>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gamebookers podwaja depozyt do 100zł

filip_r2 583

filip_r2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Z okazji otwarcia przez gamebooker konta w polskim banku. Została zorganizowana promocja tylko dla polskich klienów. Mianowice Firma ta podwaja twoj pierwszy depozyt złożony na oddział w ich banku w polsce.Promocja trwa od 3 kwietnia do 17 kwietnia i liczom sie tylko wpłaty przelewem nie kartom pamientajcie

Mam prosbe do wszytkich którzy sie rejestrojom. Chciałbym abyscie sie rejestrowali przez ten link http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=315934 ponieważ ja tez skorzystam na tym poniewaz bedziecie zarejestrowani jako poleceni przezemnie a za kazdom poleconom osobe dostane 20 zł. Ale jezeli wy pozniej komus polecice buka to wy bedziecie dostawali 40 zł.

Dlaczego warto sie zarejestrowac w Gamebookers
▶ Sprawdzony buk, dostępny na rynku od wielu lat
▶ Ogromna ilość Zdarzen do obstawiania okolo 10000 zdarzen na tydzien
▶ bardzo dobre kursy
▶ 10% zwrotu stawki pierwszego zakładu
▶ rejestracja w serwisie jest bardzo prosta
▶ znakomity Program Partnerski
▶ liczne konkursy z nagrodami
▶ szybki i sprawny Polski support odpowiadałom w ciagu 2 godzin
▶ bezpłatne powiadamianie za pomocą SMS o wynikach Twoich zakładów, wpłatach pieniężnych itp. itd.
LIVE BETTING - najszersza i najciekawsza oferta w sieci
▶ liczne sytemy gry
▶ wypłaty na konto bankowe bez prowizji
▶ system voucherów
▶ niska stawka minimalna - tylko 0,40 PLN
▶ minimalna wpłata to tylko 20 PLN
▶ serwis dostepny 24h/dobę z każdego miejsca na świecie
▶ wygrane nie są opodatkowane
▶ ogromna różnorodność typów zakładów lepsza niz w BetAndWin
▶ Pieniadze dochodzom niezwykle szybko np wpłacam przelewem w poniedzałek a w śerode okolo 14 00 mam juz pieniadze na koncie
▶ Minimalna wpłata kartom Kredytowom wynosi tylko 7.85 PLN

Wedługł mnie to najlepszy buk w śieci napewno ma owiele wiecej zalet niz Betandwin
Mniejsza minimalna wypłata mniejsza minimalna wpłata wieksza ilosc kombinacji na dane zdarzenie i o wile wieksze kurs. Do tej pory jedynym minusem był tylko to że nie posiadali oddziału w polskim banku a od dzisaj juz majom :mrgreen:

Tutaj macie reklame jaka mi przysla na maila

K 0

kamikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w którym miejscu na ich stronie jest informacja o takiej promocji?
Nic takiego nie moge tam znalezc, jedyna prmocja to 10% cashback
przy wplacie.

filip_r2 583

filip_r2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Bodi nie podawaj swoich likow to jest temat założony przezemnie i jak chcesz podawac swoje to załoz sobie inny temat

lukass 0

lukass

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale taka promocja jest głupia ???? lepsze sa te gdzie za rejestracje daja 100 zł jak bet24 ???? gram ładnych pare lat a jak na razie tylko raz dałem 50zł z własnej kieszeni :]

filip_r2 583

filip_r2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
ale lukas takich juz nie ma takie promocje sa tylko u nowych bukow które majom ubogom oferte zdarzen tak jak bet 24 nawet podpurek nie ma a tutaj jest oferta nie do wyj ...

T 0

typer-1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy aby dostac bonus w tej promocji to trzeba wplacac przelewem , czy mozna poprzez karte kredytowa? w mailu jest napisane ze trzeba poprzez nowo utworzone konto bankowe, sprawdzal juz ktos?

lukass 0

lukass

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chociaz mam jeszcze jendo pytanie... jak wpłace 100 zł i dostane dodatkowe 100 zł to moge od razu swoje 100 zł wypłacic i grac na tym ich bonusie? wie ktos?

G 0

goku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi odpisali ze bonus trzeba obrocic co najmniej raz z minimalnym kursem 1,6, ale nic o obrocie swoja kasa nie pisali. czyli jak nie uda sie obrocic bonusu to kase mozna od razu wycofac?? a pozatym jaka jest minimalna wyplata? zamieszczam tresc maila:

&quot;Szanowny Panie,
Dzziękujemy za napisanie do nas. Równowartość bonusu należy obrocić co najmniej raz po kursie 1.6, żeby wypłata byla mozliwa. Prosimy jednak o zwrócenie uwagi na fakt, iż głównym przeznaczeniem konta w gamebookers jest obstawianie zakładów. Prosimy też o zapozannie się z punktem 3.9 naszego Regulaminu.
Z bukmacherkim pozdrowieniem,
Service @ gamebookers&quot;

filip_r2 583

filip_r2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
no ale tutaj nie chodzi tylko oz zgarnianie bonusu to jest naprawde swietny bukmacher nie jakis syff bet24 dla mnie ten buk jest lepszy nawet od BetAndWin

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
a mi napisali tak:
&quot;Dziękujemy za napisanie do nas. Chodzi oczywiście w wypłatę bonusu(czyli 100 złotych). Żeby go
można było wypłacić, należy obrócić równowartość bonusu(100 złotych) co najmniej
trzykrotnie po kursie minimalnym 1.60.&quot;

lukass 0

lukass

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to napisali podobnie jak u goku ???? mi tez podobnie napisali... ze trzeba obrócic te 100 zł bonusu na zakładzie minimum 1.60... ale podkreslaja ze jesli wyplace moje 100 zł przed obróceniem tego bonusa to zabieraja mi bonus ???? wiec mozna wpłacic 100 zł obrucic bonus i wypłacic swoje 100 zł a z ich bonusa robic fortune ????

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
ha - ale panowie - minimalny kurs 1.6 nie jest taka atrakcją - w expekt nie ma chyba minimalnego kursu a promocja podobna ????

lukass 0

lukass

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to nie jest ???? bierzesz 100 zł stawiasz na jeden dwa mecze i wygrywasz ???? no chyba że prześladuje ciebie jeszcze weekendowy pech jak mnie :/

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ha - ale panowie - minimalny kurs 1.6 nie jest taka atrakcją - w Expekt nie ma chyba minimalnego kursu a promocja podobna ????
nie do konca bo w expekcie trzeba obrocic za 600 :p ale w stortingbet jest podobna do tej bo tez przy wplacie 100 dostaje sie 100 ale tam mozna po kursie 1,01 obracac :p

G 0

goku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli w gamebookers moge wplacic 100zl i daja mi od razu drugie 100zl jak mi sie nie uda obrocic bonusa to moge wyplacic swoje 100zl ?? mi sie wydaje ze nie bo omijaja to pytanie w mailach