>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Freeroll tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com !

Status
Zamknięty.
tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Mam konto tylko na inny nick niz na forum dzisiaj nawet ja jako amator zdobyłem pierwsze miejsce w turnieju o 14:00 do środowych zawodów o 300E.

Proponuje aby założyć osobny temat który będzie zamykany w ustalonym czasie przez moda na tyle aby mógł podać hasło.Każdy również poda swój ew inny NICK na pokerze i w ten sposób będzie można wyeliminować osoby postronne.

K 0

kerek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
noi.. np gracz z forum bukmacherskiego np musi miec konto np minimum 1 miesiac aby mogl wziac udzial w tym turnieju..

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
noi.. np gracz z forum bukmacherskiego np musi miec konto np minimum 1 miesiac aby mogl wziac udzial w tym turnieju..

Też myslałem nad tym, żeby hasła wysyłać tylko osobom, które dołączyły do FB przed dniem 1 czerwca.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...

Też myslałem nad tym, żeby hasła wysyłać tylko osobom, które dołączyły do FB przed dniem 1 czerwca.

Dla mnie ideany pomysł tak powinniśmy zrobić. Ponieważ pewnie pojawi się sporo &quot;lam&quot; tylko na ten turniej.

hali 3

hali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie

Dla mnie ideany pomysł tak powinniśmy zrobić. Ponieważ pewnie pojawi się sporo &quot;lam&quot; tylko na ten turniej.

no zczają z innych for i sie zlecą hehe...

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurcze... nie wiem czy cos ugram w tym turnieju... moze poczekam az w nastepnym turze bedzie wieksza pula ????
a nóż klient jakąs ciekawą promocje dla nowych uzytkowników da ????

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
doi 17 czerwca jeszcze daleko, niewiem czy bede mial dostep wtedy do kompa ale jak bede wiedzial ze na bank zagram to sie zarejestruje :jezora:

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moja taka drobna propozycja:

Aby uniknac własnie przekazywania haseł na innych forach badz osoba niechcianym można ograniczyc czas dany na te czynności, a mianowicie umowic sie przykładowo ze hasło zostanie podane 10 min przed końcem rejestracji do turnieju. Albo MAzaq zbierze od wszystkich chetnych na PW nr gg i zrobi konferencyjną i własnie te 10-5 min przed końcem rejestracji poda nam hasło.

Cos takiego wymysliłem wydaje mi sie nie głupie. Może ktoś ma jakis lepszy pomysł, ktorym może sie z nami podzielic

Buehehehe co to za pomysł! Człowieku wiesz co bedzie miał MAzaq przed tymi 10 minutami? Nie zdązy haseł podac jak sporo będzie osób zainteresowanych. Poza tym moze sie zdazyc ze bedzie miec problem z netem i co wtedy? Według mnie pomysł h****y :-?

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak naprawde nie ma sposobu aby wyeliminowac osoby spoza forum i trzeba sie z tym pogodzić. Co najwyzej obcokrajowców mozna wyeliminować.
Jaka macie pewnosc ze skoro ktos dostanie haslo na priv nie poda je dalej ?
A na tyle osob co bedzie chciało haslo napewno ktos poda dalej...
Takie uroki internetu niestety...
Pozdrawiam

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak naprawde nie ma sposobu aby wyeliminowac osoby spoza forum i trzeba sie z tym pogodzić. Co najwyzej obcokrajowców mozna wyeliminować.
Jaka macie pewnosc ze skoro ktos dostanie haslo na priv nie poda je dalej ?
A na tyle osob co bedzie chciało haslo napewno ktos poda dalej...
Takie uroki internetu niestety...
Pozdrawiam
Włacha tak było jest i będzie :;/:

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Będzie tak: Hasło zostanie podane na forum, około 30 min. przed rozpoczęciem turnieju.

Aha, turniej będzie w sobotę o godz. 23 :spokodfhgfh:

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Będzie tak: Hasło zostanie podane na forum, około 30 min. przed rozpoczęciem turnieju.

Może turniej rozpocznie się o innym czasie w soboty o tych godzinach wiadomo co się robi
proponuje 4 rano ????

Tak na serio proponuje taką godzinke żeby można było z wieczora jeszcze gdzies wyskoczyc,oczywiście wiadomo że nikt nie jest zmuszony do udziału w konkursie ale miejmy takie detale na uwadze ;-)

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Nie lepiej o 20? Albo troche wcześniej?

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Boze haslo zostanie podane jeden dzien przed turniejem i nie spamujcie juz o to haslo

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
MAzaq, Web Client mi nie dziala ????

co robic ?? help me

mam rposbe moglby ktos instalke wrzucic gdzies na serwer bo mi celj nie pobiera i stad ten moj problem

lowcag 0

lowcag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
waldu chyba mam znam rozwiązanie twojego problemu.... jak włączasz to &quot;PointPoker&quot; gdzie Ci się jeszcze coś pobiera to miej włączoną stronke pointpoker.com i bądź zalogowany... mi pomogło ;)
Pozdro

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
LowcaG, zrobilem tak jak piszesz i nadal lipa, sciaganie stoi w miejscu

M 18

majorrr86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
waldu2 - też tak miałem i wsumie musiałem odinstalowac bo lipa, dopiero jak całkowicie wymazałem to z dysku , sciągnąłem raz jeszcze softa i zainstalowałem to zadziałało

arahja88 0

arahja88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co do hasel, ciekawe na ile turnieji nieswoich wy sie pakujecie ???? ????

Status
Zamknięty.