>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fulltilt 50usd Cakepoker 20usd

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przecierz pisze na stronie ze jesli chcesz dodatkowy sponsorship to musisz pogadac z supportem.
Od nich zalezy czy ci dadza drugi czy nie.

Jesli wyrobiles poprzedni to z pewnoscia ci dadza drugi jesli nie wyrobiles poprzedniego to raczej nie ma na co liczyc

Hmmm... nie chca mi przyznac bonusa bo nie sciagnalem jakiegos ich oprogramowania. Nie za bardzo wiem o co chodzi?

Support.de: you didn´t downloadedthe software about our trackinglink, why not?

Problem w tym ze nie widzialem niczego do sciagniecia? Widocznie cos musialem przeoczyc...

Ja nie siciagalem od nich oprogramowania tylko z oficjalnej strony bez ich zadnego reflinku ani nic ale trzeba w bonus code wpisac ich kod &quot;win9&quot; bez niego nic nie dostaniecie.

adizg 6

adizg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
przecierz pisze na stronie ze jesli chcesz dodatkowy sponsorship to musisz pogadac z supportem.
Od nich zalezy czy ci dadza drugi czy nie.
Jesli wyrobiles poprzedni to z pewnoscia ci dadza drugi jesli nie wyrobiles poprzedniego to raczej nie ma na co liczyc

Ja nie siciagalem od nich oprogramowania tylko z oficjalnej strony bez ich zadnego reflinku ani nic ale trzeba w bonus code wpisac ich kod &quot;win9&quot; bez niego nic nie dostaniecie.
Wpisalem kod, ale napisal mi ze trzeba sciagnac od nich, przynajmniej ja tak zrozumialem

G 0

gargamel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Super test, zakreślilem tylko jedną odpowiedź, przeleciałem przez pozostale pytania bez zaznaczania odpowiedzi i ... wynik 8 prawidłowych odpowiedzi

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ludzie ludzie ZOSTALEM OKRADZIONY

Mialem na fulltilcie okolo 16$ o godzinie 18:00

Teraz wchodze patrze a tam haslo mi nie dziala.
Daje odzyskiwanie hasla odzyskalem a na koncie 0$ i zrobione jakies dodatkowe 10pkt.

Prosze o pomoc co moge zrobic zeby odzyskac pieniadze.

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ludzie ludzie ZOSTALEM OKRADZIONY

Mialem na fulltilcie okolo 16$ o godzinie 18:00

Teraz wchodze patrze a tam haslo mi nie dziala.
Daje odzyskiwanie hasla odzyskalem a na koncie 0$ i zrobione jakies dodatkowe 10pkt.

Prosze o pomoc co moge zrobic zeby odzyskac pieniadze.
Nic. Ciesz się, że kasa była darmowa.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no tak a gdybym mial na koncie 20 000$ to co bym wtedy zrobil??

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
headshot&#39;a ;) a tak poważnie to trzeba mieć dobrze zabezpieczonego kompa, żeby uniknąc takich sytuacji, ja osobiście nie miałem nigdy takiego problemu, ale znam wiele sytuacji podobnych do twojej,

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kompa tpo ja chronionego mam paroma antywirusami wiec nie wlazlo mi nic przez kompa musialo cos zle zadzailac z ich strony ze zalamali jakies zabezpieczenie czy czort wie co.

Moze komus sie narazilem bo partie wczesniej co gralem to paru typow pokonalem na ich all in nie byly to duze stawki ale zawsze denerwujace:p

P 12

polak13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nikad
Nie wiem może ktoś odgadł twoje hasło i sobie zagrał;)A tak z innej beczki to gdzie mogę zobie zobaczyc na cake poker ile tych pkt mam wyrobione?

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
Zobacz czy ilość ugranych pkt w Full Tilt Ci się zmieniła.Jeśli oczywiście pamiętasz ???? Albo historia rozdań

P 12

polak13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nikad
Ilośc się nie zmieniła bo gram na cace poker ale dzięki za chęć pomocy,wie ktoś może jak to jest na cace poker ?pozdrawiam

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
mnie przypadkiem czy tez nie dali kolejne 20usd na cake plus:spokodfhgfh:✅

lukaszk111 49

lukaszk111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagorze
Od zarejestrowania się na cake i potwierdzenia maila nie moge wejsc na ich pokeroom caly czas po poprawnym wpisaniu hasla i maila wyskakuje mi komunikat error code 212.Juz raz robiłem opcje ze zmianą hasła i to samo...