>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

German Masters 01-05.02.2012

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
German Masters 2012​

Data: 1-5. lutego 2012

Miejsce: Berlin; obiekt Tempodrom

Drabinka turnieju znajduje się tutaj:
http://www.worldsnooker.com/staticFiles/1b/9a/0,,13165~170523,00.pdf

Runda dzikich kart:

WC1: Ken Doherty (Irlandia) – Patrick Einsle (Niemcy)
WC2: Adrian Gunnell (Anglia) – Peter Bullen (Belgia)
WC3: Yu Delu (Chiny) – Chris Norbury (Anglia)
WC4: Mike Dunn (Anglia) – Craig Steadman (Anglia)
WC5: Liu Song (Chiny) – Soner Sari (Turcja)
WC6: James Wattana (Tajlandia) – Mario Wehrmann (Holandia); awans Wattany (w/o)
WC7: Paul Davison (Anglia) – Krzysztof Wróbel (Polska)
WC8: Tom Ford (Anglia) – Philip Arnold (Irlandia)

Pary pierwszej rundy turnieju głównego:

Mark Williams (Walia, 1) – Zwycięzca WC1
Stuart Bingham (Anglia, 11) – Peter Ebdon (Anglia)
Stephen Lee (Anglia, 13) – Zwycięzca WC2
Ding Junhui (Chiny, 5) – Zwycięzca WC3
Ali Carter (Anglia, 7) – Joe Perry (Anglia)
Ronnie O&#39;Sullivan (Anglia, 14) – Andrew Higginson (Anglia)
Matthew Stevens (Walia, 15) – Zwycięzca WC4
Neil Robertson (Australia, 4) – Marcus Campbell (Szkocja)
Mark Selby (Anglia, 3) – Zwycięzca WC5
Graeme Dott (Szkocja, 10) – James Wattana (Tajlandia)
Martin Gould (Anglia, 16) – Ricky Walden (Anglia)
Shaun Murphy (Anglia, 6) – Barry Hawkins (Anglia)
Judd Trump (Anglia, 8) – Zwycięzca WC7
Mark Allen (Irlandia Północna, 12) – Zwycięzca WC8
Stephen Maguire (Szkocja, 9) – Ryan Day (Walia)
John Higgins (Szkocja, 2) – Mark Davis (Anglia)

Kursy na końcowe zwycięstwo (WilliamHill):

Kursy na mecze (WilliamHill):

Historia turnieju German Masters: http://en.wikipedia.org/wiki/German_Masters

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Masters był genialny, więc tutaj nie ma liczyć na ✅ ;)
Jak zwykle trochę mecze DK psują typowanie, ale nie ma tego złego.
Mecze amatorów-wyspiarzy odpuszczam(Steadman i Norbury potrafili zaskakiwać w PTC), chociaż i tak Delu i Dunn powinni wygrać swoje pojedynki.

W pozostałych meczach ryzyko mniejsze, rywale zdolni urwać frejmy, ale
wygrać nie powinni.

Song - Sari 1 1.18 ✅ lokata roku
Sari jak dla mnie kompletnie anonimowy. Najlepsze wyniki to 1 runda PTC. Wygrywał mecze jedynie w kwalifikacjach. Różnica klasy chyba największa, ze wszystkich meczów rudndy DK. Kurs mizerny, ale Song nie powinien tego meczu przegrać, a nawet oddać więcej niż 2 frejmy ;)

+

Davison - Wróbel 1 1.30 ✅

Kurs też nie zachwyca. Davison raczej cienko przędzie w Main Tourze, ale w końcu to zawodowiec nie od dziś. Z rzadka dociera do faz telewizyjnych, a tu w perspektywie ma mecz z Trumpem. Może o sobie przypomnieć. Wróbel mógł kozaczyć z Kacprem w meczach do 1 wygranego frejma w Tajlandii, czy gdy grał w Warszawie. Nie spodziewałbym się niespodzianki ze strony Polaka, taki Don Kichote szukający snookerów w każdej sytuacji, nie zawsze to wychodzi.

