>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gamebookers - opinie

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z wyplata nie bedziesz mial problemow, depozyt tylko ze swojego konta to wystarczy dowodu upload zrobic, gram na partybets a to jest to samo bwin wszystko teraz.

K 0

konopko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wplacilem pieniadze w PLN a jak chce wyplacic to nie mam do wyboru PLN, o co chodzi? Napisałem do supportu , juz godzina minela i nikt nie odpisuje...

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja wplacilem pieniadze w PLN a jak chce wyplacic to nie mam do wyboru PLN, o co chodzi? Napisałem do supportu , juz godzina minela i nikt nie odpisuje...

To wypłacą w dolarach,a jak pójdziesz do bankomatu to wyciągniesz zielone banknoty z podobizną Jerzego Waszyngtona.To chyba całkiem logiczne nie?

E:Aaaa sorry,mój błąd.Może po prostu przewalutują Ci daną walutę za polskie złote,ale i tak bardziej prawdopodobna wydaje się wersja powyżej...

K 0

konopko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisali mi żebym zrobił print screena i wysłał im to. Jeszcze nic nie odpowiedzieli i nie naprawili , zobaczymy kiedy to zrobią ????

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Gram ostatnio w GB często,bo robie depozyty przez Ukash.
Nie dość ,że można po wpłaceniu kartami pre-paid dokonywać wypłat na konto Moneybookers to jeszcze wypłaty przychodza na prawdę bardzo szybko.
W samym tylko wrzesniu wypłacałem 5 razy,mniejsze i większe kwoty i kasa na MB zawsze dochodziła mi w przedziale od 2 do 6 godzin.

kesirdal 2

kesirdal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam
mam takie pytanie, jakie macie limity w grze na zaklady akumulacyjne , ja dziś zobaczyłem że mają dobrą oferte na LM w siatke, wpłaciłem 300 zł i chciałem za to zagrac kupon akumulacyjny skladajacy sie z 3 zdarzeń a tu zonk maksymalna stawka 205 zł............., troszke to dla mnie śmieszne, tym bardziej że za pozostałe 95 zł nie moge już wznieść innego zakladu akumulacyjnego, tam zawsze takie limity? czy moze wysokosc stawki jest ustalona od kwoty jaka znajduje sie na koncie w danym momencie? prosze o odp.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
troszke to dla mnie śmieszne, tym bardziej że za pozostałe 95 zł nie moge już wznieść innego zakladu akumulacyjnego, tam zawsze takie limity? czy moze wysokosc stawki jest ustalona od kwoty jaka znajduje sie na koncie w danym momencie? prosze o odp.
Przed fuzją Gamebookers z bwin można było zawsze zobaczyć jaki jest limit. Mniej więcej tak samo było jak w bet365. Po fuzji gamebookers to klon bwin więc już nie można zobaczyć limitów.
Z reguły w gamebookers limity na sporty typu siatkówka, piłka ręczna itp. były bardzo niskie. Jeśli chcesz dograć te same zdarzenia po tych samych kursach to wpłać do bwin. Wydaje mi się, że tam powinny być wyższe limity.
Przed wypłatą z gamebookers będziesz musiał dokonać jednokrotnego obrotu tej pozostałej kwoty, której nie zagrałeś.

kesirdal 2

kesirdal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ok dzięki za info, kilka lat temu gralem juz w game i wtedy nie mialem problemu stawiac za stawki po 500 zł i temu mnie dzis zdziwił tak niski limit, ale szczerze o fuzji nawet nie słyszałem bo gdyby nie oferta na undery w LM siatkarzy to nawet bym nie myślał o wpłacie. Dzięki za info.

kesirdal 2

kesirdal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jeszcze jedno w gamebookers nie mozna laczyc typow na siatke z roznych lig? bo chcialem zagrac dubla Toulouse + Piacenza a tu mi wyskakuje ze zdarzenia nie moga byc ze soba polaczone eheh

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uwaga na tą złodziejska firme, wypłata na MB trwa 4 dni , kiedyś było pare godzin !! Celowo tak robią, żeby gracz przegrał swoją forse bo wiedza jak ciągnie do gry

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Widzę jakieś problemy techniczne mają.Strona nie działa.
Wypłata zlecona w środę poźnym wieczorem jeszcze nie dotarła na moje MB,choć zawsze kasa pojawiałea się po kilku godzinach.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
centralnie wala w h... przez nich przegrałem sporo siana, cofnąłem wyplate bo chiałem zagrać na lige mistrzow i poszedłem za szeroko!!

W 2

wildovvsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rowniez zlecilem wyplate na Netka we wtorek o 14 . Dodam ze to moja pierwsza wyplata u nich , automatycznie dolaczylem skany dowodow . Kasy nie ma do teraz, dodatkowo strona nie dziala . Ktos ma jakies info co jest grane?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Wygląda na poważniejszą awarię.Przed północą strona chodziła ,ale pieprzył im się live.
Wysłałem zapytanie mailowe po angielsku tak około 10.15.Odpowiedzi brak jak na razie.
Zaczynaja mnie drażnić te coraz częstsze problemy wielu firm dotyczące nie działania stron,problemów z wypłatami,z jakością obsługi klienta itp...

W 2

wildovvsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no tak to jest kpina z ich strony , ja rozumiem 2-3 h jakos rano przerwe techniczna sobie zrobic , ale tutaj sie zanosi ze nawet na puchary uefa nie dadza rade uruchomic tej strony . Teraz jestem pewien ze zrobilem dobrze wyplacając 100 procent banku. Oby tylko doszło bo od wtorku jak juz wspominalem cisza.

T 43

tomasz55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Limity to tragedia za więcej nisz 200zł nie idzie zagrać buk żenada
dla dzieci⛔⛔⛔:grin:

.

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oni zawsze tak długo rozliczają kupony?
E: Co za *****!! Już ponad dobę rozliczają wygrany kupon,omijajcie szerokim łukiem tą pseudo firmę!!

forzajuve1897 295

forzajuve1897

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
moje a w nim....
Generalnie dobrze wspominam tego buka byćmoże dlatego że był pierwszy w którym wypłaciłem jakikolwiek hajs i zawsze miał dobre kursy na over 1,5 gola a swego czasu sporo tego grałem.

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wy też nie możecie wypłacić przez MB? Już od wielu dni mam ten problem i nic się nie zmienia.