>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

rokaszn 22

rokaszn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szn
Założyłem taki dzienniczek statystyczny w formie fanpage&#39;a na FB o nazwie &quot;Gol przed XX minutą&quot; (niestety nie mogę wrzucić linka bo mam za mało postów, możecie sami wyszukać)

Może komuś przyda się ten fanpage, garść statystyk z najbardziej overowych lig. Z każdym dniem nowe posty i mecze, które wg mnie warto obstawić tym systemem. Prowadzę go tylko dla siebie, więc krytyka pozytywna i negatywna niewskazana. Nie musicie nic &quot;lajkować&quot; ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
janaspl +2 Punkty
addam44 +6 Punkty (Dobra robota na fejsie)
6 29

6damiano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
rokaSZN przeglądałem twój fanpage i uważam że twoje statystyki są bardzo przydatne. Sam szukam takich par zespołów jak ty przedstawiłeś - jest to moje &quot;pierwsze kryterium&quot;. Też jeśli gram mecz z faworytem to również staram się żeby był on gospodarzem i wtedy można się zastanowić czy nie grać na niego.

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem taki dzienniczek statystyczny w formie fanpage&#39;a na FB o nazwie &quot;Gol przed XX minutą&quot; (niestety nie mogę wrzucić linka bo mam za mało postów, możecie sami wyszukać)
Może komuś przyda się ten fanpage, garść statystyk z najbardziej overowych lig. Z każdym dniem nowe posty i mecze, które wg mnie warto obstawić tym systemem. Prowadzę go tylko dla siebie, więc krytyka pozytywna i negatywna niewskazana. Nie musicie nic &quot;lajkować&quot; ;)
bardzo przydatne statystyki. Mam nadzieje że jak najdłużej będziesz prowadził ten &quot;dziennik&quot; ;)

rokaszn 22

rokaszn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szn
facebook. com/Gol-przed-XX-minutą-1036778136374164/

Usuń spację

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
_hank_ +5 Punkty (Na zachęte i za wysiłek. ;))
szczeniak76 0

szczeniak76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jestem początkującym graczem i na razie raczej się rozglądam za korzystnym systemem gry. Mam dwa pytania co do systemu obstawiania goli w czasie:
1. U jakich buków gracie?
2. W jakich meczach lub ligach są zakładki na strzelenie gola do określonej minuty? W meczach live na bet365 czasem takie zakładki są a czasem nie.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Jestem początkującym graczem i na razie raczej się rozglądam za korzystnym systemem gry. Mam dwa pytania co do systemu obstawiania goli w czasie:
1. U jakich buków gracie?
2. W jakich meczach lub ligach są zakładki na strzelenie gola do określonej minuty? W meczach live na bet365 czasem takie zakładki są a czasem nie.

No ku.... rece opadaja jak widze takie posty. Tyle razy bylo to juz walkowane. Uzywajcie mozgu !!!!
Tutaj masz wszystko http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.html

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
Dinamo Brest - Naftan✅ grane od 20 minuty grubo

ledwo weszłamw mecz a tu gol

S 69

s1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
022
Szkoda że nie wklejasz wcześniej jak coś grasz.
Tylko już po fakcie...

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
raczej wklejam wcześniej, gram spontanicznie jak coś przyklei moja uwagę. Nie planuje meczy jakie będę grać.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Olimpi wkleiła mecz z pucharu Białorusi zanim padła bramka, byłem świadkiem, że był post i za chwilę wyczarowali gola ;)