niekoniecznie ???? choć nie ukrywam że jeżeli ktoś ma tego baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duuuuużego farta, ma jakieś tam małe szanse na wygrana, chyba że ma farta i dobrze gra. To już jest diabelsko mocne połączenie nie do pobicia. Powodzenia w wiosennym freerollu i mam nadzieje ze zobaczymy sie przy finałowym stole :spokodfhgfh:trzebaby miec baaaaaaaaaaardzo duuuuuzo farta: D
Chłopie!!!Co Ty gadasz za głupoty!!??Mogę się z Toba założyć o główną wygraną z tego turnieju że rośnie ilość miejsc płatnych razem z ilością uczestników!! Idziesz na to?Nie na tym oprogramowaniu :jezora:
Kerek znawco i Pyszu ja się z wami moge założyć o 25zł na Moneybookers, że liczba miejsc płatnych wzrośnie, idziecie na to? ktoś jeszcze ma ochotę się założyć?
ci co twierdza ze miesjca platne nie wzrosna to sie calkowice myla i widac ze sa to ludzie ktorzy w pokera dopiero zaczynaja grac wiec niema co sie z nimi zakladac bo kazdy kto juz troche siedzi w pokerze wie ze przegraja
Ten Temat nie jest do rozmow 4fun !! ????
Polski Freerool W Unibecie wygral fin !! i jaka tu sprawiedliwosc ! czy ja wwalam sie im na freerole i zabieram im pieniadze tym bardziej ze zabral głowna wygrana !!