>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gamebookers - bonus na MŚ 100% do 100 USD & 250 USD!

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dokad?
Dziwne tez dostałem to co Ty Vader ,ale wczesniej nie miałem zadnego bonusu. Jakoś nie widzi mi się taki szybki obrót,w dodatku tak jak mowisz wypadalobyby obstawiać mundial, a tam łatwo o niespodziajke:razz: ps. jest coś o wymaganym kursie ,bo nie widze nigdzie?

D 2

dar852

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba grać po kursie 2 i więcej żeby liczyło się do obrotu... sprawdzone

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Aktywował już ktoś ten bonus? Czy faktycznie jest tak jak mówi Pietaszek89, czyli wpłacamy 1000zł i mamy 2000zł na grę? Niby nie ma &quot;Z ograniczeniem wydania&quot; tak jak poprzedni, ale wolę być pewny.

K 9

ksgornikzabrze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj go aktywowałem. Wpłaciłem 300 USD, przy wpłacie podałem kod bonusowy i po chwili 600 USD na koncie.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Dzięki. Przynajmniej łatwiej będzie go obrócić, trochę niepokoją mnie limity na zdarzenia i tylko 7 dni na wykonanie obrotu... Bonus fajny i z kursów da się też coś wygrzebać, nawet tak nie zaniżają jak swojego czasu betsson kiedy dał też wysoki bonus i standardowo bah z niskimi kursami.

ja28 92

ja28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najciekawsze jest to że nie ma tam żadnego Regulaminu odnośnie szczegółowych warunków przyznawania tych bonusów. Są tylko te malunki wyświetlane w w/w postach, ale tam nie pisze że należy obrócić 12 razy wpłaconą kwotą z kursem co najmniej 2,00 lecz podana jest tylko wartość kwoty obrotu i czas na jego wykonanie.
Tym ten buk różni sie od innych, gdzie do każdego bonusa jest regulamin ze szczegółowymi warunkami. U gamebookers (moim zdaniem) szczegółowy regulamin jest utajniony , dlatego pytanie do Vader: skąd wziełeś te szczegółowe warunki (gdzie w Regulaminie gamebookers jest to zapisane)???

pozdr

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
dlatego pytanie do Vader: skąd wziełeś te szczegółowe warunki (gdzie w Regulaminie gamebookers jest to zapisane)???

pozdr
Warunki są dostępne w zakładce przy bonusie. Więcej informacji uzyskałem z supportu.