>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Freebet w betway

Status
Zamknięty.
S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postraszylem Betway ze chce zamknac konto i zobaczcie co mi napisali ????

Witaj xxx,
Dziękujemy za skontaktowanie z Betway.com.
Chcielibyśmy zaproponować Ci ofertę darmowego zakładu w zakładach sportowych. Nasza propozycja to 50% darmowy zakład do 100 PLN. A więc po wpłaceniu depozytu i postawieniu zakładu, otrzymasz darmowy zakład w wysokości 50% stawki postawionej w pierwszym zakładzie aż do kwoty 100 PLN. Aby uzyskać maksymalny darmowy zakład w wysokości 100 PLN, Twój kwalifikujący zakład musiałby mieć stawkę 200 PLN.
Ponieważ jest to specjalna oferta darmowy zakład nie zostanie przyznany automatycznie. Po wpłaceniu depozytu i postawieniu zakładu, prosimy o ponowny kontakt, a wówczas dodamy Twój darmowy zakład do konta.
Zachęcamy jednocześnie to większego i bardziej aktywnego uczestnictwa w naszym serwisie. Zaręczamy, że naszych lojalnych graczy, którzy aktywnie grają w naszym serwisie, często nagradzamy specjalnymi ofertami i promocjami.
Pozdrawiam serdecznie,
Grzegorz @ Betway.com

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie polecam tego bukmachera????????????????????????
Swego czasu bardzo dużo się pisało, że bezpodstawnie zamykają konta, oczywiście bez zwrotu depozytu o wygranych nie wspominając. radzę omijać szerokim łukiem. Być moze coś się zmieniło, ale ja nie zaryzykuję.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę nie opowiadać bzdur, wiem, że panu za to płacą, ale mimo wszystko.

&quot;1.3.4 Jeśli którykolwiek z graczy weźmie udział lub zostanie podejrzany o wzięcie udziału w Match Betting lub Arbitrage Betting, będziemy mieć prawo, na podstawie własnej decyzji do wykluczenia go z grona naszych graczy oraz zatrzymania posiadanych środków, z powodu Twojego i/lub wyrejestrowania się oraz wykluczenie Cię i/lub zawieszenie Cię jako gracza na wszystkich stronach należących do nas.&quot;

&lt;link rel=&quot;File-List&quot; href=&quot;file:///C:/DOCUME%7E1/JA/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml&quot;&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;style&gt; &lt;!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:&quot;&quot;; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --&gt; &lt;/style&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapedefaults v:ext=&quot;edit&quot; spidmax=&quot;1026&quot;/&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapelayout v:ext=&quot;edit&quot;&gt; &lt;o:idmap v:ext=&quot;edit&quot; data=&quot;1&quot;/&gt; &lt;/o:shapelayout&gt;&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Ten zapis daje Wam możliwość blokowania i bandyckiego konfiskowania środków ze wszystkich kont. Skąd możecie mieć pewność, że ktoś gra arbitraż? Nie macie wglądu do kont u innych bukmacherów, wiec nie macie 0% pewności, a mimo to blokujecie konta jak leci. Więc, proszę nawet nie odpowiadać na ten post i udać , że go Pan nie przeczytał.

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
Zgadzam sie z lukas155
Mi konto zamkneli jak wygralem 7 zakladow pokolei i chcialem wyplacic 8145zl. Wedlug betway nie jest mozliwe wygranie tylu zakladow pod rzad. Zwrocili mi jedynie depozyt uwaga....100zl , no dziex ! Zlodzieje

prokocim200 0

prokocim200

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co wy gadacie to nigdy tam juz kasy nie wplace a mialem ostanio wplacic 5 tys ale juz sie nie odwaze

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
Najgorsze jest to ze te fucking skeezer&#39;s dalej posylaja mi ich zalosny beznadziejny, bezwartosciowy newsletter mimo iz usunalem sie z listy mailingowej.
Pig&#39;s ????????????????????????
wiele zlego jeszcze mozna przytoczyc ale po co.. i tak juz tam ludzie nie graja chyba. No moze tylko Ci co ciagle przegrywaja i nie wiedza ze nawet jak wygraja to nie wyplaca ???? ????

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam sie z lukas155
Mi konto zamkneli jak wygralem 7 zakladow pokolei i chcialem wyplacic 8145zl. Wedlug betway nie jest mozliwe wygranie tylu zakladow pod rzad. Zwrocili mi jedynie depozyt uwaga....100zl , no dziex ! Zlodzieje
Ciekawe czy oddaliby ci kasę gdybyś zdeponował 8 tysiaków i je przegrał. Też by napisali, że &quot;nie możliwym jest przegranie takiej sumy&quot;...?
W ogóle to na podstawie jakiego punktu regulaminu z........ ci aż 8 kawałków? Napisali cokolwiek?
We łbie się nie mieści takie złodziejstwo.
Edit.
I najlepiej jakbyście takie sytuacje opisywali na wielu forach (nie tylko polskich) wraz ze screenami. Betway straci potencjalnie nowych (i nie tylko) graczy. Ogólnie im więcej ludzi się dowie tym lepiej i ciekawe czy poniosą większe koszty niż te 8 tysiaczków, których ci żałowali. Masz choćby teraz przykład prokocim200.