+

Gunnell - Bullen 1 1.33 ✅ w bólach

Gunnell w tym sezonie radzi sobie całkiem całkiem, wygrywa mecze w kwalach, fazy telewizyjne też nie są mu obce. Na początku sezonu przegrał z Pakistańczykiem w PTC, poza tym dwukrotnie ze Steadmanem o którym pisałem wyżej. Ale do PTC się chyba nie przykładał, bo mało meczy w nich wygrywał. Nie sugerowałbym się tymi wynikami, bo nie przeszkadzało mu to w dobrych wynikach w kwalifikacjach do poważnych turniejów. Bullen to aktualny mistrz Belgii, jednak w akcji go nie widziałem.

w unibecie AKO 2.04 ✅, taki kuponik na rundę DK.

Co do turnieju głównego, to dosyć cięzkie pary, ale jeszcze dojdą mecze z wygranymi z rundy DK.
Chyba pierwszy raz w życiu widzę ludzki kurs na Osę w 1 rundzie. Ale i tak się nie skuszę, bo Ronnuś na najlepszej drodze do snookerowej autodestrukcji, czyli wypadnięcia z 16, czego chyba nawet on sam sobie życzy...
Robertson wygląda ok, 1.30 jak najbardziej do grania. Co do Higginsa mam mieszane uczucia, bo kurs przyjemny, ale rywal niewygodny. W Shootoucie przypomniał o sobie Hawkins i obstawiałbym raczej wyrównany mecz z Shaunem. Z troszkę wyższych kursów pewnie zagram na Dotta, bo w renesans Wattany nie wierzę na dłuższą metę.

Murphy - Hawkins over 7 frejma 2.0 b365 ✅
Ugrać 3 frejmy, to żadne ekstremum. Do tego kurs całkiem fajny, a jak pisałem widzę tu dużo wyrównanych meczów.

podobnież

Maguire - Day over 7 frejmów 1.83 ⛔

no i mała ciekawostka b365:

Osa - Higginson over 7 frejmów kurs 2.10, a handicap +2,5 na Higginsona 1.66, jeśli już grać w kierunku młodszego Anglika, to over frejmów, bo ciężko przypuszczać by to Higginson wygrał np. 5:2, Ronnie już od pewnego czasu nie zlewa meczów tak całkowicie(kiedyś z Dottem, Kingiem słynne przypadki), jeśli przegra to minimalnie.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Davey Twoje podejście, że Masters nie przyniósł wielkich niespodzianek więc należy się ich spodziewać w Germanie nie napawa optymizmem;] Ja jednak myślę, że nie będzie tak źle przynajmniej w początkowej fazie bo jak wiadomo od pewnego momentu wszystko się może zdarzyć czołówka jest bardzo wyrównana. Początkowa faza składnia do grania dłuższych kuponów niż single czy duble ze względu na niskie kursy ale wydaje mi się, że nie ma prawa być niespodzianki w mojej propozycji:
✅ Selby - Song 1 kurs 1,1 5-0 bo jakby inaczej
✅ Robertson - Campbell 1,28 było 1-2 skończyło się 5-2 brawo kangur;)
✅ Murphy - Hawkins 1,36 też oglądałem shoot outa i Hawkins nieziemsko mnie wnerwił wygrywając z Dottem jednak no bez jaj Murphy na dystansie 9 framów powinien go zjeść.
Łączny kurs: 1,92 w bet365 ja to biorę grubo a jeżeli nie wejdzie to wtedy przyznam rację Daveymu, że ten turniej może być nieprzewidywalny.
Dodam jeszcze, że nie ruszałbym meczu Osy oraz Williamsa, na którego kurs z Dohertym wynosi 1,2 wcale tak nisko bym nie stawiał Irlandczyka i jeśli już coś tu grać to plusowe handi na Kena, które pewnie będzie +2,5 za jakieś 1,7.
Niestety 2 moje typy przeniesione są na jutro więc sobie poczekam. Pocieszające jest to, że wszedł mecz, którego najbardziej się obawiałem i faktycznie ledwo ledwo. Okazuje się, że overowy typ Daveyego był dużo lepszy ja jednak cieszę się, że udało mi się pomścić typ na Dotta z Hawkinsem;]
Piękny kuponik ????

