:grin: dobra riposta :grin:Cytat:
Napisał gwiazda2010 ->
Spokojnie ktoś mądry się kiedyś wku.wi roz.... te całe towarzystwo i będzie normalnie .
Ale kto, Zorro?
Hangover - Kac Vegas
Nie widziałem tego pierwszego ale Kac Vegas jak najbardziej Ci polecam.
co tam dzisiaj gracie prucz Bayernu???
????Ja gram : prócz - prucz 1 @1,001
Po prostu na tym forum jest lepiej niż w nie jednej komedii. Człowieku skończysz 18 lat pójdziesz do pracy, to wpłacisz sobie pieniądze i wtedy graj jak z kieszonkowego od rodziców nie starcza. Jak można szukać bukmachera o marne 4 zł za darmo? wstydziłbyś się pytać o takie rzeczy. Ciekawe jak zabierasz dziewczynę gdzieś to może na randkę idziecie do supermarketu i zabierasz ją na darmowe degustację ? żal.pl
???? .BUK_katowice
jak idę na randkę to dostaję darmowy seks...
mistrzostwoPlzen niezle sobie radzilo w poprzedniej rundzie, dlatego Kopenhaga byla duzym pytajnikiem a jednak wydawala sie pewna bo na kazdym z czterech kuponow ja mialem, zobaczymy jak bedzie
Najlepiej jakby ktos sie wypowiedzial co oglada Kopenhage, bo ja ogladam Arsenal
... bez komentarza...Obie drużyny są znane z gry defensywnej.Więc typ na Over jest jak najbardziej słuszny.Już pierwszy mecz to pokazał.
Dlaczego zostałem wywalony z konkursu? Mógłbym powalczyć z najlepszymi. W Copa America zająłem 2 miejsce. Nie piszę analiz aby nie zdradzić przeciwnikom swojego toku rozumowania. Z resztą jaki procent jest trafiony tych analiz znawców? Ci co piszą brednie powinni mieć postów na minusie. No cóż może tak miało być. Szacunek
Dla Messiego zostałbym homoseksualistą.![]()
Zauważyliście, że Daniemu stanął :grin:?
????pytaj biscana
:mrgreen:Każdy kolejny post o wyborach miss albo członku Alvesa zostanie nagrodzony kartką.
Ja mówiłem, ale chodziło mi o tenis. Tam gładko 3:0. Nie wiem czy w piłce też się gra do trzech setów, nie interesuję się tym.
Trzeba przyznać Djoko jest wykur** mocny ale szczęścia to chłopak ma aż za nadto. Ciągle jakieś linie końcowe, chellenge o minimetry :???:
Polska - Slowacja typ 2 kurs 3.5 bukmacher bwin
Trochę nie rozómiem kursu na Slowację 3.5 na bwin po tym jak ograli w meczu o pierwsze miejsce Polskę ? Może i gra Polaków z Czechami wyglądala lepiej ale ten kurs w moim rozómowaniu to nieporozumienie i napewno po takim kursie zaryzykuje. Dobrze pamiętam ich pierwszy mecz w grupie Polska grala padakę poprostu Slowacja ma na nas sposób.
Tuskonaldho się obrazi, że kot Jarka ma wyższe notowania niż onmieli szansę* w 93 minucie,kot jarka by to strzelił lepiej...