>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX minuty- progresja

K 107

krisu3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak się ma takie granie do postawienia stawki za przykładowo 4 progi łącznie na gola przed 40min? Grałem na przykład na gola Brondby, postawiłem łącznie 12j na 5 progów, dzięki zakładce wygrałem 21,75 czyli łączny kurs wyszedł 1,81. Kojarzę, że mniej więcej takie kursy gdzieś się przewijały, ale nie umiem dokładnie powiedzieć jakie i której minuty dotyczyły.

U 0

Usunięty użytkownik 108733

Gość
Z góry przepraszam za offtopic, ale mam pytanie, który bukmacher oprocz bet365 oferuje takie zakłady?
Tak naprawdę to żaden, bo tu chodzi o bramkę przed którąś minutą, a reszta ma przedziały typu 10-20 min.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
Grają co popadnie byle zagrać jak najwięcej zamiast przeanalizować mecze wybrać przykładowo 3 mecze w danym dniu dobrać do nich stawki i byc na + ;)
Potwierdzam że belgijska liga nie nadaje się do tej progresji tak samo szwajcarska ????

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Gralem mecz Genk-Anderlecht. Po czerwonej dla Genk przerzucilem sie na bramke dla Anderlechtu. I co? 1-0 dla Genk xD

A 22

abc123456

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Łącze się w bólu z tymi, którzy dzisiaj się przejechali na LM. Chyba jutro trzeba będzie grubiej pograć np: PSG na odkucie : )

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Łącze się w bólu z tymi, którzy dzisiaj się przejechali na LM. Chyba jutro trzeba będzie grubiej pograć np: PSG na odkucie : )
Ale przecież dzisiejszy mecz w w LM absolutnie nie nadawał do grania tym systemem... zbyt duże zagrożenie brakiem bramki.

A 18

arko22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piaseczno
To może pisz ktoś dobre typy do tego systemu. Też grałem atletiko i wtopa. Na dziś też nie grać realu z bayernem?

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chelsea&#39;s CL semi-final scores under Mourinho: 0-0, 0-1, 1-0, 0-1, 0-0. 1 goal scored in 480 minutes (inc extra time).
Statystyki mówią same za siebie.
Nie warto było grać Atletico - Chelsea.

A 18

arko22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piaseczno
Ok. To dziś chce się odkuć a nie mam możliwości zagrania PSG (chyba że nie strzelą w pierwszej połowie to sie wyrobie na drugą) to grać real -bayern?

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
To może pisz ktoś dobre typy do tego systemu. Też grałem atletiko i wtopa. Na dziś też nie grać realu z bayernem?
No ten mecz to już można grać , ale nie przesadzałbym ze stawką , bo kursy mogą być nieco zaniżone.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Orientujecie się, czy na polską ligę też są wystawiane owe zakłady?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Ale przecież dzisiejszy mecz w w LM absolutnie nie nadawał do grania tym systemem... zbyt duże zagrożenie brakiem bramki.

Kolega trafił w sedno, bardziej underowego z założenia meczu w tym sezonie chyba nie było ;)

Chociaz widziałem że niektórzy Marsylie ostatnio też słali a under był pewny

Edit: Lukasz99, na ekstraklasę są.

G 0

gamzur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

mecz bardzo underowy, wiadome było że Mou nie będzie chciał przedewszystkim stracić bramki. Dla Chelsea 0-0 to dobry wynik. Real-Bayern myślę że śmiało można grać chyba, że kursy będą słabiutkie ale to już wyjdzie na live ????

crazyiwan 55

crazyiwan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przeciez wiekszosc tu gra kazdy mecz jaki sie napatoczy, chelsea ktora przyjechala by przegrac maksymalnie 1 bramka? spoko, pogramy progresje ze ktos strzeli. no i na odkucie zagramy nastepny nieprzemyslany mecz w ktorym musza pasc bramki

A 18

arko22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piaseczno
To może taka mądra głowa jak ty podpowie tu na forum co grać ? Gdyby padła bramka do 80 nie było by tematu. Sam nie analizuje tych spotkań. Korzystam z forum z typów dnia i jeszcze innych stron mało kto stawiał na bezbramkowy remis. Mądry Polak po szkodzie i tyle...

P 13

pusty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj to trzeba wyło grac Austrie, bramki w 2 połowie wpadały.
Ja zazwyczaj, sugeruje się statystykami meczowymi i golami, jak 1 połowie są gole to i w 2 coś wpadnie. a nawet wole grac tylko 2 polowy za większe stawki.