david295 80

david295

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Zaczynamy German Masters
Bingham - Ebdon 1 1.60 5/10 ✅

Bingham obecnie w niezle formie. Pokazal to juz od poczatku sezonu gdzie wygral Australian Open w finale pokonujac 9-8 Marka Williamsa. Obaj w tym roku za duzo nie grali, zaden nie jest w 16 wiec nie mogli wystapic w Masters, w LM Bhingam juz odpadl zajmujac 7 miejsce w grupie, Ebdon przeszedl do kolejnej grupy przegrywajac w polfinale z Markiem Davisem. Ebdon to bardzo wolno grajacy gracz i jezeli Stuart nie da sie w ciagnac w jego gre to powinien w swoim stylu ograc Ebdona. W ostatnim pelnym niespodzianek Shoot out Ebdon odpadl w pierwszym meczu z Gouldem natomiast Bingham dotarl do drugiej rundy gdzie przegral z Jonsem. Ebdon najlepsze lata ma za soba, a Bingham wrecz przeciwnie byc moze ten sezon bedzie najlepszy w jego karierze. Mimo ostatnich slabszych wynikow licze na przelamanie sie Binghama z jeszcze slabiej grajacym Ebdonem.

Higgins - Davis 1 1.30 5/10
✅

4-krotny mistrz swiata, dzisiaj sprawdzi umiejetnosci ostatnio coraz lepiej grajacego Davisa. Davis wygral ostatnio swoja grupe LM, lecz w dzisiejszym meczu czeka go prawdziwy sprawdzian bo Higgins mimo, ze ostatnio nie olsniewa to zawsze jest faworytem. Ostatnio slabsza gra w Masters a dotarl do polfinalu. Nie sadze by jego przygoda z tym turniejem skonczyla sie na pierwszej rundzie.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Wieczorem mamy 4 ciekawe mecze. Szkoda, że tylko 1 stół pod kamerami :-|

Mecz Higginsa powinien być ciekawy, bo Davisa w tym roku widziałem w paru meczach i robił dobre wrażenie. A Higgins w tym sezonie nie imponuje formą. Myślę, że handi +2,5 mógłby łyknąć. Ale niestety takiego nie znalazłem ;]
Ebbo widziałem w CLS i jak na to co prezentował w ostatnich 2 sezonach, grał całkiem nieźle, Bingham też nie musi mieć łatwo.
No i chyba najcięższy mecz: Gould - Walden. W ostatnich miesiącach obaj zrobili sporo zamieszania w czołówce. Z sympatii będę trzymać kciuki za Rickiego.

Williams✅+Lee✅+Robbo z jutra AKO: 2.17 w sportingbecie

Borsuk w klasyku zmierzy się z Dohertym, który z Einsle zagrał bardzo przeciętnie. Mark to olewator, ale broni tu tytułu, w zamorskich turniejach zwykle pokazuje się z dobrej strony...
Lee, który gra z Gunnellem, który męczył się bardzo długo w rundzie dzikich kart. Gruby wrócił do 16 i jeśli chce w niej pozostać, to musi wygrywać takie mecze.
Dla Gunnella i Kendo to będzie 2 mecz dzisiejszego dnia. Nie wiem na ile to będzie istotne, ale obaj już najmłodsi nie są ;]
Robertson to zwykle mój punkt obowiązkowy na 1 rundy. Rywal w ostatnim czasie wielkich wyników nie ma. Kangur powinien pocisnąć.

