>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lech ????, grałem do 70 minuty. Ale oczywiście bramka w końcu padła. Co poradzisz, nic nie poradzisz. Ja już polskiej ligi kijem nawet nie ruszam. Może jeszcze na wieczór coś wpadnie.

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do eMm
grajac 6 spotkan te wyzej jedno nie wchodzi ile jestes na plusie albo na minusie ??? oczywiscie liczac zakladki

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
do eMm
grajac 6 spotkan te wyzej jedno nie wchodzi ile jestes na plusie albo na minusie ??? oczywiscie liczac zakladki
Mocne :grin:
Grasz 6 zdarzen po kursie 1,05 - 1,1
1 nie wchodzi, ile jestes na plusie xDDD
Edit:
np ja poleglem na bayernie, zreszta na lechu tez ^^

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany pytanie za 100pkt, kto nie plynie na systemie a na innych smieciach? Pewnie niewielu... eMm lubi poplynac. A bylby prawie 1000zl na plusie jest -150.

Za tydzien bedzie + kilkaset zl, obiecuje - juz cos wychaczylem, ale spokojnie...

jako47 - rozumiem, ze kierujesz sie przypuszczeniami, a nie faktami - weszly wszystkie spotkania [7] Niestety dla mojego budzetu gralem tylko te przy ktorych sa ✅✅✅ plusy.

Gram roznymi stawkami, czasami zaczynam od poczatku czasami od 12-20` a pozniej jak mecz wyglada dobrze gram np.
12-20` 20zl
20-30` 50zl

Jestem elastyczny. Czasami tez minimalizuje straty kosztem ewentualnego zysku np. wczoraj Liveroopolu stracilem ok 170zl. A jakbym gral od 30 zwiekszajac x2 to byloby duuuuuuuzo wiecej, wlasnie byloby ;)

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dziś popłynąłem na Lechu, nie będę ukrywał. Na mały ✅ Chelsea, ale znów kilka groszy odpadło na drugiej połowie Bayernu. Zastanawiam się właśnie nad spotkaniem ligi francuskiej które proponuje StraszakSam, jest jeszcze Atletico o tej porze i ewentualnie Benfica z ligi portugalskiej. A tak ogólnie to trzeba sobie zrobić parę dni przerwy i ogarnąć coś w następny weekend :]

S 1

slovinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Cholerny Lech strzelił podczas opóźnienia czasowego, polowałem na wyższy kurs, chciwość jest zła!

Dziś trzy spotkania z egzotycznych lig grałem od 55 minuty, 100% weszło z zakładką, np. Dep Cuenca- Ind de Valle po kursie 11.00:!:eek:pcja dla tych lubiących ruletke ????

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Villareal w 80...uffff
Teraz max stake na cerro porteno i chivas. Polecam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
_hank_ +2 Punkty
S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
no i może być dupa z tym we Francji... :/ liczyłęm tu na co najmniej dwa gole do przerwy a oni się tam tłuką tylko

@edit
parę dni temu właśnie o tym pisałem... no i jest nagle kiepski dzień

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Straszak, wyśle Ci rachunek ????
Co prawda ja gram cieniutko, ale to pewnie i tak lepiej niz u Ciebie grubo :p
Coś tam się dzieje więc czaruj, jak wejdzie to będzie ładnie

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiedząc że w weekendy po lidze mistrzów dzieją się cuda to mimo to zagrałem i straciłem dziś troche :p
Ale jeszcze pogram Boca Juniors