Pani moderator tutaj zawsze pokazuje pazur i mysli, ze sama wszystko wie najlepiej, to prawda wiedze posiada bardzo bogata, ale wiedza to jedno a umiejetnosc jej wykorzystanie w typowaniu to drugie, ale zawsze wszystko wie najlepiej
frajer? jako jedyny walczyl z nadalem jak z rownym nie pamietam czy w 2 czy 3 finalach, prezentowal rowna solidna forme, mial slabszy dzien jak kazdy i niemiec chociaz gral tylko solidnie wykorzystal to, djokovic zrobil mega skoko formy miedzy poczatkiem seozonu a ostatnimi turniejami, ale dla naszego GURU ROXXANE jest frajerem
z tego co mi wiadomo to verdasco jest dopiero w 3-4 rundzie, h2h z davydenko 4-1 w plecak, jest faworytem teog pojedynku, ale jak dobrze pamietam ma w drabince nadala, a nawet jakby jakims cudem pokonal nadala to jest wciaz w bardzo dobrej dyspzycji fedex.. a co powiesz wtedy czy kurs 45 byl dobry ale tlyko do 3-4 rundy? a moze opowiesz nam jak to sprzedalas go na
betfair, byl tu jeden taki co widzial value w kursie 1000 na ljube, mowil ze sprzeda na
betfair, no tak, ale z tego co wiem to zawsze byliscie za tym aby raczej poczatujacym/sredniozaawansownym graczom pomagac, to co powiesz takiemu graczu, ktory postawial za Twoja rada na vardesco.. ? ze sprzedalas na bf, ale to byl dobry bet;] a verdasco to ogral gigantow clayu petznera serre i alamagro, naprawde kosmos.., ten kurs zacznie stanowic wartosc dopiero gdy ogra nadala, poki co to smieszne
kiedys mnie jechalas ze napisalem komentarz po meczu, ostatnio poprawialas sobie
humor jak to stawialas na tsonge z monako, bo wiedzialas ze monako ma taki charakter i pojdzie w wymine ciosow ktora przegra,
lol brawo szkoda tylko ze nie znalazlem jakiejs analizy przed meczem..
wiedze masz i warto poczytac Twoje opinie o graczach, ale Twoj sposob bycie denerwujacy