>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
12:30
Roma - Napoli ✅✅ [z zakladka, mysle ze bedzie jeszcze jeden gol, ale ja ODPUSZCZAM]

13:45
Arsenal - Liverpool ✅✅

15:00
Cagliari - Lazio ✅✅

15:30
Werder - Mainz [grubiej ;) ] Sorry Panowie.. ⛔????

Hoffenheim - Gladbach

20:45
Twente - PSV

Jak wiadomo sa swieta, wiec Panowie NIE przesadzajcie ze stawkami zeby ewentualnie nie siedziec przy stole wkur... ;)
Ja osobiscie nie wiem czy wszystkie mecze z g. 15/15:30 pogram , gdyz sam bede wtedy uczestnikiem meczu.. biernym kibicem.

Zdrowych, spokojnych i radosnych $$ swiat dla Wszystkich!

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
No to widze eMm ładnie popłynął ;/
Ja tego nie gralem ale sobie wymyśliłem zeby Ślask zagrać i po raz kolejny Polska dała mi po dupie ^^
Na szczescie za drobne

M 8

morgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Knurów
A ja wziąłem ten dubel haha, ale trochę innych weszło to nie jest tragicznie

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Werder zagrany kosztem Gladbach... mysle ze komentarz jest zbedny - 300, tragedii nie ma, nie takie wtopy byly ;)

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatni prog na zabicie strat Straszak, nie trzepiaj sie - dla mnie zysk na poziomie 50-70zl na mecz to dobra opcja.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ostatni prog na zabicie strat Straszak, nie trzepiaj sie - dla mnie zysk na poziomie 50-70zl na mecz to dobra opcja.
nie trzepiam nie trzepiam, tylko piszesz że grasz grubo i za chwilę że -300 i zdziwiło mnie to :razz:

M 8

morgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Knurów
Gra ktos z was bvb-bayern?

edit: ✅✅
kurcze zwlekalem z kolejnym progiem bo ogladalem mecz i nie bylo ciekawie i padl gol a byla zakladka :p ale wazne ze ✅

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gwoli scislosci i wyjasnienia, bo zaraz bedzie ze ja nie gram tylko podaje typy dla zabicia nudy [ktorej nie ma zupelnie bo doby brakuje :p]
Zaczynam 11-20` przy kursie 4. I ostatni prog, a czasami juz przedostatni obcinam.. dlatego tez straty sa stosunkowo niewielkie, ostatnio mialem b. duzo zakladek a taki mecz musial siasc w koncu.. ale przed meczem w zyciu bym nie przypuszczal ze akurat ten.

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serio tak ostro swietujecie? ;)

Real, pogrom.. dal zarobic pare zl, Ajax pechowo bo gol 40s wczesniej dalby zakladke.

14:00
Bordeaux - Lens ✅ horror.. Ostatni raz gram takie dziwne mecze

14:45
Ostrava - Plzen nie ma min.. :roll:

Augsburg - Schalke

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałem real i ajax, real dość szybko 1-0, dał niewiele zarobić i odpuściłem, a w ajaxie mimo wyjścia na delikatny + żałuję zagrania tego meczu. Trochę akcji w 1 połowie, ja zagrałem trochę mocniej bo Holandia, koniec końców na lekki +, by zminimalizować straty ;)
Gram krótko tym systemem, ale już co zauważyłem i zastosuję to w mojej grze to to, żeby wybierać mecze, gdzie jest wyraźny faworyt. Bo mecz dwóch dość wyrównanych drużyn nie przynosi tyle goli, co mecze z drużyną dominującą nad przeciwnikiem.

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Twente - PSV?
Az - Feyenoord?
Arsenal - Liverpool?
To takie przyklady na szybko gdzie goli bylo duuuzo i wydaje mi sie, ze faworyta wskazac wcale tak latwo nie bylo pomimo wynikow.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Gram krótko tym systemem, ale już co zauważyłem i zastosuję to w mojej grze to to, żeby wybierać mecze, gdzie jest wyraźny faworyt. Bo mecz dwóch dość wyrównanych drużyn nie przynosi tyle goli, co mecze z drużyną dominującą nad przeciwnikiem.

Nie ma reguły. Zazwyczaj drużyna skazywana na porażkę wychodzi defensywnie i jest zadowolona z remisu. Zdarza się, że faworyt wtedy wali głową w mur. Z kolei często w meczach drużyn o teoretycznie podobnych umiejętnościach obie starają się coś ugrać bo wiedzą że mają realną możliwość. Mogą również walczyć bezpośrednio o miejsce w tabeli. Oczywiście- równie dobrze mogą być usatysfakcjonowani z remisu.
Tak jak mówię, moim zdaniem nie ma reguły.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No może i masz rację, ale w tych meczach, które akurat podałeś faworyta raczej szło po krótkiej analizie wskazać. No nic, ważne by padały bramki ;)

M 8

morgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Knurów
Ja z over 0,5 się wstrzymalem ale ostatecznie próg przed 80 wyczekany ale już ciepło było :p

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ale bzdura ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Stąd taki nieprzemyślany post ????

Wybieranie drużyn przed meczem jest niczym wróżenie z fusów, bo każdy mecz jest inny.
To jest zwykłe over 0.5 z tym, że dzięki zakładkom uzyskuje się lepsze profity.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale bzdura ????
Tak jak pisałem krótko gram tym systemem, ale już dwukrotnie to co napisałem uchroniło mnie od grania meczu, który skończył się na 0-0 ????
Ale wiadomo, że nie ma żadnych sztywnych zasad, trzeba się dostosować do danego zdarzenia obserwując przebieg spotkania.