>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
wypłukali się tzw. turyści, inni grają normalnie, ale powiedz co Ty niby chciałeś grać dziś czy tam wczoraj i jak były same niepewne puchary i spotkania średnio nadające się do gry, hm?
Znaczy, ja sam rozważałem pewne mecze i jak widać słusznie że odpuściłem, ale ewidentnie to nie były jakieś super mecze do gry. Puchary mają swoje prawa, inne niż mecze ligowe ;)
Na dziś to ja widzę tylko Sevillę w miarę pewną do gry, ewentualnie Villareal ale to wróżenie z fusów bez składów i ja nie polecam grania dzisiaj czegokolwiek. Jutro zacznie się weekend i będzie dobra oferta.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Hallooo już nic nikt nie gra? temat umarł ? czyżby wszyscy się wypłukali?

Ja wracam do gry w niedzielę, bo mało czasu póki co. Ale jeżeli chodzi o popłynięcie, to trochę się popłynęło na Chelsea - Liverpool. Cały czas nie mogę odżałować, że nie poszedłem va bank i nie zagrałem na gola w dogrywce. Gryzie mnie codziennie. Teraz bawiłem się trochę w zwykłe AKO, ale stwierdzam, że minutówki jest grać pewniej.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
a zagram Villarreal &#39;dla rozrywki&#39; za najmniejsze możliwe zobowiązanie ;)
@edit
lipa na maksa ten mecz, ale i tak grane bardziej &#39;dla zabawy&#39; także przegrana mnie nie zaboli raczej, a jak wygram to tylko się ucieszyć, że się udało ;)

S 10

scavatore

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
genua
ja spróbuję Sochaux - ARLES

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
olimpi +1 Punkty (bardzo udany początek)
baleronik +1 Punkty
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zwykle wszędzie gole oprócz tych co gram...

Edit.

Jak myślicie , który mecz zagrałem? :-|

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ja spróbuję Sochaux - ARLES
Ze wszystkich spotkań to właśnie wydawało się najrozsądniejsze do grania w mojej ocenie również. Gratuluję ;)

Rayo można ryzykować bo grają dość dobrym składem, ale to już nie ta ekipa co sezon temu, także ja nie popadam w optymizm i odpuszczam.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Edit.
Stary powiem Ci że masz pewien talent ????
weź typuj i podawaj tu swoje mecze i będziemy robić co miesiąc zrzutkę za podanie typów, których NIE należy grać. Wszyscy zarobimy ????

@edit
ło stary taka zakładka... to chyba jednak na odwrót :/

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokladnie o tym samym pomyslalem Straszak. Sam mialem ten mecz grac przypomnialem sobie o 21 jak wrocilem do domu, ale patrze po stat i wygladalo to conajmniej slabo wiec odpuscilem, a tu prosze byloby pieknie, Bayern tez nie pograny, mysle ze jutro cos poradzimy ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Bayern to był no bet. Po pierwsze nie wiadomo co mogło się po przerwie wydarzyć, a druga sprawa to śmierć zawodnika w Wolfsburgu... różnie się mógł mecz potoczyć.
Jutro już mam wstępne rozeznanie co i jak, zobaczymy co pogram, bo akurat rodzina mnie odwiedza.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska

Edit.

No nie gadaj że ciągnąłeś ten mecz, to był top 3 meczów do odpuszczenia w historii. A troche tych meczów już zagralem. Caly system powstal w oparciu o to żeby mieć wpływ i odpuscic ew tego typu mecze w trakcie ????

Jak trafiles zakladke to gratulacje bo zysk zacny, chociaz z drugiej strony skoro grales to pewnie w przyszlosci wtopisz na tego typu meczach z nawiazka.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No grałem do końca.
Ogólnie liczyłem na bramkostrzelność Angers.
Tak jak mówisz, tym razem przyfarciło ale innym razem mogę popłynąć chociaż wolę takie typy niż jakieś barcelony i inne reale gdzie zakładek nie idzie złapać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marcim222 +2 Punkty