>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gamebookers FREE 35z

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
trzeba pochwalić gamebookers.nie jest to jakiś smieszny spin gdzie wieksozsc wygrywa jeden ojro max.a że obrut dwa no cuż niema nic zadarmo.ja mam taktyke taka dograć normalnie przez tydzien do 550 zl i zagrac potem za calosc kurs dwa.jak wejdzie to bedzie obrut i przy okazji przyjemna suma.

L 5

landzaat21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moje konto--&gt;bonusy i tam masz podane ile masz do wyrobienia i ile wyrobiłeś, jak i do kiedy masz to zrobić. Pozdr.

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja rowniez 0 a wplacalem wiele razy kase;)i jeszcze mam pytanie musi przyjsc jakis mail od nich ze dostalem bonus?

A 23

adam2173

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
JA także wpłacałem wiele razy, a mimo to nie dostałem żadnego bonusu :/

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
może oni dają tylko tym co mają u nich ujemny bilans ? ja ich trochę obegrałem i też nic nie ma

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozmawialem z supportem. Ja rowniez wplacalem i nie dostalem bonusu. Z tego wzgledu ze podczas wplaty uzylem jakiegos bonus code. Dlatego Ci ktorzy przy wplacie uzywali bonus code nie otrzymaja bonusow !

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozmawialem z supportem. Ja rowniez wplacalem i nie dostalem bonusu. Z tego wzgledu ze podczas wplaty uzylem jakiegos bonus code. Dlatego Ci ktorzy przy wplacie uzywali bonus code nie otrzymaja bonusow !

haggard 0

haggard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wpłacałem wiele razy, nawet w przeciągu ostatnich dni, żadnych bonusów nie wpisywałem a kasy nie ma.. ;)

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
też byłem związany długo z gamebookers ???? 1500 zł wypłaciłem ale to w wakacje jak były Mistrzostwa Europy ale bonusa nie dostałem ????