Gol, karnyGramy dalej?
dobrze napisane ja od roku przerabiam taktyke do tego systemu gdzie inni dopiero go odkrywają ,uczymy sie na błedachTakie sytuacje z karnym przy granicach minut są najgorsze, dlatego zakładki mogą ratować często.
Co do Sevilli i nie tylko nie radzę grać meczy przy stanie gdy padła bramka na kolejny gol.(wyjątek to mocna drużyna przeciwko słabej).
Grałem tym systemem i zarówno wiele zyskiwałem jak i traciłem. Najgorsze co można zrobić to nie trzymać się zasad systemu. Gorąca głowa najgorszym doradcą. Z drugiej strony trzeba przegrać, żeby być kompletnym i to zrozumieć.
Są wyjątki, przykład podawałem wcześniej mecz Tianjin Teda - Guangzhou Evergrande, sam nie polecam tak graćdobrze napisane ja od roku przerabiam taktyke do tego systemu gdzie inni dopiero go odkrywają ,uczymy sie na błedach
Ja gram dzisiaj to ???? :
Saprissa - Alajuelense (04:00)
Sunshine Coast - Redlands (06:15)
Betis - Sevilla(12:00)
Czemu zrobiliście dla Hank'a z tematu śmietnik??
No to pięknie dzień się zaczął, szczególnie na dwóch pierwszych spotkaniach, w których zakładli wchodziły ???? Myślę że opłacało się zrywać o tej godzinie. No to macie ostatnie spotkania, na dzisiaj ????
Hannover II-Victoria Hamburg (14:00)
Swansea - Chelsea (17:00)
AC Milan - Catania ( 20:45)
Defensor Sporting - Club Nacional de Football (21:00)![]()
No to pięknie dzień się zaczął, szczególnie na dwóch pierwszych spotkaniach, w których zakładli wchodziły Myślę że opłacało się zrywać o tej godzinie. No to macie ostatnie spotkania, na dzisiaj
Hannover II-Victoria Hamburg (14:00)
Swansea - Chelsea (17:00)
AC Milan - Catania ( 20:45)
Defensor Sporting - Club Nacional de Football (21:00)![]()
Celowo to bardzo wątpliwe ale to że rynki są zawieszane na kilka minut to bardzo częste zdarzenie i nie doszukiwał bym się tu celowości,po prostu czasami tak dużo się dzieje na boisku że wolą na chwilę zawiesićZarzylo sie komus zeby buk (bet365) blokowal celowo kursy?