wszystko pięknie, ale ligi słoweńskiej raczej nie zagrasz, bo nie wystawiają zakładów gol co 10 minut. Wątpię, żeby na mecz szachtaru była taka możliwość.Macie, według statystyk serii over 0.5/1.5/2.5.do grania
wszystko pięknie, ale ligi słoweńskiej raczej nie zagrasz, bo nie wystawiają zakładów gol co 10 minut. Wątpię, żeby na mecz szachtaru była taka możliwość.
Co do PSG i Lyonu dziś - tak jak Hank napisał, pewnym być nie można. To takie dla ryzykantów trochę - ja nim jestem, ale często potem żałuję (jak np. wczoraj, ale na szczęście małą stawką pograne Atletico z Chelsea), aczkolwiek na pewno nie są to pewne spotkania, tak samo jak i dzisiejsza liga mistrzów.
Czyżby koniec żniw ? Phonang v Buriram w lidze mistrzów AFC postawiłem do 10 min i dalej rynek zawieszony !
Dzisiaj jest mnostwo fajnych meczow do systemu. Gra azjatycka LM, finska, slowenska. Mozna te 3 mecze wybrac. Ja osobiscie gram: cerezo osaka, al shabab(x2) i gorenje. Jesli bedzie finska(wczoraj hjk bylo) to tez zagram z 1mecz. Powodzenia ????
4/4. To pokazuje, ze nie trzeba szarpac sie na psg, szachtary, czy inne potegi