>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gdzie najlepsza poczta?

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam na gazeta.pl i na wp.pl, ale z wp nie jestem zadowolony czesto mi muli a czasami nie moge nawet otworzyc wiadomosci. Dlatego tutaj sie pytam gdzie maja najlepsza poczte, ktora dziala bez zarzutow i ma duza pojemnosc?

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja od lat korzystam z poczty Interii i Onetu. Sporadycznie zdarzają się problemy ze ściąganiem poczty przez POP, ale ogólnie jest ok. Maile szybko przychodzą. Gmail maile czyta (zresztą Gazeta chyba też korzysta z ich silnika), ale jako śmieciową skrzynkę polecam ;)

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Onet i Interia to chyba najgorsza poczta, najlepszy bez wątpienia gmail, a z Polskich o2.pl

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Skrzynki mam na wp.pl, o2.pl, gmail i na płatnych od nazwa.pl - najlepsze są rzecz jasna płatne, ale nigdy nie zawiodłem się również na o2. Te dwie mogę z całą pewnością polecić.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem właśnie pocztę na gmail, ale juz mam male problemy, otoz za kazdym razem jak sie loguje na poczte to wyskakuje mi opcja motywow, biore zapisz i jak sie wyloguje i z powrotem zaloguje to znowu mi to dziadostwo wyskakuje, drugi problem to chcialem ustawic brak podpisu, biore zapisz i podpis ustawiony dalej, trzeci problem jest natomiast taki ze chcialem ustawic zeby na skrzynke w gmail przychodzily wiadomosci z innych kont pocztowych np wp. Nic nie moge zrobic wie ktos jak rozwiazac te problemy, lub moze macie kontakt do supportu google. Z gory dzieki

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam na interia.pl i pełno gównianego spamu w ilości hurtowej, co mnie bardzo drażni, no i gmail, gdzie problem spamu został rozwiązany. Polecam gmaila, wspomnianych problemów powyżej nie miałem i niestety nie wiem, jak pomóc :/

tomal2 3

tomal2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założcie sobie konto na gmail. Polecam