>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX minuty- progresja

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Czy ktos moze potwierdzic w 100% ze Szachtar byl do grania?
Ja odpuscilem bo ani kursy, ani godzina mi nie pasowała, ale w sumie dało się na tym popłynąć.

P 22

pgrom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma 100% meczy ????
Na 100% i napewno to była II wojna światowa.
Nie ma 100% super analizy, można tylko zwiększyć prawdopodobieństwo wygranej lub zminimalizować ryzyko przegranej ????

A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na temat szczęścia nie ma co się rozpisywać bo przy każdych zakładach bukmacherskich ma ono znaczenie, chodzi o to żeby zminimalizować jego wpływ na system. Doświadczeni gracze rzadko piszą o sukcesie czy porażce poprzez szczęście/pech .

poruszyłeś bardzo istotną kwestię. Tyle że sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz że ma ono znaczenie, a potem piszesz że doświadczeniu gracze rzadko piszą np. o pechowej porażce.
powiem więcej - doświadczeniu gracze w ogóle nie poruszają takiej kwestii!
jeśli poruszają - tzn że są jeszcze mało doświadczeni ;)
straciłem wiele wygranych w doliczonym czasie gry i to przy kursach &gt;10
I co? - Nic. Kilka razy (fakt że rzadziej) to &quot;moja&quot; drużyna wyszarpała zwycięstwo w ten sam sposób. W long termie, gdy typy (i stawkowanie!!!) są prawidłowe to nie ma żadnego znaczenia. Nie ma czegoś takiego jak szczęście czy pech.

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz

Ja odpuscilem bo ani kursy, ani godzina mi nie pasowała, ale w sumie dało się na tym popłynąć.

Mecz byl do grania, tak jak mecze Barcelony itp z jakimis outsiderami. Czekalem do x8 minuty, zeby zobaczyc kurs 2.75, dlatego odpuscilem

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ja zagrałem. Tutaj ciekawostka ;) w przerwie postawiłem że bramka nie padnie do 50 min czyli tylko 5 min stresu. :grin:

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
dzieki siargiej i baleronik bo myslalem już że niejasno pisze ????
aadiq ja tam sprzecznosci absolutnie nie widze, jak sie wczytasz i zastanowisz to zrozumiesz, aż tak górnolotne to nie było ????

kamlot 52

kamlot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Bardzo zainteresował mnie ten system. Przetestowałem go na sucho i... wyszedł aż za dobrze. Dzisiaj spróbuje za pieniądze zagrać, jednak nie będę szalał z kwotami.

Od siebie dorzucam tabelkę w excelu, dzięki której wpisując wartość w polu &#39;mnożnik&#39;, oblicza nam stawki itd. Oczywiście zmianie ulegną kursy, zwłaszcza te bliższe 90 minuty, jednak myślę, że z tym każdy już sobie poradzi i wyedytuje dla własnych potrzeb. Jeśli chodzi o metodę stawkowania, wybrałem Ciąg Fibonacciego.

Pozdrawiam

lipers 102

lipers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Również dzisiaj zamierzam poważniej przetestować system, zastanawiam się nad meczem Valladolid vs Real. Valladolid walczy o utrzymanie, jeszcze 3 mecze przed nimi i jest spora szansa się utrzymać, nawet jeśli dzisiaj polegną bedą tracić tylko 1 pkt do Getafe i Almerii. Podczas 5 poprzednich spotkać pomiędzy realem a Valladolid, Real nigdy nie strzelał mniej niż 3 bramek. Real to spotkanie musi wygrać, jeśli chce nadal myśleć o mistrzostwie. Ostatnio dość niespodziewanie zremisowali u siebie z Valencią 2:2, ale mimo tego i raczej dość niskich kursów chyba spróbuję. Co sądzicie?
# Adiqq dzięki za wskazanie błędu ????

orinar 18

orinar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
może i zakład był, ale swój typ opierałeś chyba na tym, że Szachtar to lider &#39;ekstraklasy&#39; Ukraińskiej, a tamten drugi zespół z 3 ligi...

Szachtar w każdym meczu pucharowym grał zwykle na 0:0 do przerwy, a w drugiej połowie dopiero sobie robił strzelaninę z rywala o parę klas niżej... no i w tym meczu się to zemściło i mamy póki co 0:0 i dogrywkę.

@EDIT
ja nie stawiałem na szachtar... raczej staram się unikać spotkań &#39;pucharowych&#39;, bo tam się właśnie dzieją takie cuda jak tutaj.

No trzeba przyznac , że ja pograłem Szaktar (Szaktar strzeli do...) i to była moja pierwsza porażka. A kursy były dobre i wcześnie można było je łapać.
Oglądałem mecz na żywo i przewaga była przeogromna ???? Analiza raczej dobra.
Maribor 4:0, Salzburg jak narazie 2:0 (szkoda że nie pograłem) ????

A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również dzisiaj zamierzam poważniej przetestować system, zastanawiam się nad meczem Valladolid vs Real. Valladolid walczy o utrzymanie, jeszcze 3 mecze przed nimi i jest spora szansa się utrzymać, nawet jeśli dzisiaj polegną bedą tracić tylko 1 pkt do Getafe i Almerii. Podczas 5 poprzednich spotkać pomiędzy realem a Valladolid, Real nigdy nie strzelał mniej niż 3 bramek. Real to spotkanie musi wygrać, jeśli chce nadal myśleć o mistrzostwie. Ostatnio dość niespodziewanie zremisowali u siebie z Sevilla 2:2, ale mimo tego i raczej dość niskich kursów chyba spróbuję. Co sądzicie?

