>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Czasami się zastanawiam jak to jest, że typuje 2 najbardziej overowe mecze i łapie faila, a wszędzie indziej bramy. Nawet w meczach których kijem bym nie tknął. Chyba trzeba spakować walizki;p
też tak często mam... taki urok sportu ;)

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chce zapeszac ale podejście &quot;trzeba się odkuć&quot;to droga w jedną stronę, a granie ameryki południowej podchodzi pod masochizm. Poczekajmy na lepsze mecze.

nie takie ligi sie juz gralo najlepsza liga to chyba indyjska jaka gralem tym systemem ;)
niewazne jaka liga wazne zeby byly bramki

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Widzę, że wy chyba mało co się orientujecie i oglądacie piłkę nożną z kontynentu zza oceanu ????
a co do indyjskiej... ja bym był ostrożny, bo to nowa liga dość.

Na dziś przerwa w grze.

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra jedziemy z indyjska

MumBai City - GOA ⛔

stawka lekko rekreacyjnie z uwagi na poniedzialek jutro lepiej 4/8/12/20 potem odpadam

heh fajnie sie oglada tych &quot;ciapakow&quot; na tle anelki i piresa ???? lol

dobra nie ma gola do 40 min odpuszczam sobie

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra jedziemy z indyjska
Na 8 ostatnich spotkań w tej lidze padło 5 wyników 0-0 ???? Kursy w tym meczu mega wysokie. Coś może strzelą ..
Poprawka: 9 spotkań i 6 x 0-0 ???? ????

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na 8 ostatnich spotkań w tej lidze padło 5 wyników 0-0 Kursy w tym meczu mega wysokie. Coś może strzelą ..
dlatego gram wlasnie rekreacyjnie 4 poziomy lepiej cos bukowi dac zeby pozniej moc odebrac wiecej

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
dlatego gram wlasnie rekreacyjnie 4 poziomy lepiej cos bukowi dac zeby pozniej moc odebrac wiecej
wybacz, ale nie rozumiem w ogóle takiego myślenia. To gramy zeby wygrywac, czy zeby bawić się w sinusoidę?
Odpuśćcie sobie taką indyjską ligę, dobrze radzę. To jest naprawdę świeża liga i minie czasu, zanim nabierze trochę polotu. Parę podstarzałych gwiazd z Europy nie sprawi że to będzie overowa liga. Do wykrystalizowania się sytuacji niech minie chociaż połowa sezonu, czy tam jakieś 15-20 spotkań niech rozegrają; będzie można oceniać kto jak tam gra.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wybacz, ale nie rozumiem w ogóle takiego myślenia. To gramy zeby wygrywac, czy zeby bawić się w sinusoidę?
Odpuśćcie sobie taką indyjską ligę, dobrze radzę. To jest naprawdę świeża liga i minie czasu, zanim nabierze trochę polotu. Parę podstarzałych gwiazd z Europy nie sprawi że to będzie overowa liga. Do wykrystalizowania się sytuacji niech minie chociaż połowa sezonu, czy tam jakieś 15-20 spotkań niech rozegrają; będzie można oceniać kto jak tam gra.

Tam już bliżej końca sezonu, niż początku, bo to nie liga tylko 3 miesięczny cyrk objazdowy.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
mhm, to jeszcze lepiej :razz:
myślałem, że to normalna liga, a z racji że mało zespołów gra, to będą grali parokrotnie ze sobą... to w takim razie to trochę cyrk i na pewno nie będę na tamten rynek wchodził.

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków-Baden Wurttemberg,Germany
Anglia
20:45 Wycombe - Burton Albion ✅
Ja w to wchodze

czyżby kolega podbierał typy z innego tematu???:grin:
A nawet jeśli to na zdrowie ;)trzep kasiorę ile wlezie ????

Na razie 20 typów bez 0:0
aż w 17-stu bramkę zdobyli goście (więc kursy pewnie lepsze)
a w 13-stu gospodarze
Więc moje typy z tematu &quot;overa2,5&quot;jak na razie by się sprawdziły w tym waszym sposobie...choć pewnie nie we wszystkich były by minutówki...

A 18

arko22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piaseczno
Tak skorzystałem. Poza tym okiem i tak zawsze zerkam na ostatnie mecze h2h itd. A ze byly dostepne minutowki i w h2h bylo ok to gralem ???? . Wczoraj jeszcze byla francja - anglia u21 dostepna. Nie pisalem ale gralem i to.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Ktoś ogląda ta Japonie ? Bo staty nie powalaja ;/
edit :bramka padła w 60:45 a zaklad masz do 59:59 wiec nie wiem jak chciales zakladke ????

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja rozumiem, ze towarzyskie ale nikt nic nie gra... nie wierze? :eek:
Licho cos, lekki minus na Brazyli bo patrzac po przebiegu gry wlasnie ten prog gralem asekuracyjnie pomimo tego ze pogralem po kursie 4.
Ktos oglada np. Francuzow?

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja grałem trzy mecze, jeszcze mam Portugalię z Argentyną ale chyba nic ciekawego tam nie będzie.