0 drewcio Użytkownik Dołączył Grudzień 5, 2006 Posty 21 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 28, 2006 #21 Zarejestrowałem sie i co?? Gsdzie moje konto? Maila mi przysłali od razu. Dziwne to jest... Piszą że w decemberze wystartują a tu ni kont uzytkowników ni nic
Zarejestrowałem sie i co?? Gsdzie moje konto? Maila mi przysłali od razu. Dziwne to jest... Piszą że w decemberze wystartują a tu ni kont uzytkowników ni nic
D 0 denas Użytkownik Dołączył Lipiec 27, 2006 Posty 205 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 28, 2006 #22 ja wogole potwierdzenia nie dostalem ????
5 slawiola Użytkownik Dołączył Grudzień 5, 2005 Posty 77 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 28, 2006 #23 oj cos mi sie zdaje ze zaje*ista pompa ;/
0 bodi Użytkownik Dołączył Kwiecień 3, 2006 Posty 1472 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 28, 2006 #24 Zarejestrowałem sie i co?? Gsdzie moje konto? Maila mi przysłali od razu. Dziwne to jest... Piszą że w decemberze wystartują a tu ni kont uzytkowników ni nic Kliknij aby rozwinąć... no dzis juz jest napis ze w Styczniu wystartuja! chyba jaja będą.
Zarejestrowałem sie i co?? Gsdzie moje konto? Maila mi przysłali od razu. Dziwne to jest... Piszą że w decemberze wystartują a tu ni kont uzytkowników ni nic Kliknij aby rozwinąć... no dzis juz jest napis ze w Styczniu wystartuja! chyba jaja będą.