S
440
straszaksam
Użytkownik
A dlaczego nie napiszesz w temacie i nie podzielisz się swoją wiedzą? To jakieś tajne informacje bukmachera, o których świat nie może się dowiedzieć, bo wycofają zakłady? ????
Weź korektę że z lig europejskich tylko trzy: bodajże litewska, polska i chorwacka grają systemem, gdzie mecze się nie nakładają (albo bardzo rzadko) -> w pozostałych nie dasz rady grać wszystkich meczy naraz, przetwarzanie kuponów itd. trwa za długo. Do tego korekta, że kilka lig gra jednocześnie, jeżeli wytypujemy sobie stałe ligi
Dac chyba by dalo rade - na kilku monitorach badz na 2 osoby. Sa ligi gdzie bylo 4 czy 5% w kolejnych sezonach po sobie nastepujacych.
No bez przesady, kwestia doświadczenia. Ja grałem rekordowo 12 meczy równocześnie.
Co prawda o oddychaniu mi trzeba bylo przypominac ale się dało![]()
Ja gralem wczoraj 5 meczow jednoczesnie. Pierwsza bramka padla w 52min, widok stanu konta przed nia byl przerazajacy, nie polecam to nie na moje zdrowie, choc fizycznie da rade ogarnac bez problemu
EDIT: Pytanko : Mozna sprawdzic na bet365 przed zdarzeniami ktory mecz bedzie live i bedzie w nim mozliwosc obstawiania do 10,20,30,40 itd minuty ?
Pisaliście dużo o określonych ligach, w których pada mało wyników 0:0, a jak by to wyglądało na szczególnie dobranych drużynach?
Mam na myśli grać tylko bramkostrzelne drużyny, np Real, PSG, Man Utd... itp.
Wiem, że 0:0 zdarza się nawet takim bykom, ale jest takich wyników stosunkowo mało.
Mam na myśli grać tylko bramkostrzelne drużyny, np Real, PSG, Man Utd... itp.