Dokładnie, poza tym ten tur nie jest tylko na unibecie tylko na każdej platformie tego typu.no to freeroll na u nibecie pelny
o 1000$ bedzie gralo 12000 ludzi.
Tylko ode mnie nie chcieli hasla od was tez ?
lol przeciez ten tur jest codziennie i bez hasla cos ci sie pomylilo ;p
innego freerolla o 19 stej nie widzialem :-?
taaa kto by pomyslal ze w "special" bedzie :roll:
mam nadzieje ze ten tur w ktorym uczestniczylo 12000 osob to jest ten ze jezeli wezmie sie w nim udzial dzis,jutro i we wtorek otrzymuje sie 20 zl ????
mam nadzieje ze ten tur w ktorym uczestniczylo 12000 osob to jest ten ze jezeli wezmie sie w nim udzial dzis,jutro i we wtorek otrzymuje sie 20 zl ????
nie bardzo : / możesz się pożegnać z dwiema dyszkami : P
ja to mam pecha...
Zapamiętaj
Niedziela 29 kwietnia godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxxxxx
Poniedziałek 30 kwietnia godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxx
Wtorek 1 maja godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxxxxxx
Do zobaczenia przy stole!
ja to mam pecha...
Nie prawda, nie masz pecha, tylko Ci się czytać nie chce, albo nie robisz tego ze zrozumieniem:
Zapamiętaj
Niedziela 29 kwietnia godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxxxxx
Poniedziałek 30 kwietnia godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxx
Wtorek 1 maja godzina 19.00 Multi-table Tournaments Special rejestracja na dwie godziny przed turniejem, hasło xxxxxxxxxxxx
Do zobaczenia przy stole!