Ktos gra Barcelone ???? ?
Kto grał, to więcej zarobił bo strzeliła Barca 2 połowie![]()
Ktos gra Barcelone ???? ?
Wejdź na Betexplorer, tam masz sporo danych.
Kristo45,jak dla mnie dobra jest również strona Soccerfame,FcStats oraz Meczyki.No ale każdy ma swoje ulubione strony.Powodzenia!
Staram się trzymać kursu 3.0 a często łąpię 3,25. Róznica dość znacząca.
Nie podam Ci jednolitego przepisu kiedy masz stawiac kolejny prog, kiedy zwiekszyc stawke bo kazdy mecz jest inny. Pograj troche czasu a sie nauczysz ???? Grajac malymi stawkami tez zbudujesz duzy budzet. Tylko potrzeba na to czasu. W koncu to nie sprint tylko maraton.Tak czy inaczej trzeba to wszystko jakoś wypośrodkować. Zakładki staram się łapać, kwestia tylko jak duża ta zakładka powinna być: 1, 2 ,3 ,4 minuty? A kurs przy tym w jakim zakresie? Kurs łapałem czasem nawet 2,62 licząc na zakładkę ale jak jej nie było to zysk marny. A stawki nie podniosę bo mnie nie stać. Podnosząc stawkę na jednym progu, kolejne też wypada podnieść by zysk był co raz większy a nie mniejszy. Ale i ew. wtopa większa wtedy. Zakładki przy kursie 3,25 są najczęściej 1-2 minut.
Co do tego meczu to nie jestem przekonany. Roda strasznie malo strzela a liczyc tylko na Utrecht na wyjezdzie to troche za malo.18:30 Roda-Utrecht