czy można w Fortunie grać nasze ligi niższe singlami , czu trzeba kombinować ileś tam spotkań ?
Jak to w fortunie rozliczane jest, otóż mam mecz Seppi - Chela.
Przy stanie Seppi 6-2 4-1 Chela, ten drugi kreczuje.
I teraz jak oni to rozliczają, policzą mi ten mecz po normalnym kursie, tak jakby wygrał Seppi czy po 1.00 ?
Po normalnym kursie... w profie - krecz = porażka.Jak to w fortunie rozliczane jest, otóż mam mecz Seppi - Chela.
Przy stanie Seppi 6-2 4-1 Chela, ten drugi kreczuje.
I teraz jak oni to rozliczają, policzą mi ten mecz po normalnym kursie, tak jakby wygrał Seppi czy po 1.00 ?
W końcu się postarali. Zawsze ich strona była słaba a teraz mają chyba najlepszą z wszystkich ziemniaków.
Witam. Wysłałem dzisiaj zakład systemowy na który miałem dokładnie co do grosza wystawione stawki. Niestety zawierając zakład pani która mi sprzedawała stwierdziła, że nie które stawki trzeba pozmieniać. Tak więc np. przy systemie 1z7 miałem do wyboru stawki 0,15 zł albo 0,29 zł Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak wyliczyć stawkę dla danego kuponu systemowego? Z góry dzięki.
Pewnie rozliczą po kursie 1.00 najlepiej idź i ich sam zapytaj jeśli spotkanie nei rozpoczęło się w ciągu 48 godzin od pierwszego wyznaczonego terminu.