M 33

mariobross111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętam , kiedyś były czasy ...dawali 400 pln bonusik....Fajnie się ich doiło !

R 0

rybka333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętam , kiedyś były czasy ...dawali 400 pln bonusik....Fajnie się ich doiło !
Dokładnie i ten obrót:razz:, tylko raz za wszystko i wypłata ????

betway_team 0

betway_team

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Proszę nie opowiadać bzdur, wiem, że panu za to płacą, ale mimo wszystko.

&quot;1.3.4 Jeśli którykolwiek z graczy weźmie udział lub zostanie podejrzany o wzięcie udziału w Match Betting lub Arbitrage Betting, będziemy mieć prawo, na podstawie własnej decyzji do wykluczenia go z grona naszych graczy oraz zatrzymania posiadanych środków, z powodu Twojego i/lub wyrejestrowania się oraz wykluczenie Cię i/lub zawieszenie Cię jako gracza na wszystkich stronach należących do nas.&quot;

&lt;link rel=&quot;File-List&quot; href=&quot;file:///C:/DOCUME%7E1/JA/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml&quot;&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;style&gt; &lt;!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:&quot;&quot;; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --&gt; &lt;/style&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapedefaults v:ext=&quot;edit&quot; spidmax=&quot;1026&quot;/&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapelayout v:ext=&quot;edit&quot;&gt; &lt;o:idmap v:ext=&quot;edit&quot; data=&quot;1&quot;/&gt; &lt;/o:shapelayout&gt;&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Ten zapis daje Wam możliwość blokowania i bandyckiego konfiskowania środków ze wszystkich kont. Skąd możecie mieć pewność, że ktoś gra arbitraż? Nie macie wglądu do kont u innych bukmacherów, wiec nie macie 0% pewności, a mimo to blokujecie konta jak leci. Więc, proszę nawet nie odpowiadać na ten post i udać , że go Pan nie przeczytał.
ten punkt regulaminu zostal usuniety juz dość dawno temu.
Z mojej strony koniec dyskusji, gdyż niektóre posty są poniżej pewnego poziomu.
Jak komuś coś zostało ukradzione proszę pisać do LGA. Papier czy internet wszystko przyjmie..

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Nie ma się co dziwić skoro gracie w takich bukach jak jakiś betway, co to w ogóle jest?
Przecież oni więcej kasy nie wypłacają bo to bida, bida i jeszcze raz bida, wystarczy sprawdzić jaką mają opinię i jakie noty, więcej nie trzeba.
Grajcie u normalnych buków to nie będziecie płakać że wam nie chcą wypłacić bo za dużo wygraliście.
Betway to wiadomo jaki bukmacher nie od dziś.

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
Co ten polski &quot;Betway team&quot; moze wiedziec ? Zajmujecie sie jedynie obsluga klienta i wypowiadaniem gotowych formulek. Mam nadzieje ze zainteresowanie betway wam spadnie jeszcze bardziej

M 1

michalpop18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
A ja w przeciwieństwie do większości z czystym sumieniem firmę Betway mogę polecić ostatnio wypłacałem kasę niecały tysiak i obyło się bez żadnych skanów dokumentów itd... dodam jeszcze, że kasa po trzech dniach była na koncie.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Ja równiez polecam Betway,częste free bety oraz inne bonusy.Zero problemów z wypłatą.

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
To oczywiste ze musza wyplacac niektorym graczom male sumki. Inaczej dawno zostaliby wycofani z rynku

M 33

mariobross111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś bardzo polecałem tą firmę ,zwłaszcza całej rodzinie i znajomym jak 400 pln bonus oferowali .;) Bardzo miło tego buczka wspominam.:razz: Ale to były początki działalności na naszym rynku.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja Sobie dałem z nimi spokój jak przez 38 dni mi kasę wypłacali... co chwilę dostawałem informacje że mam im coś nowego przesłać. Dodatkowo support co drugi dzień odpisywał ale w końcu dostałem kasę ale dopiero po opisaniu mojej sytuacji na kilku forach i kilkudziesięciu meilach do firmy...

Ludzie nie ryzykujcie to już nie ten sam bukmacher co kiedyś!!

Mad/To jest temat dotyczący promocji, jeśli chcecie polecić/odradzić buka to są od tego inne działy

Status
Zamknięty.