>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja na standardzie jak wytrawny snajper namierzyłem jedyne spotkanie bez bramek, gorzej, że gra nie napawa optymizmem. Gram do 60min - jak nic nie ustrzelą pasuje ( chyba, że coś się ruszy - w co niestety wątpie )
edit - odpuszczam

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zakładka na sevilli ładna ;p
Destro jakimi stawkami grałeś dnipro?:/ Bo pisałeś coś wcześniej grubo 4 progi ale chyba odszedłeś od tego pomysłu.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
No mój rekord grania meczy równocześnie to 13 ^^. Pamietam że w któraś sobote niemiecka o 15:30 była bezbramkowo a o 16 doszły kolejne. Teraz już gram zdecydowanie mniej meczy. Nawet nie było kiedy oddychac xD

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
13 meczy? ;o To zależnie od stawkowania niezły budżet musiałeś mieć ;) Ja maksymalnie chyba 4? Albo 5. Gorzej gdyby drużyny kazały długo na gola czekać a tu tyle progów na różne mecze jednocześnie grane ????
Dodam, że to na pewno 4 były, więc bez szaleństw. I akurat dwie drużyny miały przerwę, a dwie zaczęły dalszą grę po przerwie więc w sumie czym tu się chwalić. Ale 13 meczy nie ogarnąłbym, bo trzeba jeszcze mniej więcej obserwować co się dzieje na boisku.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Spoko skoro Hank grał 13 pewnie sie da ale ja tak nie lubię wole zagrać za wiecej jeden, a dodatkowo grałem na telefonie i w pracy i jeszcze szef przyszedł jak nigdy chyba ostatni raz był rok temu wieczorem w pracy, słuchałem sobie tego meczu jak go zobaczyłem telefon szybko schowalem do kieszeni ale nie zdarzylem wyłączyć dźwięku, a ten stoi i opowiada mi jakies durnoty, a mi ciśnienie rośnie bo mi minuty uciekają dlatego zagralem dopiero za 3,40 :)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
13 to dla mnie też już jest abstrakcja przy moim małym ekranie :razz:
Co na dziś moi drodzy proponuję? Ano to:
Lok. Zagreb-Din. Zagreb (nie lubię grać derbów, ale tutaj wyjątkowo to zrobię, głównie ze względu na postawę Loko~)
Vålerenga-Haugesund (początek ligi, wiem, ale Valerenga to Valerenga, a grają z Haugesand, którzy też raczej lubią brameczki tracić, lekko pogram jak zdążę wrócić)
Frankfurt - Monchengladbach (mój faworyt dziś, gram stawką nieco wyższą, niż &#39;średnia&#39;)
Norwich-Middlesbrough (teoretycznie mecz nie do gry dla mnie, ale z racji wysokiej stawki o jaką grają oba zespoły, gram)
i tyle, reszta ma za dużo argumentów na nie, albo się nie orientuję za bardzo w lidze (np. Belgijska - zostawiam wam pole do popisu :razz: )

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
kurcze podałem swoje typy i wyskoczył mi komunikat, że wiadomość musi zostać potwierdzona przez moderatora jak próbuje wkleić i wysłać to pojawia się ten sam komunikat mam nadzieje, że do 18:00 się pojawią.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
gracie Frankfurt Monchengladbach ?
no i ZONK ale odpuściłem dwa ostatnie progi, a trzeci od końca obniżyłem, żeby w razie czego wyjść na 0 więc nie jest bardzo źle to co wygrałem wczoraj i środę pokryło dzisiejszą przegraną.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
no mnie mocno zawiódł Frankfurt i niestety minus... trochę chyba za bardzo poleciałem z pewnością siebie w tym meczu ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Straszak ale nie można powiedzieć, że to był źle wytypowany mecz sytuacji było dużo brakło skuteczności w drugiej połowie było gorzej z minuty na minutę tępo spadało sytuacji mniej dlatego odpuściłem. Tak z ciekawostek to pierwszy mecz Frankfurtu zakończony 0-0 w tym sezonie w lidze.
Jestem w trakcie analizy na dziś jak na razie wybrałem Napoli i szukam dalej jeśli ktoś ma uwagi będą mile widziane.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Mecz Frankfurtu był jak najbardziej do grania. Tutaj kazdy spodziewal sie meczowego overa ale wyszlo jak wyszlo. Takie mecze tez sie trafiaja i trzeba sie z tym liczyc.

Panowie dajcie sobie spokój z tym sposobem bo to droga do nikad... dopóki jedziesz drogą jest ok ale jak z niej wypadniesz to juz ciezko wrocic na ta droge.
@bandita troche zaczynasz nudzic.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ Juventus - Lazio ( drużyny z samego szczytu, Lazio fenomen tego sezonu - przeczuwam overowy wynik )
⚽ Chelsea - Man Utd

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
xxxx1234 +1 Punkty (w dużym stopniu to Ty miałeś wpływ na moje granie Chelsea-Man U i tu jeszcze piękna zakładka dzięki)
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
wiem, zle popatrzyłem te fajne kursy były na gola Barcelony ale itak zdecydowałem się grać, a w razie potrzeby przeskoczyć na granie tylko bramki Barcelony

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Co myślicie o PSG? Gracie czy odpuszczacie bo ja mam mieszane uczucia odpuszczam to PSG
0 17:45 gram FC SION-BASEL jesli strzelą, a w meczu Kasimpasa-Besiktas (18:00) będzie 0-0 to przeskakuje tutaj jeśli nie, to Chelsea (17:30)