>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gdzie kierowac skargi na firmy bukmacherskie?

B 0

beneditto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Czy mial ktos z Was sytuacje, gdzie zostal bezczelnie oszukany przez jakakolwiek firme bukmacherska w internecie? Ja wlasnie zostalem dzis oszukany przez jednego z najbardziej znanych internetowych bukmacherow na kwote 600 funtow (!!).Firma ta stwierdzila, ze posiadam wiele kont na 1 ip i dlatego nie wyplaci mi moich pieniedzy.Oczywiscie nie zgadzam sie z ich bledna decyzja jednak rozmowa droga mailowa do niczego nie prowadzi, doszedlem do punkt, w ktorym support ignoruje mnie i nie odpisuje na moje emaile. Chcialbym dowiedziec sie od bardziej doswiadczonych w temacie forumowiczow, czy istnieje jakas wyzsza instancja, do ktorej moglbym napisac ze skarga, instancja, ktora wysluchalaby moich argumentow i zaczela dzialac? Wydaje mi sie, ze firmy bukmacherskie musza podlegac pod jakies instytucje, ktore beda chronic klientow przed wszlekiej masci walkami.
Bardzo prosze o uzyczenie jakichkolwiek informacji, do kogo moglbym zglosic sie ze skarga, w jaki sposob to zrobic i czy ktokolwiek mial kiedys takie przejscia i czy udalo mu sie wyjsc zwycieska reka.
Pozdrawiam i licze na pomoc.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Jeżeli nie jest to bukmacher &quot;krzak&quot; to każda firma ma na swojej stronie ma napisane kto jej wydał licencje, do kogo można się odwołać.
Jeśli podałbyś nazwę bukmachera byłoby łatwiej Tobie powiedzieć.

pato82 0

pato82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Znakomita wiekszosc firm bukmacerskich jest zarejestrowana w IBAS, taki sad ktory dokladnie sie zajmuje takimi przypadkami jak Twoj gwarantujac bezstronnosc i uczciwosc. Panel ekspertów bada sprawy calkowicie niezaleznie, a bukmacher raczej musi sie zgodzic z koncowym werdyktem.

B 0

beneditto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Na poczatku chcialbym bardzo podziekowac uzytkownikom Vader oraz Pato82 za odpisanie w tym temacie: dzieki chlopaki!
Chodzi mi konkretnie o Williamhill. Gralem sobie bez najmniejszego problemu tak dlugo, do momentu, w ktorym chcialem wyplacic pieniadze.Wtedy zablokowali mi konto, wyplacili moj depozyt i wszystko w tym temacie...

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie ja mam taką sama, identyczna sytuacje. Też mi wypłacili jedynie depozyt i zablokowali konto. Do kogo mogę się zglosić jesli chodzi o William Hill?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Na przyszłość - takich informacji najczęściej należy szukać w stopce na stronie głównej (ewentualnie w regulaminie).
W przypadku WH jest to:
Serwis William Hill prowadzony jest przez WHG (International) Limited (licencja nr 034) oraz WHG Trading Limited (licencja nr 041), obie firmy zarejestrowano na Gibraltarze i sa; one licencjonowane przez Gibraltarski Urząd Licencyjny oraz kontrolowane przez Komisarza ds. Hazardu na Gibraltarze. Zarejestrowane biuro obu firm znajduje się pod adresem 6/1 Waterport Place, Gibraltar, z numerami rejestracyjnymi firm, odpowiednio, 99191 oraz 101439. William Hill jest bukmacherem zarejestrowanym w organizacji I.B.A.S.

merida1879 208

merida1879

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czeczenia
Witam.
Właśnie obiecałem dla STS, że zrobię mim pseudo reklamę.
Od początku.
Zawarłem z nimi zakład z paroma zdarzeniami, gdzie był między innymi mecz tenisa pomiędzy:
Delbonis F.(Arg)0-2Roger-Vasselin E.(Fra) obstawiłem 0:2 dla Vasselina. No to ucieszony zacieram ręce i czekam na mecze LM.
Ale po jakimś czasie sprawdzam kupon i co widzę, stawka została zmieniona na 1.00 czyli tak jakby nie było zawartego zakładu.
Oczywiście zacząłem interweniować u nich i pokazywać zrzuty ekranowe które sobie wcześniej porobiłem UDOWADNIAJĄC IM ŻE ZMIENIAJĄ CZASY
ZAWARTYCH ZAKŁADÓW.POKARZE WAM JAK TO ROBIĄ.
Zmieniają decyzje i zaliczają zakład, al po paru minutach patrzę i nie wierze - zakład wyzerowany.
Dla mnie jest to czysta machlojka, ale nie zostawi tego tak, są instytucje które tylko czekają na takie newsy.
w pierwszym zdjęciu czerwone zakreślenie jest złe, chodzi o niebieskie.A fotki są na: http://forum.bukmacherskie.com/f190/mecz-wycofany-z-ofert-94344.html#post3884442

X 0

xmen1112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam temat widzę, że już dość stary ale nie chcę zaśmiecać forum. Podbijam pytanie i do kogo można złożyć skargę na bukmachera LV Bet. Dodam, że sytuacja wygląda tak, że obstawiłem na live 4 mecze. Wszystkie weszły. Kupon został rozliczony pozytywnie wygrałem około 290 zł. Na koncie miałem jakieś 320 zł na drugi dzień okazało się, że z mojego kuponu zniknęło 150 zł po rozmowie na czacie okazało się, że jakiś cymbał źle wstawił nazwę jednej z drużyn i mimo, że mecz się odbył i padł wynik 3-1 to oni sobie to jako zwrot na drugi dzień rozliczyli czy tak mogą i czy to się godzi, żeby sobie takie jaja robili. Czy można złożyć na nich za to skargę, że oszukują ludzi?

soldier31 22

soldier31

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Jeżeli nie jest to bukmacher &quot;krzak&quot; to każda firma ma na swojej stronie ma napisane kto jej wydał licencje, do kogo można się odwołać.
Jeśli podałbyś nazwę bukmachera byłoby łatwiej Tobie powiedzieć.
A na totolotek.pl ? Licencję mają od ministerstwa finansow.

staneeslaw 64

staneeslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja właśnie znalazłem taką stronę, gdzie można składać skargi na bukmacherów i oni pomagają je rozwiązywać. Więc pewnie warto spróbować, bo to jednak już coś więcej niż tylko reklamacja do bukmachera. 

https://trustbet.pl/