>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FORTUNA - ZEZWOLENIE na Internet

Status
Zamknięty.
jose7 40

jose7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Fortuna wreszcie się ogarnęła i już nie nagradza bonusem tylko nowych użytkowników:

Wyjątkowa okazja dla naszych stałych Klientów.
FORTUNA przygotowała wspaniałe bonusy lojalnościowe dla swoich Klientów, które są formą nagrody za korzystanie z naszych usług w dłuższym okresie czasu.

Przygotowaliśmy dwa rodzaje bonusów:

1. zakład bez ryzyka (tak zwany free bet)

2. bonus dodawany do depozytu.
Warunki przyznania bonusów są bardzo korzystne - nie blokują kont, nie ograniczają gry, dlatego wszystkich gorąco namawiamy do korzystania z nich. Oferty wysyłamy drogą mailową, więc prosimy regularnie sprawdzać korespondencję od nas i zapoznać się ze szczegółami bonusowania przedstawionymi w mailu.

other 60

other

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
8 miesięcy można grać legalnie w internecie u bukmachera. Przejrzałem te niemalże 20 stron dyskusji i nie jestem zdecydowany czy zakładać konto u polskiego buka internetowego czy nie zakładać?
A jak do tej kwestii mają się nasi administratorzy czy moderatorzy? Rozumiem, że się admini nie wypowiadają w tym temacie z czysto biznesowych względów, ale jednak chciałbym się dowiedzieć co sądzą o grze w internetowej Fortunie.
Argumentem przemawiającym za jest z pewnością legalność, a jakie są argumenty przeciw prócz złodziejskiego opodatkowania?

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Fortuna wreszcie się ogarnęła i już nie nagradza bonusem tylko nowych użytkowników:

Wyjątkowa okazja dla naszych stałych Klientów.

FORTUNA przygotowała wspaniałe bonusy lojalnościowe dla swoich Klientów, które są formą nagrody za korzystanie z naszych usług w dłuższym okresie czasu.

Przygotowaliśmy dwa rodzaje bonusów:

1. zakład bez ryzyka (tak zwany free bet)

2. bonus dodawany do depozytu.

Warunki przyznania bonusów są bardzo korzystne - nie blokują kont, nie ograniczają gry, dlatego wszystkich gorąco namawiamy do korzystania z nich. Oferty wysyłamy drogą mailową, więc prosimy regularnie sprawdzać korespondencję od nas i zapoznać się ze szczegółami bonusowania przedstawionymi w mailu.
Dostał już ktoś ten bonus od Fortuny? czy to tylko dla wybranych użytkowników?

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka

Ja dostałem najpierw z okazji rozpoczęcia nowego sezonu, a dziś przysłali mi maila, że mają dla mnie bounus 50% depozytu do 40zł z okazji początku fazy grupowej Ligi Mistrzów.

G 83

geo5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do jakub007;
cytowana wypowiedz &lt; other &gt; to jakis beznadziejny przejaw &quot;cykorii&quot;, ten człowiek chyba słabo kuma

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
do jakub007;
cytowana wypowiedz &lt; other &gt; to jakis beznadziejny przejaw &quot;cykorii&quot;, [...]

Niekoniecznie. Nie każdy jest np. nierobem na utrzymaniu (i pod wieczną ochroną) swoich Rodziców
a niektóre osoby wykonują w życiu stałe zajęcia pozabukmacherskie. Zajęcia w życiu bywają różne. Można być urzędasem (w tym, pracownikiem &quot;skarbówki&quot;) - nota bene, to największa grupa &quot;zawodowa&quot; w Polsce bo bodajże (o zgrozo dla Polski) milionowa, Policjantem, biznesmen przez duże &quot;B&quot; z całym bagażem tego &quot;B&quot; czyli obstrzałem z każdej strony, osobą publiczną, zawodowym złodziejem co nie stoi w kolizji z wcześniej wymienionymi zajęciami, itp. itd ...
Konta takich osób są, i nie jest to niczym niezwykłym, &quot;sprzężone&quot; (przelewane wynagrodzenie) z księgowością firmy/urzędu, w którym pracują. Realnie, kontrola skarbówki grozi właściwie tylko osobom prowadzącym działalność gospodarczą. Ich konta prywatne mogą być prześwietlone w kontekście przelewów firmowych. (Skarbówka w ostatnich latach zainteresowana jest także relacjami pomiędzy podmiotami powiązanymi). Pozostałe osoby należące do ww. kategorii (pomijając zawodowych złodziei) raczej powinny spać spokojnie ale &quot;wypada&quot; aby były &quot;czyste&quot;.

