Widzę że autor systemu cały czas temat umiejętnie podsyca zamiast przedstawiać konkretne typy ciekawe jaki ma w tym cel
Pewnie buki mu coś odpalają jak nakręca ludzi na przegrywanie tym systemem ????
Widzę że autor systemu cały czas temat umiejętnie podsyca zamiast przedstawiać konkretne typy ciekawe jaki ma w tym cel
Co mnie nurtuje jeśli mamy mecz w, którym jest zdecydowany faworyt np. Lider gra u siebie z ostatnia drużyna w tabeli próbowaliście grać w takiej sytuacji tylko na bramkę faworyta meczu?
no na pewno nie w sytuacji jak gra wyraźny faworyt z ogóremNigdy tak nie rób
Bollettieri też zdarza się tak, że na drugą połowę wychodzą dwa inne zespoły i z meczu overovego staje się underowy. W innej sytuacji jeśli tak jak pisałeś faworyt meczowy przegrywa może się tak stać, że drużyna, która wygrywa będzie murować dostęp bramki, a faworyt będzie bił głową w mur i nic z tego nie wyjdzie. Nie zrozum mnie źle ja nie neguje Twojego systemu tylko rozważam wszystkie za i przeciw.
Takie pytanie-propozycje mam liczył ktoś z was kiedyś progresje na 16 progów i jeśli ją ma mógł by ją tutaj dodać? Bo co prawda gram krótko tym systemem ale jeszcze nie miałem sytuacji w której trafił bym 2 mecze z rzędu 0-0, na początku było trochę nerwowo ale to raczej ze względu na nieprzemyślane ruchy zły dobór zdarzeń i analizy, które robiłem tak samo jak przy obstawianiu 1x2, a jak u was grających dłużej tym systemem trafiliście kiedyś dwa mecze z rzędu 0-0. W przyszłości jak zbuduje duży bank ;-) chciał bym grać 4 mecze do 80 minuty jako jedną progresje bo wtedy ryzyko wtopy myślę, że zminimalizuje do jakiś 2%. Wszelkie opinie za i przeciw będą mile widziane![]()
bolletieri, musialbyc dokonac niezbednych obliczen. Kurs na bramke w 2 polowie jest już sporo wyższy dlatego też mniej potrzeba żeby odrobić ew wtopa. Z tym że masz tylko 45 min.