>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fortuna - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
olek_ 0

olek_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Yo, kojarzy ktoś może jak to jest chce postawic 3 zdarzenia z polskiej kopanej jest taka możliwośc czy trzeba wiecej zdarzen dodac?
Kto wie dzieki z góry za odp.

P 0

pakon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bstk
single w 2 i 3 ligach
czy można w Fortunie grać nasze ligi niższe singlami , czu trzeba kombinować ileś tam spotkań ?

G 1

gryfista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to w fortunie rozliczane jest, otóż mam mecz Seppi - Chela.

Przy stanie Seppi 6-2 4-1 Chela, ten drugi kreczuje.

I teraz jak oni to rozliczają, policzą mi ten mecz po normalnym kursie, tak jakby wygrał Seppi czy po 1.00 ?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków

I teraz jak oni to rozliczają, policzą mi ten mecz po normalnym kursie, tak jakby wygrał Seppi czy po 1.00 ?

1,00.............
no ja reki sobie nie dam uciac i kolega nizej moze miec racje, ja kierowalem sie pewnym punktem regulaminu ale tyczyl sie on ogolnie przerwanych zdarzen a nie konkretnie tennisa wiec moze byc jakis osobny zapis ktorego nie przeczytalem

akselek 552

akselek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piacenza
Po normalnym kursie... w profie - krecz = porażka.

M 0

misiek969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie nie możesz. możesz popatrzeć jakie zakłady zawarłeś u nich ???? ???? Przygotowujesz e-kupony

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemanko obecnie gram w profie i mam zamiar założyć sobie karte Fortuna Klub. I tutaj pytanie: Czy wtedy też odliczają mi 10 procent podatku w wypadku gdy gram przez internet ? Patrzyłem na stronie fortuny ale jakoś nie moge tego znaleźć, albo mi padło na oczy. Elo

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
nie ma takiej opcji . Fortuna jest tylko i wylacznie bukiem naziemnym. nie maja opcji grania przez internet. mozesz jedynie przygotowywac kupony w necie i zanosic do punktow. podatek zawsze bedzie.

PS. ZNAKOMITA JEST TA NOWA STRONA!!!!!!!

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma takiej opcji . Fortuna jest tylko i wylacznie bukiem naziemnym. nie maja opcji grania przez internet. mozesz jedynie przygotowywac kupony w necie i zanosic do punktow. podatek zawsze bedzie.
PS. ZNAKOMITA JEST TA NOWA STRONA!!!!!!!
W końcu się postarali. Zawsze ich strona była słaba a teraz mają chyba najlepszą z wszystkich ziemniaków.

P 0

pacibum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Wysłałem dzisiaj zakład systemowy na który miałem dokładnie co do grosza wystawione stawki. Niestety zawierając zakład pani która mi sprzedawała stwierdziła, że nie które stawki trzeba pozmieniać. Tak więc np. przy systemie 1z7 miałem do wyboru stawki 0,15 zł albo 0,29 zł Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak wyliczyć stawkę dla danego kuponu systemowego? Z góry dzięki.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam. Wysłałem dzisiaj zakład systemowy na który miałem dokładnie co do grosza wystawione stawki. Niestety zawierając zakład pani która mi sprzedawała stwierdziła, że nie które stawki trzeba pozmieniać. Tak więc np. przy systemie 1z7 miałem do wyboru stawki 0,15 zł albo 0,29 zł Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak wyliczyć stawkę dla danego kuponu systemowego? Z góry dzięki.

yyy prawdopodobnie dzieje sie tak ze musi byc pelna sumka wielokrotnosci twoich zakadow. 1 z 7 to jest na pewno duzo kombinacji. dla przykladu 1z2 czy 1z3 minimalna stawka to 1zl za grupe czyli 1z2 to min 2 zl a 1z3 3zl. mozna kombinowac ja czesto stawiam 1z3 2z3 i 3z3 co daje 7 zl ????

B 0

bzyku99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam mam takie pytanie dalem kupon w fortunie i zostal mi tylko debel na dzis ktory mial grac o 22 i co jak dzisiaj nie rozegraja meczu a np jutro o musze czekac az beda grali czy wyplaca mi bez tego meczu

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
gralem w fortunie robred0 - safin i po raz 2 juz przeklada, jutro ma byc 3 dzien turnieju i podobno ma lac i znowu przeloza, jak fortuna bedzie to rozliczac?
Pewnie rozliczą po kursie 1.00 najlepiej idź i ich sam zapytaj jeśli spotkanie nei rozpoczęło się w ciągu 48 godzin od pierwszego wyznaczonego terminu.

Status
Zamknięty.