Może więc Kolega other należy do jakiejś wymienionej wyżej grupy, gra o długiego czasu w Internecie a poprzez ewentualną grę w &quot;Fortunie&quot; internetowej, obawia się o powiązanie konta z podmiotem polskiego prawa aby przy okazji (jakiej okazji, nie wiem) nie wyszły poprzednie transakcje? Nie wiem, próbuję myśleć &quot;na głos&quot;.

jose7 40

jose7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
U mnie nic, cisza. Konto założyłem od razu gdy dostali licencję więc staż jak coś to mam ;) Może kryterium jest obrót? Bo ja mam ponad 13 tys więc może za mało na bonus ;) Nie wiem na jakiej zasadzie oni to przyznają

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba jestem zielony. Czy udział w zakładach bukmacherskich (stacjonarnie? przez internet?) jest przestępstwem?

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
I tak i nie. Jak jest z grą w Fortunie? A jak z grą online w innych serwisach?

To jest temat/rzeka i przelano tysiące zdań w innym zdaje się wątku do tego przeznaczonym.
W &quot;Fortunie&quot; i innych bukach, które/jeśli otrzymały licencję na prowadzenie swojej działalności w Polsce, to gra wg rządzących Polską jak najbardziej legalna i jedynie legalna jeśli jesteś obywatelem RP, zawierającym zakłady z terytorium Polski.

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Więc jeżeli o zakłady przez internet w Fortunie chodzi, są legalne i już. Urzędnicy, Policjanci, biznesmeni i cała reszta nie ma się czego obawiać. Tak mi się wydawało na początku, ale kilka powyższych wypowiedzi nie pasowało do tego, stąd moje wątpliwości - już rozwiane. Znalazłem też w sieci info o pozwoleniu wydanym przez MF dla Fortuny na zakłady internetowe.
W świetle powyższych faktów kompletnie nie rozumiem użytkownika &quot;other&quot;.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
[...]
W świetle powyższych faktów kompletnie nie rozumiem użytkownika &quot;other&quot;.
... a ja zapytałem wcześniej retorycznie tak:
Może więc Kolega other należy do jakiejś wymienionej wyżej grupy, gra o długiego czasu w Internecie a poprzez ewentualną grę w &quot;Fortunie&quot; internetowej, obawia się o powiązanie konta z podmiotem polskiego prawa aby przy okazji (jakiej okazji, nie wiem) nie wyszły poprzednie transakcje? Nie wiem, próbuję myśleć &quot;na głos&quot;.
Może. Nie wiem.
Wszystko w głowie Kolegi other&#39;a.

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnie pytanie w kolorze zielonym: odebrać wygraną można w każdym naziemnym punkcie Fortuny? (oczywiście zakład zawarty w punkcie naziemnym).

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pewien problem, otoz zmienilem maila w fortunie, i po tej zmianie potwierdzenie wyslania pieniedzy do fortuny przez transferuj.pl przychodzi mi dalej na starego maila, a support fortuny wogole nie odpowiada jak do nich te sprawe zglosilem, wie ktos jak rozwiazac ten problem?

P 1

pejson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lipno
mam pytanie odnosnie weryfikacji i pelnego zatwierdzenia konta, dostalem maila z aktywacja konta czekam juz 2 dzien na weryfikacje danych ile to najdluzej moze trwac? W regulaminie psize ze 24h a tak w praktyce?

rg13 63

rg13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
@Pejson
U mnie tożsamość potwierdzili tego samego dnia. Popołudniu wysłałem skany dowodu, a wieczorem już mogłem postawić zakłady.

Może mieli jakiś błąd na stronie, albo nie załadowały Ci się do końca zdjęcia/skany dowodu. Spróbuj wysłać jeszcze raz;)

Status
Zamknięty.