>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gazety typu "Tylko Piłka"

krecik1991 0

krecik1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam jestem początkującym graczem i mam pytanie co sądzicie o typach z gazet typu &quot;Tylko piłka&quot; opłaca się waszym zdaniem zaglądać w te typy ??
Zastanawia mnie to że oni obstawiają typy na mecz w sobotę a piszą tą gazete już w poniedziałek bądź wtorek nie znają pełnego składu sądzicie ze bez tego ich typy mogą być trafne ?? A może znacie inne gazety tego typu ?? ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Sam kupuję &quot;Tylko Piłkę&quot; co tydzień bo zawsze można tam znaleźć bardzo dobrze opracowane tabele w większości europejskich lig co jest tez pomocne w typowaniu spotkań. Zawsze lubię sobie poczytać tą gazetę, poczytać co działo się w ostatnich kolejkach itp. Co do typów Filipa Sosnowskiego, które są na początku gazety to przeważnie ich skuteczność wynosi ok.70% i przyznam, ze lubię poczytac co on sądzi o danych spotkaniach. Jednakze mimo to zawsze sam osobiscie wybieram co zagrać, a nie kieruję się radami innych. Co do typów prezentowanych przez experta &quot;Tylko Piłki&quot; najlepiej je grać singlami za jakieś tam stawki.