>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Freebet 2 pln - Betclick

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nic nie mam,ale czy ty przypadkiem nie jest dopiero co zarejestrowanym graczem ?

C 0

czajek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no naprawde 2zł duzo budzet. Co za biedaki , &quot; z czym do ludzi &quot;

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
Co za ludzie.. dostali a narzekaja.... napisz do supportu zeby Ci zabrali i wplac sobie 55zl to cashback dostaniesz

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Przy dobrych wiatrach z 2 zł freebetu można ugrać sporą sumkę. Pamiętaj że za darmo nawet w ryj ciężko dostać a ty narzekasz.

K 0

kusmin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co widze to za te 2 zl mozna postawic tylko jeden mecz, brak mozliwosci stawiania akumulatorow. A wie ktos moze jak betclick rozlicza kupony, bo mecz co go postawilem juz dawno sie skonczyl, na kuponie pisze ze wygral moj zawodnik a beclu nie mam jeszcze na koncie.

A 37

andr_w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam tam konto kilak miesięcy, wpłacałem kase.. i niestety nie dostałem 2zł ????

P 0

pizza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Tylko do postawienia na singla, dałem dokładny wynik jednego z meczów, może coś będzie. ;P

T 0

tomi1313

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czesc, gdzie ja mam tego freebeta? Na e-mail wchodze i nic nie ma. To gdzie to ? Pomozcie mi. Jak wchodze na strone Betclick i sie zalogowalem to gdzie ja to mam? gdzie msuze wejdz? Z góry dzieki ! Powiedzcie. Konto mam juz z 3 tygodnie. Powidzcie gdzie mam wejsc zebym mial tego Freebeta

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
Czesc, gdzie ja mam tego freebeta? Na e-mail wchodze i nic nie ma. To gdzie to ? Pomozcie mi. Jak wchodze na strone Betclick i sie zalogowalem to gdzie ja to mam? gdzie msuze wejdz? Z góry dzieki ! Powiedzcie. Konto mam juz z 3 tygodnie. Powidzcie gdzie mam wejsc zebym mial tego Freebeta

Proste skoro nie widac kasy - to najwidoczniej nie dostales, szkoda bo chyba bardzo ci zalezalo zeby dostac te 2zl !!! ????

bdk 20

bdk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja też dostałem te 2 pln i mam pytanie, czy jeżeli skorzystam z tego &quot;bonusu&quot; to czy bede mógl nadal wykorzystać cashback 55 pln? bo jeszcze nie robiłem u nich depozytu