zapomniałem (a faktycznie grać tu warto, mój błąd, że zapomniałem, biję się w pierś), a Urugwaj jeszcze nie grał w tym sezonie, więc go nie podałem, nawet nie wiem kiedy zaczyna
Brazylijską i argentyńską podalem, bo mają live raczej.
No i jak powiedziałeś, duża rotacja składów, trzeba wiedzieć kto jakie ma cele, na czym się skupia, więc granie bez takich informacji to przy tym systemie dalej uważam za ryzykowne :p A myślę, że mało kto w tym siedzi.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wy tu gadu gadu , a o 16:00 Olimpik Donetsk - Shakhtar (wiem czy będą minutówki) - BRAK MINUTÓWEK
oraz
18:30 &gt;&gt;&gt; FAC Wien - St. Polten - bramkostrzelne/bramkostratne drużyny ???? (minutówki?) ✅
20:00 &gt;&gt;&gt; Feyenoord - Heerenveen - musi odkupić swoje winy za skromne 0:1 w poprzednim spotkaniu
20:30 &gt;&gt;&gt; Club Brugge - Cercle Brugge - Club Brugge bramki strzela, ale to derby więc nie wiem :/
20:45 &gt;&gt;&gt; Falkirk - Rangers - na 22 spotkania (od 99r.) nie było miedzy tymi drużynami pogrzebowego wyniku
No i w naszej szmaciance padł 0:0 więc już dziś chyba nie będzie ???? (Legia?)

marcim222 65

marcim222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
A ja na dzisiaj wybrałem:
Start - Stromsgodset 19.00 (według mnie idealny mecz do zagrania)✅✅✅
Duisburg - Nurnberg 20.00 (o ile będą minutówki)brak zakładów

H 221

heksan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Caen vs Lille 20:30
Lille w pierwszej kolejce 0:0 mimo wielu ataków i generalnie dobrej gry( mecz oglądałem oczywiście) ale przeciwnik zamurował bramkę no i gol nie padł. Dzisiaj już gole paść powinny, jakoś nie wierzę w 2 bezbramkowy remis Lille. H2H obiecujące, szczególnie ostatnie ich mecze całkiem overowe. Ostatnio kursy w meczu Lille były całkiem ładne, spokojnie zakładki 5 minutowe można było łapać, więc jak dla mnie mecz spokojnie do grania.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Do meczu Caen-Lille dodałbym, że w poprzednim sezonie w meczach Lille była najniższa średnia bramek/mecz- żenujące 1,89. Dodatkowo mogli się &#39;pochwalic&#39; najmniejszym procentem over 0,5 na wyjazdach- zaledwie 79%. I jakoś nigdy się nie sugerowałem faktem, że drużyna właśnie zanotowała 0-0, szczególnie jeśli chodzi o raczej underową ligę i zdecydowanie underowy zespół. Nie raz przeglądając wyniki na livesporcie można się natknąc na dwa 0-0 pod rząd danej drużyny. Ale te kwestie to tak tylko do przeanalizowania, bo ich ostatnich spotkań nie widziałem, więc jestem gorzej zoorientowany niż kolega @Heksan. Na szczęście rozkręca się coraz więcej lig więc ja osobiście tego meczu nie gram (mimo że faktycznie H2H wygląda dobrze- seria 6 spotkań z over 2,5). Do przemyślenia i powodzenia ;)
@down A ja oczywiście nikomu nie sugeruję żeby nie grał ;) Indywidualna sprawa po analizie. Faktycznie, nie zanotowali dwóch 0-0 pod rząd. Ale już np w spotkaniu z Toulouse (które odbywało się po meczu 0-0) bramka dopiero w 84min (w moim wypadku to wtopa, myślę że mało kto gra do końca). I takich przypadków pierwszego gola po 80min od 31.08.13 dostrzegłem bodajże 4.
Ale niewątpliwie kursy będą kusiły jak cholera ???? Zawsze po obserwacji meczu można się szybko wycofac.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
heksan +2 Punkty (dobra kontranaliza :))
H 221

heksan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Do meczu Caen-Lille dodałbym, że w poprzednim sezonie w meczach Lille była najniższa średnia bramek/mecz- żenujące 1,89. Dodatkowo mogli się &#39;pochwalic&#39; najmniejszym procentem over 0,5 na wyjazdach- zaledwie 79%. I jakoś nigdy się nie sugerowałem faktem, że drużyna właśnie zanotowała 0-0, szczególnie jeśli chodzi o raczej underową ligę i zdecydowanie underowy zespół. Nie raz przeglądając wyniki na livesporcie można się natknąc na dwa 0-0 pod rząd danej drużyny. Ale te kwestie to tak tylko do przeanalizowania, bo ich ostatnich spotkań nie widziałem, więc jestem gorzej zoorientowany niż kolega @Heksan. Na szczęście rozkręca się coraz więcej lig więc ja osobiście tego meczu nie gram (mimo że faktycznie H2H wygląda dobrze- seria 6 spotkań z over 2,5). Do przemyślenia i powodzenia ;)
Oczywiście masz rację, ale zauważyłem jedną zależność, mianowicie od 31 sierpnia 2013 roku po każdym bezbramkowym remisie Lille w następnym ich meczu padały bramki. Wiem, że statystyka to największy kłamca w dzisiejszym świecie ale ciężko analizować jakoś inaczej spotkanie drugiej kolejki ???? . No i jak mówię, ostatni ich mecz oglądałem i jakiegoś strasznego piachu nie grali. Broń Boże nikogo na siłę nie namawiam, jedynie podaję propozycję ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Zawsze mnie bawi, jak ktoś mówi, że po jednym 0:0 jest mniejsza szansa na kolejne 0:0 w następnym meczu.
Caen - Lille dla kamikadze, co lubią mieć dużą szansę na dwa progi :razz:

A 1

artuur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gracie Feyenoord - Heerenveen bo gram z telefonu i nie widzę meczu a coś mało strzelają...?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety gramy....
Zastanawiam się czy nie odpuścić ale nie oglądam meczu bo Rangersów oglądam ????

H 221

heksan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Lille na plus. Gol w 68 i bardzo miła zakładka ???? trochę szczęście z tym karnym ale gol to gol.