>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

G 45

gulikpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chłopaki po dzisiejszym dniu stwierdzam, że bede wam pisał co obstawiam to wy nie grajcie ???? . Same 0:0

P 116

plmpcrue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Ja na szczęście grałem Ingolstadt do końca, drże o Atletico M. bo pokusiłem się na nich bo na początk jak i na argentyńskiej lidze można do 7 minuty złapać trzykrotną zakładkę,

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
O ile granie Hamburga mogę zrozumieć, o ile granie Start - Lillestrom kompletnie nie... ale nie dyskutujmy już o meczach, które były ;) widocznie każdy ma swoje spojrzenie na mecz i czynniki, które bierze pod uwagę.
Ja polecę wam na jutro:
Sevilla - Celta Vigo
Torino - Sampdoria
Rapid Vienna - Admira
Bodo/Glimt - Sandefjord
Mjondalen - Vålerenga
no i grzechem byłoby nie zagrać lekko
Genoa - Juventus

S 69

s1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
022
Ode mnie na dzisiaj :

14:30 Excelsior-Ajax
15:00 Genoa-Juventus
16:00 Celtic-Dundee FC
16:45 Vitesse-De Graafschap
17:30 IFK Goteborg-Hammarby
18:00 Charleroi-Anderlecht
20:00 Club Brugge-Waasland-Beveren
20:15 Porto-Benfica
20:30 Barcelona-Levante
20:45 Napoli-Lazio
21:00 Marseille-Lyon

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arni87 +2 Punkty
P 116

plmpcrue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Proponuję za 10 min. tj. 22.10 spotkanie w argentyńskiej nion Santa Fe - Temperley. Na pierwsze 10 min. kurs 9, na 20min - 4.5, a na 30 min - 3.
Potrójną zakładkę można łapnąć. Underowe druzyny ale czasem te pewne zawodzą, a po takich kursach grzech nie zagrać ;)

P 116

plmpcrue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
O fak. Faktycznie bo grałem Barcelone i miałem gwiazdką zaznaczone gospodarzy. OOO ale siadło z zakładką do 40 min. ????

G 45

gulikpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo prawdę mówiąc wydawało mi się, że jest to mecz z cyklu &quot;Obie drużyny zadowolone z wyniku&quot;.
Oglądałem spotkanie do 86 minuty jeszcze na sam koniec myślałem żeby overa zagrać lub na czystą wygraną, ale nie widziałem chęci na strzelenie bramki ???? .
Zdarza się i tak mam nauczkę.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
z racji tego, że nikt jeszcze nic nie napisał na dziś ciekawego, a ja staram się wklejać typy mniej oczywiste i nie powielać istniejących, dodam na dziś od siebie takie spotkanie:
Le Havre - Metz
ze stawką nie ma co szaleć, ale podejrzewam, że zobaczymy tam 1-2 gole, a o zakładkę można być spokojnym w 1 połowie, a i w drugiej, jakby była konieczność grania, jest duża szansa.
Nie podaję żadnych meczów pucharowych, bo ich już nie gram od jakiegoś czasu, alejest parę spotkań dziś, które wydają się interesujące, np. Lisy z West Hamem)

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
Na dziś
Baikal Irkutsk v Cska Moskwa✅
Zonguldak Komurspor v Kayserispor✅
Volga Tver v Zenit St Petersburg⛔

R 1

redliberty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Tak na wieczór, jeśli ktoś odważny, to może korzystać ;)

GAZÉLEC AJACCIO VS. STADE RENNES (19:00)✅✅ (szczerze, spodziewałem się strzału w drugą bramkę ???? )
ES TROYES AC VS. SAINT ÉTIENNE (19:00) ✅
GIF SUNDSVALL VS. AIK (19:00)✅✅
HOFFENHEIM VS. BORUSSIA DORTMUND (20:00)✅ (naprawdę dziwnie się zaczynają te dzisiejsze mecze)
CELTA DE VIGO VS. FC BARCELONA (20:00) ✅ (jak na razie brama wieczoru o_O )
FIORENTINA VS. BOLOGNA (20:45) ✅ (szczerze myślałem, że będzie wtopa wieczoru)
JUVENTUS TURYN VS. FROSINONE CALCIO (20:45) ✅✅ (zakładka sekundowa )
CARPI VS. NAPOLI (20:45) ⛔ (do 80 minuty 0:0, więc oficjalnie wtopa wieczoru, której przewidzieć się nie udało, szczególnie że Napoli po meczu z Lazio wydawało się być na fali...ale jak się okazuje wychodzi im tylko u siebie :/ szczególnie że w statystykach tego meczu, do 80&#39; 2 celne strzały i 14 w kosmos)

TOTTENHAM HOTSPUR VS. ARSENAL LONDYN (20:45) ✅ (chociaż się nie wyrobiłem :-( )
ATHLETIC BILBAO VS. REAL MADRYT (21:00) ✅✅ (pierwszy raz, kiedy łamanie zasad się opłaciło...)
UD LAS PALMAS VS. SEVILLA (22:00) ✅✅

osobiście gram max. 3 mecze na raz, więc pewnie nie wszystko o 20:45 dam radę zagrać, ale jak ktoś się finansowo lepiej wyrabia, to zapraszam do gry ;)

ps. i nie jestem jeszcze pewien czy zagram ten tottenham, chociaż pewnie kursy będą kusić

C 0

ceber84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Belfast
Mam propozycje, by kazdy kto wystawia propozycje meczy, wystawiał tylko te co bedzie grał i i podawał swoj wynik w postaci W/P np 34/5(wygrane/przegrane)

T 11

tvister116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam propozycje, by kazdy kto wystawia propozycje meczy, wystawiał tylko te co bedzie grał i i podawał swoj wynik w postaci W/P np 34/5(wygrane/przegrane)
Ja jeszcze proponuję numer pesel i rozmiar buta, jak szaleć to szaleć ????

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
Po co ma każdy wstawiać co gra? By później był płacz że grało się czyjeś typy? Akurat segregacja meczy jest banalna wystarczy troszkę poszperać po necie za info a nie grać w ciemno kogoś typ ;)