>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FORTUNA - ZEZWOLENIE na Internet

Status
Zamknięty.
danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
odbierał ktoś darmowy zakład za punkty? Wybrałem punkt i wystarczy, że tam pójdę obojętnie kiedy i podam nick czy coś? Nie mogą po prostu dodać tej kasy do konta bez żadnego chodzenia po punktach naziemnych? Bez sensu

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wymieniałeś punkty poprzez mshop to dodadzą Ci kase na konto netowe u mnie to trwało 12h ale mają czas do 3 dni regulaminowo

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego obok funkcji Przygotuj kupon zniknęło mi Zagraj?

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pisało że od 19 dzis do rana jutro przerwa techniczna jakieś roboty robią więc pewnie dlatego

R 4

rafall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piszę po raz enty, bo naczytałem się sporo w tym temacie, jednak jedni piszą tak a drudzy inaczej, zatem proszę o konkretną odpowiedź.
Czy grając w fortunie przez neta można mieć jakieś problemy z prawem? ;)

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Piszę po raz enty, bo naczytałem się sporo w tym temacie, jednak jedni piszą tak a drudzy inaczej, zatem proszę o konkretną odpowiedź.
Czy grając w fortunie przez neta można mieć jakieś problemy z prawem? ;)

Nie można mieć.
Chyba, że działasz [lub ewentualnie działałeś] poza nawiasem prawa, na innym polu [niż przelewy do i z Fortuny]. Wtedy hipotetycznie, możesz miewać problemy.

R 4

rafall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz na myśli grę, np. w bet365, tak?
Jakiego typu to mogą być problemy?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Masz na myśli grę, np. w bet365, tak?
Jakiego typu to mogą być problemy?
np. Podatek który będziesz musiał oddać państwu z okazji twojej wygranej ???? .

R 4

rafall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeśli wpłaciłem, a nic nie wypłaciłem bo przegrałem. Co w takim wypadku? ;p

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zakazany jest już sam udział, a nie jego ew. efekty w postaci wygranych...
Pamiętaj, że gra w necie ( w innych firmach niż te, które mają na to zezwolenie Ministerstwa Finansów ) jest w Polsce wciąż przestępstwem :
&quot;Art 109 K.k.s &quot;Kto uczestniczy w grze losowej, zakładzie wzajemnym, grze na automacie, urządzonych lub prowadzonych wbrew przepisom ustawy lub warunkom koncesji lub zezwolenia,
podlega karze grzywny do 120 stawek dziennych.&quot;
Dodatkowo 107 KKS:
Art. 107. § 1. Kto wbrew przepisom ustawy lub warunkom koncesji lub zezwolenia urządza lub prowadzi grę losową, grę na automacie lub zakład wzajemny,
podlega karze grzywny do 720 stawek dziennych albo karze pozbawienia wolności do lat 3, albo obu tym karom łącznie.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej uczestniczy w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym.&quot;

C 40

czokownia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
obok
hmmm.... czyli co Fortuna działa tez nielegalnie? skoro proponuje grę przez internet?
czy rejestrowana w innym kraju?

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
hmmm.... czyli co Fortuna działa tez nielegalnie? skoro proponuje grę przez internet?
czy rejestrowana w innym kraju?
Czytaj dokładnie temat , cofnij się do pierwszego postu w tym wątku a będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie. Podobnie jest ze spółką Milenium

rg13 63

rg13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Siemano mam pytanie do osób grających w fortunie dłuższy czas.

Otóż postawiłem dzisiaj kilka groszy na spotkanie Dinamo - Zenit. Mecz został anulowany, bo w 36 minucie bramkarz Dinama został trafiony i ogłuszony petardą. Spotkania anulowane są przenoszone najczęściej na poniedziałek, ale po takim skandalu możliwe, że spotkanie zostanie rozegrane o wiele później.

Jeżeli mecz miałby się rozegrać w poniedziałek to mi to nawet pasuje (mam swoją &quot;teorię&quot;, że statystycznie poniedziałkowe spotkania często kończą się remisem, a taki właśnie typ zagrałem). Jeśli jednak spotkanie miałoby być rozegrane za kilka tygodniu, to nie chcę mieć tak zamrożonej kasy, wolę postawić na inne spotkanie.

Miał ktoś podobną sytuację?
Co mam z tym zrobić? Pisać do supportu?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak 500 zł od pierwszej wpłaty wejdz na główną stronę ????

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Czy ja dobrze rozumiem, że aby otrzymać ten bonus to najpierw czterokrotność tego co wpłaciłem musze 4 razy obrócić i licza się te kupony gdzie są 3 wydarzenia i każdy o kursie minimalnym 1,9, czy całkowity kurs ma wynosić 1,9 przynajmniej, bo już się pogubiłem troche

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
gram u nich od samego początku i nic do domu nie przyszło, na pewno nie wysyłają bo w sumie nie mają co, wszystko na maila

Status
Zamknięty.