No i moje mongolskie teorie o wyrównanych meczach szalg trafił :] i niech tak zostanie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wajronwajron +1 Punkty
lucash90 7

lucash90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem już przygotowaną króciótką analizę na handi Mark Davis(+2,5) ale odpuściłem bo sie bałem jak sobie Mark poradzi na przestrzeni 9 frame&#39;ów.
Ale skoro widze, że Davey myśli podobnie to się pokuszę, bo jednak można znaleźć w Tobet:
Mark Davis(+2,5 frame&#39;a) - John Higgins @ 1.60 ⛔

david295 80

david295

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Mark Allen - Tom Ford +2,5 1.65 6/10 ✅

Ford ostatnio w znakomitej dyspozycji. Dotarl do polfinalu Shoot Out, w kwalifikacjach do German Masters pokonal Philipa Arnolda 5-1. Allen ostatnio czesciej zasaida za stolikiem sedziowskim, albo nie moze sie dogadac z Barrym Hearnem. W Shoot Out 3 runda i porazka z Markiem Davisem. W LM 4 miejsce i porazka w polfinale z Markiem Selbym. W Masters odpadl w pierwszej rundzie z Kangurem. Ogolnie ostatnimi czasu ( od finalu UK Championship) Allen prezentuje sie ponizej oczekiwan. Ford nie ma jakis wielkich wynikow, jedno wygrane PTC oraz jeden maksymalny break. Jednak ostatnio to on robi na mnie wieksze wrazenie. Jutrzejszy mecz powinien byc wyrownany a HC +2,5 powinien byc spokojnie pokryty.

Graeme Dott - James Wattana 1 H-1,5 1.72 8/10 ✅

Wattana to juz przeszlosc i nie powinien tu wiele z Dottem ugrac. Dott ostatnio final w Shoot Out. Jutro powinien dosyc gladko ograc Wattane.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Trump(-2.5) - Davison 1 1.66 + Dott 1.40 = 2.26 bet365 ✅

Trump dostaje na start łatwego rywala. Davison wczoraj grał mały maraton z Wróblem i jakiejś rewelacji nie grał. A gdzie mu do Trumpa. Jeśli Trump podejdzie z odpowiednim zaangażowaniem i odpowiednio wcelowany w ten mecz, to te 2 frejmy to absoluny max jaki Davison może tu ugrać. Wynik do 0 mnie nie zdziwi.
Do tego Dott. Miło, że James doczłapał do fazy TV. Ale tutaj w starciu z zawodnikami z 16 brakuje mu już argumentów. Dott tym co pokazał w Mastersie mnie nie przekonywał, ale na Taja powinno to wystarczyć.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Skoro pytasz to odpowiadam: myślę, że pójdzie mu bardzo gładko chociażby dlatego, że mój poprzedni wpis zawiera kupon z 3 typami gdzie byli sami żelaźni faworyci a Murphy wygrał zaledwie 5-4 teraz Robertson przegrywa 2-1 więc pewnie będzie znowu podobnie jak wczoraj więc chociaż Selby wygra 5-0, 5-1, 5-2 ot taka dedukcja;]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wajronwajron +1 Punkty
ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Ja jeśli bym grał to Higginsa jak najbardziej bo to zawodnik czy w formie czy nie (a teraz wydaje się być tak dosyć) jest po prostu mocny. Nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem Maguiera potrafi grać fajnie ale to jednak nie to co top5. Murphego bym nie ruszał Walden od jakiegoś czasu gra bardzo przyzwoicie a Shawn wygrywając w wielkich mękach z Hawkinsem sprawił, że ja po prostu na niego w tym turnieju nie postawie bo nie widzę u niego pewności w grze.
Szkoda, że nie pokazali meczu Allen - Ford bo śledząc wyniki na world snookerze stwierdzam, że się działo a tak mieliśmy szansę zobaczyć chinoli gdzie Ding sprawił póki co największą niespodziankę i wyeliminował się z turnieju fatalną grą. Swoją drogą nieźle uniknęliśmy tego meczu bo widzę, że nikt nie proponował Dinga a już broń boże jakieś minusowe handi na niego;]

