M
13
maniek1906
Użytkownik
Cześć,trochę śledzę już ten temat i bardzo spodobał mi się ten system. Mam pytanko,czy masz jakiś programik,który liczy jak dobierać stawki ,czy grasz cały czas tą jedną stałą stawką?
Cześć,trochę śledzę już ten temat i bardzo spodobał mi się ten system. Mam pytanko,czy masz jakiś programik,który liczy jak dobierać stawki ,czy grasz cały czas tą jedną stałą stawką?
To o czym tu piszesz to są wyjątki od reguły i one będą występować i nic na to to nie poradzicieBardzo możliwe, ale według mnie główną rolę odrywają tu szczęście i los. Przykład? Dzisiejszy mecz Salzburga (bilans bramek 98-26) u siebie z ostatnim w tabeli Innsbruckiem (33-61). Do tej pory na 29 spotkań Salzburga nie było wyniku 0-0, a w meczach Innsbrucku padł jedynie raz. Pomimo ostatnio lekkiej zadyszki Salzburga czy ktokolwiek lub intuicja kogokolwiek by powiedziała, że nie strzelą choc jednej bramki takim outsiderom? Kurs w 5min meczu na over 0,5 wynosił, uwaga:1.005
Wynik? 0-0.
Jeżeli autor wątku uzna powyższe posty za zbędne i jedynie zaśmiecające to czym prędzej je wywalic : )
hej Hank
fajny system, kiedyś też podobnie tak grałem progresją na rynkach 10 i 15 minutowych z dużym powodzeniem do momentu aż kiedyś trafiłem na dwie wtopy 0:0 podrząd w overowych ligach szkockiej i holenderskiej, czego tobie nie życzę!
od tamtej pory gram przeciw remisowi na betfairu do pierwszej strzelonej bramki w/g mnie to lepszy sposób:
po 1. nie absorbuje tyle uwagi - obstawiam mecz, ustawiam sobie głośno sygnał dźwiękowy gola i zajmuje się czymś innym
po 2. nie gram progresją - dzięki czemu jeśli zaliczę wtopę to straty są nie znaczne i do odrobienia
minus jest taki że zyski nie rosą może gwałtownie ale spokojnie cały czas jestem na plusie już od kilku lat grając tą metodą
czasami ją mieszam z twoim systemem np. wykupuje bramkę na bet365 do 20 minuty jeśli nie padnie to tanio kupuje laya przeciw remisowi na betfairu itp sztuczki
pozdrawiam i życzę powodzenia
witam
moglbys przyblizyc sens gry
grasz ze nie bedzie remisu czy obstawiasz ze nie bedzie 0-0?
Witam ponownierównież podbijam kolegę wyżej ???? mógłbyś jaśniej ? ????
Panowie a nie lepiej np grac over 1.5 do przerwy albo over 2.5 do przerwy stosujac tutaj metode oscylatora.po kilku tygodniach testow osiagnalem ladne zyski niewielkm nakladem bo stawki mam nie duze a oscylator jest o wiele lepszy jak zwykla progresja czy plaska stawka.duzo takich meczow jest.mozna nawet over 1.5 do ht zagrac dwa mecze na kuponie wtedy ako mamy ladniutkie.