>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gafa expekt?

J 5

jastov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Krosna
Właśnie przed chwilą Legia wykonywała rzut karny i i zakład nie został zawieszony aż do momentu bramki.Udało mi się postawić 100 zł i zakład okazał się wygrany. Expekt ma prawo anulować zakłady?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście że mają prawo do anulowania zakładu i pewnie to zrobią, poczytaj regulamin, oni są &quot;zabezpieczeni&quot; na wypadek swoich błędów.

J 5

jastov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Krosna
Oczywiście że mają prawo do anulowania zakładu i pewnie to zrobią, poczytaj regulamin, oni są &quot;zabezpieczeni&quot; na wypadek swoich błędów.
Póki co zakład został rozliczony poprawnie.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tylko później nie płacz na forum,że expekt złodzieje i konta zamykają.

B 0

basserman1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obserwował ktos Live mecz min lubin-lech i puchar niemiec norymbergi ? typy połowa meczu /cały w 90 min bardzo dziwne , bo po kursie 6.00 i 2,4 z tym ze to były typy które wchodziły....albo jestem slepy

L 0

lams12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanie o propo expektu
Witam,

Gram w zakladach bukmakerskich expekt od ponad 4 lat. Do tej pory bez utrudnien. Jednak pojawila zmieniona strona. Nie moge wyplacac wygranych. Napisalem do expektu kilka razy. Najpierw kazali mi wyslac dowod osobisty z rogami wtedy bede mogl wyplacac, jak to zrobilem kaza mi teraz wyslac swoje zdjecie z widocznym dowodem osobistym w reku na wysokosci twarzy. Nic z tego nie zrozumialem. Czy ktos pomoze?

Dzieki z gory.