>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zamiast sobie dać spokój i iść spać z dobrym plusem to mnie jeszcze skusiło to czilijskie szajstwo ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
U. Catolica -U. Espanola 22:45⛔

i jeszcze

Deportes Iquique - Colo Colo 20:30⛔

dwa typki na minus albo sie gra tym systemem albo sie idzie na piwo i odpuszcza

W 1 meczu rozumiem ze ⛔ bo bylo 0:0 , ale w 2 meczu bramki sie posypaly i tego mie rozumiem ????

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W 1 meczu rozumiem ze bo bylo 0:0 , ale w 2 meczu bramki sie posypaly i tego mie rozumiem
dla mnie minus bo sie poszlo na piwo i bilard i zdazylem grac tylko 4 pierwsze poziomy dlatego dalem minus

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ja dziś na pewno Coventry - Swindon
a Wy?
Wiesz, że taki mecz to jest loteria? Tam może być zarówno 5 bramek jak i 0. To już dużo lepszym wyborem na dziś jest granie Rayo, chociaż to też jest mocno na siłę.

M 8

mgawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
te drużyny jeszcze ze sobą nie zremisowały, jakie masz przesłanki, że może być 0:0?
i moim skromnym zdaniem typ rayo jest gorszym typem od coventry.
dlaczego sądzisz, ze coventry to loteria?

M 8

mgawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moje typy na dzisiaj:
Coventry - Swindon (na 100%)
Hamilton - Dundee Utd
Valenciennes - Sochaux

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
baleronik +1 Punkty (Za Dundee :))
kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znienacka
te drużyny jeszcze ze sobą nie zremisowały, jakie masz przesłanki, że może być 0:0?
i moim skromnym zdaniem typ rayo jest gorszym typem od coventry.
dlaczego sądzisz, ze coventry to loteria?
Coventry: 4 ostatnie mecze u siebie, 3 gole ogółem, 2 razy 0:0.
Myślę, że kolega StraszakSam ma rację. Granie lig, o których się nic nie wie to zawsze loteria. Nie sądzę, że jesteś znawcą niższych lig w Anglii (no chyba, że tak jest, to przepraszam), hiszpańską jednak każdy jako tako śledzi, więc z pewnością Rayo i Cordoba to mniejsze zagadki niż Coventry i Swindon.
Oczywiście goli może paść i 5, do tego każdy w zakładce, ale zastanów się czy grałbyś ten mecz, gdyby obok były dostępne jakieś sensowniejsze opcje?
Jednak co ja tam wiem o ostrożnym graniu, skoro wczoraj zaliczyłem bankruta.
Powodzenia.

M 8

mgawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za analizę coventry, a co sądzicie o dwóch pozostałych? tzn:
Hamilton - Dundee Utd
Valenciennes - Sochaux
P.S. nie ma możliwości, żebym mógł się dziś powstrzymać przed zagraniem tego. 2 dni nie grałem, także na bank to tkne. Chciałbym się tylko dowiedzięć o waszym prawdopodobieństwu wejścia tych trzech meczy

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znienacka
Dzięki za analizę coventry, a co sądzicie o dwóch pozostałych? tzn:
Hamilton - Dundee Utd
Valenciennes - Sochaux
P.S. nie ma możliwości, żebym mógł się dziś powstrzymać przed zagraniem tego. 2 dni nie grałem, także na bank to tkne. Chciałbym się tylko dowiedzięć o waszym prawdopodobieństwu wejścia tych trzech meczy
W mojej ocenie z trzech podanych przez Ciebie meczy Hamilton - Dundee Utd wydaje się najsensowniejszy. Obydwie drużyny sporo goli, Hamilton dobra defensywa, Dundee Utd traci sporo goli (dzisiaj bez podstawowego stopera). Mają o co walczyć, szansa dla każdej drużyny by wskoczyć na podium.

mgawo +1 Punkty
jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
predzej tej szkocji bym sie bal anizeli tego coventry ale kazdy ma swoja opinie i gra za swoje firanki

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jeśli &#39;musisz&#39; grać, to ja muszę Ci powiedzieć, że to się nie skończy dla Ciebie dobrze :razz:
Z wybranej trójki przez Ciebie nic się nie nadaje do gry wg mnie, z różnych względów, m.in. KamilJW dobrze to podsumował w swoim poście, z tym że to nie chodzi nawet o znajomość danej ligi, ale 3 czy bardziej 4 liga angielska to już podchodzi często pod półprofesjonalizm i tam każdy może wygrać z każdym, jak i każdy wynik jest prawdopodobny do tego stopnia, że nikogo nie powinien dziwić.
Co do meczu we francuskiej 2 lidze to się nie będę wypowiadał nawet, bo to gniot pod każdym względem.
Hamilton - Dundee Utd jest faktycznie najlepszym wyborem z tych trzech, choć nadal słabym, bo owszem, Dundee jest dobrą drużyną do gry na gola, ale Hamilton już niekoniecznie, szczególnie w takim układzie że to Dundee gra na wyjeździe.
A tak w ogóle, jeśli ktoś się sugeruje h2h starszym niż parę miesięcy, to też radzę się dobrze zastanowić, czy faktycznie sytuacja w obu klubach jest podobna do tej sprzed X lat ????

maniek1906 +2 Punkty
M 8

mgawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;StraszakSam&quot; aka &quot;Chodzący demotywator&quot; ????
Kto nie ryzykuje ten nie je, GRAM! ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ja gram i jem, ale gram rozważnie i powiem, że nie pamiętam kiedy ostatni raz utopiłem jakoś poważniej ;)
(chociaż mecz Ajaxu to już byłem jedną nogą na minusie i praktycznie przyjmowałem stratę na klatę)
Jak nie będę miał nic do roboty to może nawet z ciekawości obejrzę któreś ze spotkań (najprawdopodobniej Rayo)

S 5

sateja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Yamakasi dzięki za link.
Mecz na dziś Hamilton - Dundee ( szkocka )

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Czyzby dzisiaj byla masowka na Hamilton - Dundee ? ???? ✅✅✅ 37&#39;
Offtop :p
Puscilem doubla za drobniaki:
Hamilton - Dundee Utd , typ: 1 &amp; over 2,5 @ 3,40 ⛔ &amp; ✅
Coventry - Swindon , typ: 2 &amp; over 2,5 @ 3,60 ✅
AKO: @12,40

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znienacka
Swoją drogą nie wiem czy wiecie, ale Hamilton straciło managera, dzisiaj jakiś tymczasowy, może będzie &#39;nowa miotła&#39; ???? .