>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Forumowe Łapu Capu

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cytat:
Napisał gwiazda2010 -&gt;

Spokojnie ktoś mądry się kiedyś wku.wi roz.... te całe towarzystwo i będzie normalnie .

Ale kto, Zorro?
:grin: dobra riposta :grin:

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Po prostu na tym forum jest lepiej niż w nie jednej komedii. Człowieku skończysz 18 lat pójdziesz do pracy, to wpłacisz sobie pieniądze i wtedy graj jak z kieszonkowego od rodziców nie starcza. Jak można szukać bukmachera o marne 4 zł za darmo? wstydziłbyś się pytać o takie rzeczy. Ciekawe jak zabierasz dziewczynę gdzieś to może na randkę idziecie do supermarketu i zabierasz ją na darmowe degustację ? żal.pl
BUK_katowice
jak idę na randkę to dostaję darmowy seks...
???? .

undisputed 3

undisputed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Plzen niezle sobie radzilo w poprzedniej rundzie, dlatego Kopenhaga byla duzym pytajnikiem a jednak wydawala sie pewna bo na kazdym z czterech kuponow ja mialem, zobaczymy jak bedzie
Najlepiej jakby ktos sie wypowiedzial co oglada Kopenhage, bo ja ogladam Arsenal
mistrzostwo

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem po paru piwach energia mnie rozpiera, wiec patrz na moje posty z przymruzeniem oka ;)

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011
Dlaczego zostałem wywalony z konkursu? Mógłbym powalczyć z najlepszymi. W Copa America zająłem 2 miejsce. Nie piszę analiz aby nie zdradzić przeciwnikom swojego toku rozumowania. Z resztą jaki procent jest trafiony tych analiz znawców? Ci co piszą brednie powinni mieć postów na minusie. No cóż może tak miało być. Szacunek
✅

maradie 47

maradie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Polska - Slowacja typ 2 kurs 3.5 bukmacher bwin

Trochę nie rozómiem kursu na Slowację 3.5 na bwin po tym jak ograli w meczu o pierwsze miejsce Polskę ? Może i gra Polaków z Czechami wyglądala lepiej ale ten kurs w moim rozómowaniu to nieporozumienie i napewno po takim kursie zaryzykuje. Dobrze pamiętam ich pierwszy mecz w grupie Polska grala padakę poprostu Slowacja ma na nas sposób.

Zaryzykuję chyba jak kolega, ponieważ rozÓmuję podobnie do niego!

http://forum.bukmacherskie.com/f32/mistrzostwa-europy-w-siatkowce-mezczyzn-austria-i-czechy-2011-a-63745-10.html#post2422234