>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fortuna - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ester, przede wszystkim sprawdziłem stronke fortuny i tam ewidentnie pisze ze są to punkty sprzedaży TYGODNIKA. Może sie myle i ten tygodnik jest do kupienia nie tylko w salonach FORTUNY ale mieszkam nie daleko Częstochowy i jestem prawie pewien że w Częstochowie jest tylko jedno miejsce gdzie można obstawiać zakłady w Fortunie. Ale jeżeli się mylę to przepraszam. Może ktoś jeszcze wie coś na ten temat.

W Czestochowie są 4 punkty Fortuny, gdzie mozna zawierac zaklady.
1. Plac Daszynskiego - pierwszy, najpopularniejszy bukmacher w Czestochowie
2. Wolnosci - przy lini tramwajowej, miedzy PKSem, a Lodowiskiem na Sobieskiego.
3. Wyzwolenia - na Północy niedaleko supermarketu Plus.
4. Dekabrystów - przy Wydziale Budownictwa PCZ, obok baru Grota.
Wszystko idealnie zgadza się z tym co jest napisane na stronce i każdy z Częstochowskich &#39;Punktów sprzedaży tygodnika&#39; jest najzwyklejszym w świecie &#39;Punktem wysyłania kuponów&#39; (w którym całe dnie siedzą &#39;fachowcy&#39; i w którym całe dnie śmierdzi...)

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odbiór wygranej
witam wygrałem i mam pytanie czy moge ybrac wygrana w dowolnym punkcie foruny czy tam gdzie postawiłem zakład...???czekam na odpowiedz

Z 0

ziomalen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak....mozesz odebrac bez zadnych przeciwskazan w dowolnym punkcie....
Pozdrowionka :-D

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam pytanko :

za ile jeszcze moge postawic 2 z 3 opocz 3 zł ?

2z3 to 3 kombinacje czyli za kazda liczbe podzielna przez 3 z zalozeniem minimalnej stawki na kombinacje (1zl) czyli 3,6,9,12,15.......

D 0

dokicz09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zrobie sobie kuponik na stronie http://www.efortuna.pl i zapisze go to moge potem przy kasie podać ten numer co mi sie wyświetla na zapisanym kuponie i normalnie pani w kasie wbije mi ten kuponik?

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co to jest:
Terno | dnia
Superoferta
które mogę puszczać w kuponach AKO??

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a i jeszcze 1 pytanie od jakiej kwoty sie płaci extra podatek??

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
superoferta
codzienny zestaw zdarzen o podwyzszonych kursach, z superoferty mozemy wybrac tylko 1 spotkanie i musimy go zagrac na kuponie z min. 4 innymi zdarzeniami/lacznie 5 spotkan/ lub wiecej

terno dnia to rowniez zdarzenia z podwyzszonym kursem ale mozna je grac juz w singlu, na kuponie mozemy postawic jedno zdarzenie z tej oferty

na kuponie mozna laczyc jedno zdarzenie terno z jednym z superoferty ale nalezy wtedy pamietac o trzech innych spotkaniach bo superoferta wymaga min. 5 zdarzen na kuponie

kwota od ktorej bukmacherzy naziemni naliczaja dodatkowy podatek wynosi: 2248 zł

L 0

lukasz9210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Czy może mi ktoś wyjaśnić lub podać link gdzie są opisane wszystkie systemy np. 2z3 itp bo nie wiem o co w tym chodzi

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do 14:30. Jak Ci zależy na czasie to nie lepiej sprawdzić na oficjalnej stornie, a nie czekać na odpowiedź na forum?

6 1

666marcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy może ktoś z Was szczegółowo objaśnić mi , na czym polega tzw.&quot;zakład bezpieczny&quot; w &quot;Fortunie&quot;? Niedawno &quot;Fortuna&quot; wprowadzila tę nowość ,a ja nie nie wiem jakie sa zasady .Z gory dziękuję.

R 0

rookie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
mam pytanie, bo słyszałem już tyle różnych opinii, że sam sie pogubilem.
Mianowicie:
obstawiam zdarzenia systemem np. 3z5. Możliwych kombinacji=10
I teraz pytanie: stawke (załóżmy 3 zł) mnoże w fortunie razy ilość kombinacji na kuponie czy razy ilość zdarzen podanych na kuponie. Ja myslalem ze razy ilosc kombinacji czyli w tym przypadku 10 czyli 3x10=30zł , ale znajomy mi mówil, który kiedys sie bawil w obstawianie ze to sie mnozy razy ilosc zdarzen na kuponie czyli w tym wypadku razy 5 czyli 5x3=15zł. Jak sami widzicie do zapłąty jest 2 razy mnie , przy wiekszych stawkach jest to wyrazne, az za wyrazne...
Teraz mam problem, obstawiam w totomixie , ale jesli w ten sposob sie placi w fortunie to sie na nia przerzuce mimo, ze jest po 2. stronie miasta

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
witam

mam pytanie, bo słyszałem już tyle różnych opinii, że sam sie pogubilem.

Mianowicie:

obstawiam zdarzenia systemem np. 3z5. Możliwych kombinacji=10

I teraz pytanie: stawke (załóżmy 3 zł) mnoże w fortunie razy ilość kombinacji na kuponie czy razy ilość zdarzen podanych na kuponie. Ja myslalem ze razy ilosc kombinacji czyli w tym przypadku 10 czyli 3x10=30zł , ale znajomy mi mówil, który kiedys sie bawil w obstawianie ze to sie mnozy razy ilosc zdarzen na kuponie czyli w tym wypadku razy 5 czyli 5x3=15zł. Jak sami widzicie do zapłąty jest 2 razy mnie , przy wiekszych stawkach jest to wyrazne, az za wyrazne...

Teraz mam problem, obstawiam w totomixie , ale jesli w ten sposob sie placi w fortunie to sie na nia przerzuce mimo, ze jest po 2. stronie miasta

z tego co ja sie orientuje to znajomy Cie wprowadzil w blad, u kazdego buka w zakladach systemowych placimy stawka razy ilosc kombinacji

Status
Zamknięty.