>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Hank, wszystko jest kwestią tego, jaką kobietę masz przy boku. Musisz pamiętać, że są też takie, ktore nad gotówkę przekładają uczucia oraz wspólnie spędzony czas. I moja żoncia do nich należy, w przeciwnym razie nie byłaby ze mną trzydziestu lat ????
Wróćmy do tematu, jaki mecz poleca na wieczór (aby zasnąć bez stresu) twórca systemu? Marsylia czy Sevilla?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Sevilla bedzie BTS coś czuję więc próbuje, ale bez szaleństw ;)
Edit: Obie strzelą bramkę

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Okej, ale wytłumacz proszę dziadkowi co znaczy &quot;BTS&quot;? Nie kojarzę młodzieżowego slangu ????
W każdym razie dziękuję za wskazówkę, pakuję manatki i lecę do Vigo, zagram delikatnie, mam nadzieję, że chłopakom będzie się chciało biegać i nie będę musiał kompletować kompanii do modlitwy o gola ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
No ja dziś się nie nagrałem za dużo z moimi typami, ale jak dla mnie to i lepiej ????
Powodzenia życzę wam w hiszpanii zaraz, ja tak jak pisałem, nie gram, chociaż wybó wydaje się niezły.
Pablo, jak chcialem grać Marsylię przy ich obecnej kupie i to z Monaco, to znaczy że chyba w ogóle nie oglądasz pilki we Francji, albo sam nawet nie wiem co :razz:

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
We Francji ostatnio sporo overów, a Sevilla po pucharach, może być różnie. O, proszę - już mamy gola w Marsylii, 1 minuta!
Jak sam widzisz Straszaku, różnie to bywa.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dziś bramki padały wyjątkowo szybko, gratulacje wszystkim ;)
Ja jutro widzę (gol ogólny), Malmo, Arsenal, a pojutrze Valerengę i Rosenborg. W środę pewnie kontynuacja norweskiej i przerwa aż do weekendu.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Witam. Jak tam weekend zarobieni? ;) Ja w sobotę nie miałem czasu na granie, a wczoraj nie było czasu na pisanie na forum, ale odrobiłem swoją piątkową wpadkę i jeszcze dodatkowo zarobiłem.

Dzisiaj gram taki zestaw:
Arsenal - Swansea ⛔grubiej. Ja grałem do końca i wyszedłem na 0, ale według systemu typ nie wszedł dlatego postawiłem ⛔
Hammarby - GIF Sundsvall✅
Elsborg - Malmo ✅
Atvidaberg - Djurgarden✅ delikatnie

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Terek Grozny - Spartak✅✅ piękna zakładka
Olimpi - gratuluję ???? Jak widzisz - da się ????
xxxx1234 - cieszę się, że się &quot;odegrałeś&quot;!
Niestety, ja dzisiaj przecuję do północy, więc raczej systemu nie tknę. Co najwyżej, a właściwie to nawet pewne - będę śledził wyniki live oraz Wasze dokonania :razz:
Słowem - będę miał uroczy wieczór, przenosząc się na livescorze po Londynie, Genui, Gliwicach i innych takich stadionach. Ile człowiek zwiedzi grając u bukamchera ????
Powodzenia!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
q7dwa9 +2 Punkty (za pisanie z sensem i z humorem ;) z fartem z bukami :) !!)
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Zastanawiam się jeszcze nad graniem naszej pięknej kochanej polskiej ligi..
2 pozostałe spotkania bez wątpliwości, Arsenal 4/5, Rayo 3/5

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
xxxx1234 +1 Punkty (za mecz Vallecano-Getafe)
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
też myślałem o tym meczu Rayo-Getafe przeanalizuje to jeszcze raz później i może się skusze.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
mam nadzieje chopaki i dziołszki że nie przyniose dzis pecha jak zagram Arsenal ;) (pierwszy raz tym sposobem ;) )

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Wie ktoś może czy dla jakiejś z lig młodzieżowych bet365 oferuje opcje gol do xx minuty?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Wiem, że z czeskiej U21 się zdarza ale sporadycznie. Ja bardziej mam na myśli sytuacje, w której klikam na dany mecz i ten zakład jest na 99%.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wiem, że z czeskiej U21 się zdarza ale sporadycznie. Ja bardziej mam na myśli sytuacje, w której klikam na dany mecz i ten zakład jest na 99%.
to właśnie czeska U21 ;) chyba miałeś pecha, bo zwykle tam są minutówki. W żadnej innej lidze młodzieżowej nie ma tak często, nawet włączając te brytyjskie.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
to ja mam chyba faktycznie jakiegoś pecha kiedy sprawdzam czeskie U21 to minutówek brak. Raz mi się udało załapać na jeden mecz.

P 13

pusty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to ja mam chyba faktycznie jakiegoś pecha kiedy sprawdzam czeskie U21 to minutówek brak. Raz mi się udało załapać na jeden mecz.
dzisiaj było 3 mecze ale strasznie lipne kursy

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Więc muszę dokładniej sprawdzać tą czeską U21. Domyślam się, że kursy nie zachwycają, ale bramki tam się sypią jak wściekłe.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i niestety muszę spasować Arsenal ... życzę Wam w tym meczu ładnej zakładeczki ✅