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Nie wiem czy ktoś Ci coś mądrego napisze o tym meczu. Roo jest tak nieprzewidywalny, że wszystko co się napisze jest niczym innym jak strzałem. Nikogo nie zdziwi jak wygra 5-0 ale czy ktoś będzie bardzo zaskoczony jak przegra? (oczywiście nie mówię o porażce 0-5;]) Dla mnie mecz na obejrzenie a nie stawianie, chyba że na live faktycznie okaże się, że Roo jednak wejdzie w mecz to wtedy uda się złapać handi -2,5 za np 1,8 albo jak będzie prowadził 2-0 handi -3,5 też pewnie coś koło 1,8 bo nie wiedząc w jakiej dyspozycji jest Rakieta granie teraz handi -2,5 za bodajże 2,1 jest nieprzemyślanym hazardem.

psm 921

psm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mark Selby - Liu Song 1(-2,5) 1,66✅
Na Dafabet znalazlem przyzwoity handicap na Selby&#39;ego,czyli -2,5,mysle ze spokojnie do zaakceptowania,bo wiecej niz 2 freimy raczej nie odda rywalowi z 7 dziesiatki rankingowej.Ale nad graniem -3,5 bym juz sie mocno wachal.

david295 80

david295

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
John Higgins - Stephen Maguire

Pojedynek dwoch Szkotow, Higgins zdecydowanie bardziej utytulowany i to w nim upatruje dzisiaj zwyciezce. Higgins chce wziac rewanz za mecz z UK Championship, gdzie stephen wygral 6-4. W ostatnim powaznym turnieju jakim byl masters Maguire pozegnal sie juz w pierwszej rundzie przegrywajac z Williamsem. John dotarl tam do polfinalu. W pierwszej rundzie obaj wygrali zdecydowanie 5-1 chodz to Higgins gral z bardziej wymagajacym przeciwnikiem jakim byl Mark Davis (w dobre formie). Dzisiaj Higgins powinien pokazac swojemu koledze kto jest najlepszy wsrod Szkotow.

John Higgins - Stephen Maguire 1 1.57 7/10
John Higgins - Stephen Maguire H-1,5 2.00 5/10

Judd Trump - Mark Allen

Allena juz w tym turnieju nie powinno byc, szczesliwa wygrana z Fordem gdzie potrzebowal snookera, o jego ostatnich wystepkach pisalem juz wczesniej. A teraz mecz z Trumpem, ktory w swietnej formie ostatnio polfinal Masters, wczesniej wygrana w UK Championship w finale z ( Allenem ) oraz zwyciestwo w grupie LM. Teraz Allen na pewno nie ma formy z UK wiec Trump nie powinien miec problemow z ograniem jego.

Judd Trump - Mark Allen 1 1.50 8/10
Judd Trump - Mark Allen H-1,5 1.83 6/10

henry87 32

henry87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Williams M.
- Bingham S 1 1.45 bah ✅ 5:2, gladko
Pewne zwyciestwo Williamsa w 1 rundzie z Dohertym (5:0) utwierdzilo mnie, ze Borsuk nie sklada broni. Po kilku slabszych wystepach pokazal, ze zalezy mu na tytulach i jak tylko w glowce sobie pouklada to dojscie do polfinalu/finalu jest na pewno mozliwe. Wspomniany mecz to wystep jednego aktora, Doherty nie mial nic do powiedzenia w meczu, tak powinno sie rozgrywac 1 runde turnieju. Na przeciwko niego staje dzisiaj Stuart Bingham, przecietny zawodnik z przeblyskami, tak bym go okreslil. Bingham gra dobrego snookera, jednak nie ma tej samej broni co Williams - rzadko kiedy konczy partie w jednym podejsciu. Pewnie cos powalczy, ale mysle, ze ugranie 3 frejmow to maksimum.
Widze w tym meczu pewne zwyciestwo Walijskiego snookerzysty!

david295 80

david295

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ronnie O&quot;Sullivan - Joe Perry 2 H+2,5 1,66 7/10

O&quot;Sullivan juz w tym turnieju pokazal jaki jest nie rowny. Mecz z Higginsonem powinien zakonczyc sie 1-5. Gdyby dzisij gral z nie co bardziej wymagajacym rywalem, pewnie odpadl by z turnieju. Dzisiaj czeka nas wyrownane spotkanie, jak zwykle faworytem jest Osa wiec kursy na +2,5 spore. Perry chodz w srod zawodowcow dluzej od Osy to nie ma zbyt wielkich sukcesow polfinal MŚ i final European Open. Przez kilka sezonow zawodnik pierwszej szesnastki. O&#39;Sullivana nie trzeba nikomu przedstawiac 3-krotny mistrz świata, i autor 11 maksymalnych breakow. Osa zupelnie bez dawnej formy bardzo nie rowny i dzisiaj powinnismy obejrzec wyrownany mecz, a Perry powinin spokojnie ugrac 3 partie.