Nie z Sevillą a Valencią i nic nie musi. Atletico tez &quot;musiało wygrać&quot;, żeby zdobyć mistrzostwo a przegrało z Levante. Barcelona też musiała wygrać, a skończyło się remisem....itd przykłady można mnożyć....
Zbyt wiele razy słyszałem słowo &quot;musi&quot; ;)
osobiście postawiłem na Valladoid - ale to było dawno temu i od tego czasu kursy na gospodarzy mocno spadły

C 3

cris1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki _Hank_ za odpowiedź.
Inna kwestia czy da się poznać a jeśli tak to po czym czy w danym meczu będą zakłady o których ten temat?
Czy jeśli przed meczem jest zakład na &quot;Pierwsze 10 minut gole&quot; to w takim meczu będą kolejne minuty? Sorry za może głupkowate pytanie ale chciałbym wiedzieć czy można to przewidzieć przed rozpoczęciem meczu.
Co do słowa &quot;musi&quot; to oczywiście że musi tak jak musiało Atletico i tak jak musiała Barcelona, więc tu nie ma się co sprzeczać że jeśli chce zdobyć mistrzostwo to MUSI wygrać...
Natomiast inną sprawą jest fakt że nie zawsze &quot;musieć wygrać&quot; znaczy &quot;wygrać&quot; ???? Musi jest pewnego rodzaju gwarancją tego że powalczą (oczywiście jeśli im zależy) ;)

P 22

pgrom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie z Sevillą a Valencią i nic nie musi. Atletico tez &quot;musiało wygrać&quot;, żeby zdobyć mistrzostwo a przegrało z Levante. Barcelona też musiała wygrać, a skończyło się remisem....itd przykłady można mnożyć....
Zbyt wiele razy słyszałem słowo &quot;musi&quot; ;)
osobiście postawiłem na Valladoid - ale to było dawno temu i od tego czasu kursy na gospodarzy mocno spadły
No był niedawno jak w niedzielę taki mecz co to &quot;musi&quot; .... Chelsea strzelić a Norwich się utrzymać:grin: Choć w przypadku Chelsea to nie pierwszy tego typu mecz w tym sezonie;)

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
z teo co pamietam nie kazdy mecz z 10minutowkami ma tez bramka do xx. Na pewno mecze z transmisja tv na becie maja ta oferte

C 3

cris1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki @siargiej to już mi dużo pomaga
Sprawdzał ktoś czy takie zakłady gdzieś oprócz bet są jeszcze?

stachu88 131

stachu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jak teraz, ale z tego co pamiętam Betclick oferował zakłady na gola od 1-10min, 11-20 min itd.

C 3

cris1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok testuję dzisiaj system na stały zysk na każdym progu. Piszę tylko jeśli kogoś by to interesowało. Nie wiem jakie kursy będą w meczu MC V AV więc biorę mecz Realu bo mam nadzieję żę tam będą kursy min. 3. Pierwszy próg to zakład Pierwsze 10 minut - Gole Kurs jest teraz 4. Pozostałe progi będę obstawiał jeśli kurs będzie 3. Założenie to na każdym progu zarobić 40j jedynie z takim kursem na 1 progu 60j. Do testów zakładam budżet 985,40j poniżej rozpis progów. Kończę całą progresję po pierwszej bramce
Stawka Kurs Wygrana Koszt Zysk
20 4 80 20 60
30 3 90 50 40
45 3 135 95 40
67,5 3 202,5 162,5 40
101,3 3 303,9 263,8 40
151,9 3 455,7 415,7 40
227,9 3 683,7 643,6 40
341,8 3 1025,4 985,4 40
Dobra, bo opisałem się a nie wiadomo co będzie. Jeśli stawki będą niższe to nie testuję i poproszę o usunięcie posta ;) Ostatni próg to przed 80 minutą

Jak testować to konkretnie i jak wtapiać to też ;) jednak wchodzę z takim samym systemem na MC vs. AV od kiedy przed 20 min będzie 3 oczywiście w tym przypadku ew. zysk na 1 progu będzie mniejszy czyli 40. Zaczynamy bo już 7 minuta i kurs już ponad 3 na przed 20

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Gralem rozne warianty, ale dla mnie najlepsza jest bezstresowa gra malymi stawkami. Dzisiaj juz +140, a najwyzsza stawka wynosila bodajze 25j. Polecam granie mniej popularnych meczow. Dzisiaj na Panate bylo +3 juz w x3 minucie

Ale biedaa. Nie ma oferty na szkocka, landskrone, holenderska...chyba wezme te city, albo polten :/

K 12

klexonator

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Las Vegas
Grrr City nieźle straszy, narazie 50zł w plecy, myślicie, że mądrze byłoby się wycofać ?

C 3

cris1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Duża przewaga ale mała ilość strzałów na bramkę ???? Jedyna nadzieja, że sędzia w przerwie dostanie kopertę i jakiś karny się znajdzie dla MC;)
Pierwsze testy pomyślne na 2 meczach +80j
MC na 6 progu bo wszedłem jak było na gola przed 20
REAL na 4 progu
Szkoda, że nie zawsze będzie tak pięknie