Odpiszę Tobie, ale wielu osobom innym też:
Hank powtarzał niejednokrotnie o zaletach i wadach tego systemu, ale Ty jak i inni podobni uparcie twierdzicie, że jest inaczej. W temacie dot. systemu gry, a nie typów, wielokrotnie na niejednej stronie przewijał się temat odpowiedniego doboru spotkań + dużego ryzyka w trakcie przegranej.
Ten system wymaga dobrej analizy, stalowyc nerwów i cierpliwości, a nie rąbanie spotkań jak leci, gdzie połowa co najmniej nie nadaje się do gry i fartownie wpadnie bramka i wszyscy się cieszą, po czym uważają, że to był świetny wybór - nie, to był po prostu fuks...
piszesz o meczu Bayern - Borussia... naprawdę myślałeś, że tam szybko padną gole? W meczu finałowym pucharu Niemiec, gdzie nie ma rewanżu? :zoltakartka:
Życzę wam jak najlepiej, ale grając w ten sposób jak teraz, to uwierz że daleko nie zajedziesz. Kwestia czasu, ja też tak grałem na początku zachwycony dużymi zyskami, z kwoty trzycyfrowej zrobiłem pięciocyfrową... a potem w ciągu nieco ponad tygodnia liga niemiecka i hiszpańska załatwiła mnie tak, że cofnąłem się prawie do punktu wyjścia, ale nauczyło mnie to, żeby być cierpliwym i tyle.
No i na koniec trochę bardziej radośnie - życzę powodzenia i częstych zakładek, bo ja bym połowy tych typów które są tu podawane - nie zagrał ????