A
18
Aj tam po ostatnich meczach. Sie przyczepisz zawsze ????Wnioskujesz po tabeli, gdzie rozegrane są niespełna dwie kolejki? :grin:
Aj tam po ostatnich meczach. Sie przyczepisz zawsze ????Wnioskujesz po tabeli, gdzie rozegrane są niespełna dwie kolejki? :grin:
U. Catolica -U. Espanola 22:45
i jeszcze
Deportes Iquique - Colo Colo 20:30
dwa typki na minus albo sie gra tym systemem albo sie idzie na piwo i odpuszcza
Wiesz, że taki mecz to jest loteria? Tam może być zarówno 5 bramek jak i 0. To już dużo lepszym wyborem na dziś jest granie Rayo, chociaż to też jest mocno na siłę.ja dziś na pewno Coventry - Swindon
a Wy?
Coventry: 4 ostatnie mecze u siebie, 3 gole ogółem, 2 razy 0:0.te drużyny jeszcze ze sobą nie zremisowały, jakie masz przesłanki, że może być 0:0?
i moim skromnym zdaniem typ rayo jest gorszym typem od coventry.
dlaczego sądzisz, ze coventry to loteria?
W mojej ocenie z trzech podanych przez Ciebie meczy Hamilton - Dundee Utd wydaje się najsensowniejszy. Obydwie drużyny sporo goli, Hamilton dobra defensywa, Dundee Utd traci sporo goli (dzisiaj bez podstawowego stopera). Mają o co walczyć, szansa dla każdej drużyny by wskoczyć na podium.Dzięki za analizę coventry, a co sądzicie o dwóch pozostałych? tzn:
Hamilton - Dundee Utd
Valenciennes - Sochaux
P.S. nie ma możliwości, żebym mógł się dziś powstrzymać przed zagraniem tego. 2 dni nie grałem, także na bank to tkne. Chciałbym się tylko dowiedzięć o waszym prawdopodobieństwu wejścia tych trzech meczy