Selby - Dott 1 1.44 7/10
Matthew Stevens - Niel Robertson H-1,5 2 1.72 5/10

henry87 32

henry87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Williams M. (-1,5) - Lee S. 1 1.72 bet365 ⛔ olbrzymia niespodzianka (tak jak wszystkie mecze cwiercfinalowe) ⛔
Podnosimy poprzeczke. Borsuk wygral dzisiaj w swietnym stylu z Binghamem, morale +200% (ze wzgledu na ich potyczki slowne). Wieczorem spotkanie ze Stephenem Lee. Szczerze? W ogole nie przekonuje mnie jego gra, wymeczone frejmy, niskie brejki. Trzeba sobie odpowiedziec na pytanie - kto jest lepszy, Bingham czy Lee? Wedlug mnie nie ma tutaj watpliwosci, lepszy jest ten pierwszy. Wiec dlaczego tez Williams, ktory odnajduje sie w tym turnieju znakomicie, ma nie wygrac kolejnego meczu? Nie widze argumentow za Lee.
Zdecydowalem, ze zagral z handicapem, wydaje mi sie, ze powinien zostac pokryty bez problemow. Walijczyk powinien odnotowac kolejne, latwe zwyciestwo. Polecam.

david295 80

david295

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ronnie O&#39;Sullivan - Matthew Stevens 1 1.40 7/10

Ronniejuz dzisiaj pokazal ze zalezy mu na utrzymaniu w 16. Swietna gra z Perrym dala zwyciestwo 5-1. W pierwszej rundzie zaserwowal fantastyczny powrot z 0-4. Stevens dzisiaj zaprezentowal sie dobrze ogrywajac Robertsona az 5-1. Jezeli Osa zagra tak jak w poludnie to nie ma tu mowy o niespodziance.

Williams - Lee

Lee dosyc nie spodziewanie awansowal do cwiercfinalu a to tylko dla tego ze slabiutko wypadl Ding i dla tego w drugiej rundzie z Yu De Lu. Dzisiaj mecz z bardzo wymagajacym borsukiem. Lee praktycznie zamyka 16 i musi walczyc o utrzymanie a Williams jest w scislej czolowce. Williams w pierwszej rundzie rozbil 5-0 Dohertego a w drugiej mocnego Binghama 5-2. Z Lee nie powinien miec wiekszego problemu.

Williams - Lee 1 1.44 9/10
Williams - Lee 1 H-1,5 1.72 7/10

zaparzczaju 2

zaparzczaju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubelskie
Judd Trump (ENG) - Stephen Maguire (SCO)

Ja tu widzę jedno rozwiązanie nie doszukując się niespodzianek. Fakt że Maguire wygrał z Higginsem 5-0 ale to starszy ze szkotów zagrał straszny piach - jeśli da się to nazwać graniem jestem przekonany że w obecnej formie jakiej jest Higgins dostał by ładunek nawet od Krzysztofa Wróbla ;) Dobra.... koniec żartów. Maguire nie dostanie w dzisejszym spotkaniu takich prezentów jak dostawał od Higginsa. Nie ujmując szkotowi ale Trump to wyższa liga.

Typ: Judd Trump (ENG) 1.55
Typ: mniej niż 7,5 frejma 1.90
Typ: Judd Trump (ENG) -1,5 1.95

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Ciekaw jestem kto coś mądrego napisze o meczu Roo - Lee po wczorajszych super niespodziankach;]

Status
Zamknięty.