Z okazji otwarcia przez gamebooker konta w polskim banku. Została zorganizowana promocja tylko dla polskich klienów. Mianowice Firma ta podwaja twoj pierwszy depozyt złożony na oddział w ich banku w polsce.Promocja trwa od 3 kwietnia do 17 kwietnia i liczom sie tylko wpłaty przelewem nie kartom pamientajcie
Mam prosbe do wszytkich którzy sie rejestrojom. Chciałbym abyscie sie rejestrowali przez ten link http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=315934 ponieważ ja tez skorzystam na tym poniewaz bedziecie zarejestrowani jako poleceni przezemnie a za kazdom poleconom osobe dostane 20 zł. Ale jezeli wy pozniej komus polecice buka to wy bedziecie dostawali 40 zł.
Dlaczego warto sie zarejestrowac w Gamebookers
▶ Sprawdzony buk, dostępny na rynku od wielu lat
▶ Ogromna ilość Zdarzen do obstawiania okolo 10000 zdarzen na tydzien
▶ bardzo dobre kursy
▶ 10% zwrotu stawki pierwszego zakładu
▶ rejestracja w serwisie jest bardzo prosta
▶ znakomity Program Partnerski
▶ liczne konkursy z nagrodami
▶ szybki i sprawny Polski support odpowiadałom w ciagu 2 godzin
▶ bezpłatne powiadamianie za pomocą SMS o wynikach Twoich zakładów, wpłatach pieniężnych itp. itd.
▶ LIVE BETTING - najszersza i najciekawsza oferta w sieci
▶ liczne sytemy gry
▶ wypłaty na konto bankowe bez prowizji
▶ system voucherów
▶ niska stawka minimalna - tylko 0,40 PLN
▶ minimalna wpłata to tylko 20 PLN
▶ serwis dostepny 24h/dobę z każdego miejsca na świecie
▶ wygrane nie są opodatkowane
▶ ogromna różnorodność typów zakładów lepsza niz w BetAndWin
▶ Pieniadze dochodzom niezwykle szybko np wpłacam przelewem w poniedzałek a w śerode okolo 14 00 mam juz pieniadze na koncie
▶ Minimalna wpłata kartom Kredytowom wynosi tylko 7.85 PLN
Wedługł mnie to najlepszy buk w śieci napewno ma owiele wiecej zalet niz Betandwin
Mniejsza minimalna wypłata mniejsza minimalna wpłata wieksza ilosc kombinacji na dane zdarzenie i o wile wieksze kurs. Do tej pory jedynym minusem był tylko to że nie posiadali oddziału w polskim banku a od dzisaj juz majom :mrgreen:
Tutaj macie reklame jaka mi przysla na maila
Mam prosbe do wszytkich którzy sie rejestrojom. Chciałbym abyscie sie rejestrowali przez ten link http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=315934 ponieważ ja tez skorzystam na tym poniewaz bedziecie zarejestrowani jako poleceni przezemnie a za kazdom poleconom osobe dostane 20 zł. Ale jezeli wy pozniej komus polecice buka to wy bedziecie dostawali 40 zł.
Dlaczego warto sie zarejestrowac w Gamebookers
▶ Sprawdzony buk, dostępny na rynku od wielu lat
▶ Ogromna ilość Zdarzen do obstawiania okolo 10000 zdarzen na tydzien
▶ bardzo dobre kursy
▶ 10% zwrotu stawki pierwszego zakładu
▶ rejestracja w serwisie jest bardzo prosta
▶ znakomity Program Partnerski
▶ liczne konkursy z nagrodami
▶ szybki i sprawny Polski support odpowiadałom w ciagu 2 godzin
▶ bezpłatne powiadamianie za pomocą SMS o wynikach Twoich zakładów, wpłatach pieniężnych itp. itd.
▶ LIVE BETTING - najszersza i najciekawsza oferta w sieci
▶ liczne sytemy gry
▶ wypłaty na konto bankowe bez prowizji
▶ system voucherów
▶ niska stawka minimalna - tylko 0,40 PLN
▶ minimalna wpłata to tylko 20 PLN
▶ serwis dostepny 24h/dobę z każdego miejsca na świecie
▶ wygrane nie są opodatkowane
▶ ogromna różnorodność typów zakładów lepsza niz w BetAndWin
▶ Pieniadze dochodzom niezwykle szybko np wpłacam przelewem w poniedzałek a w śerode okolo 14 00 mam juz pieniadze na koncie
▶ Minimalna wpłata kartom Kredytowom wynosi tylko 7.85 PLN
Wedługł mnie to najlepszy buk w śieci napewno ma owiele wiecej zalet niz Betandwin
Mniejsza minimalna wypłata mniejsza minimalna wpłata wieksza ilosc kombinacji na dane zdarzenie i o wile wieksze kurs. Do tej pory jedynym minusem był tylko to że nie posiadali oddziału w polskim banku a od dzisaj juz majom :mrgreen:
Tutaj macie reklame jaka mi przysla na maila