xxl
Użytkownik
ja mam jeszcze takie pytanie: jak wpłaciłem pieniądze kartą to bonus też mi przysługuje czy tylko przelewem? z góry dzięki za odp.
ja mam jeszcze takie pytanie: jak wpłaciłem pieniądze kartą to bonus też mi przysługuje czy tylko przelewem? z góry dzięki za odp.
pare osob juz dostalo i jesli chodzi o koszulki polskiej reprezentacji to sa one slabej jakosci, ja najprawdopodobniej dostane w tym tygodniu, wtedy sam ja ocenie.Ja mam takie małe pytanie czy ktoś stawiał na zwycięzce MŚ za 185 PLN w tej promocji i dostał już zamówioną koszulkę???
Jezeli wplacales karta i wpisales w pole KOD PROMOCJI: PROMOCJA To tak, jesli natomiast nie wpisales PROMOCJA to tylko przelewem.
Jezeli wplacales karta i wpisales w pole KOD PROMOCJI: PROMOCJA To tak, jesli natomiast nie wpisales PROMOCJA to tylko przelewem.
nie bo tu chodzi o pierwsza wpłate.a dostanie sie te dodatkowe 100 PLN jak najpierw wplace sobie 8 PLN a potem dopiero 100 PLN ??????? ????
czyli jak sie podczas rejestracji pole KOD PROMOCJI zostawi puste to zeby dostac bonus trzeba wplacic tylko przelewem ?
warunki promocji wymagają dokonania wpłaty za pomocą przelewu bankowego
W czym masz problem, piszesz e-mail do nich i oni Ci w przeciągu kilku minut odpowiadają.
warunki promocji wymagają dokonania wpłaty za pomocą przelewu bankowego
Mi się wydaje, że promocja obowiązuje tylko przez przelew. Tak mi odpisali.
W końcu założyli konto w polskim banku i jeżeli tam umieścimy naszą kase to oni wtedy nam przydzielą bonus. A jak wpłacamy przez np. Visa, albo przez netellere, to kase wpłacamy do zagranicznego banku. Wtedy już nie otrzymamy bonusu.