>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

gdzie zagrac?

J 0

jocieprosza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam

zastanawiam sie u jakiego buka sie zarejestrowac... chodzi mi glownie o to zeby byla jak najbogatsza oferta (np. bwin)... glowny warunek to jakis bonus (np. wplace 40 to drugie tyle dostaje). i bez zadnego obrotu i innych takich ????

z gory dziekuje

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
witam

zastanawiam sie u jakiego buka sie zarejestrowac... chodzi mi glownie o to zeby byla jak najbogatsza oferta (np. bwin)... glowny warunek to jakis bonus (np. wplace 40 to drugie tyle dostaje). i bez zadnego obrotu i innych takich ????

z gory dziekuje

Po pierwsze jak chcesz bonus bez zadnego obrotu (tj. bonus np. 100%) to chyba jak sobie sam załozysz buka i takie zasady ustalisz (to nie miałoby sensu, wplacil bym kase dostał bonus i od razu wyplacił bez grania). Co do oferty to zalezy co chcesz grac, a bonusy są w większości dobrych firmach, najłatwiej jest obrócić w bwin bo nie ma minimalnego kursu, oferta tez bardzo bogata (choc kursy słabe). Ja osobiście polecam unibet.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No z tym bonusem bez obrotu to nigdzie nie znajdziesz takiego buka. Dużą ofertę posiada Unibet, kursy na dobrym poziomie, a do tego sporo zdarzeń LIVE.