>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fortuna - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
V 3

vulture

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanie do tych graczy profesjonala którym sie może już coś takiego kiedyś zdarzyło. Zagrałem dzisiaj mecz w tenisa Sprem - Hofmanova na 1. Wskutek jakichś przetasowań w turnieju w Miami Sprem gra z Olgą Savchuk i dostaje baty. Jak to zostanie rozliczone? Przecież stawiałem na inny mecz....

syfon71 0

syfon71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hell
Ja mam pytanie do tych graczy profesjonala którym sie może już coś takiego kiedyś zdarzyło. Zagrałem dzisiaj mecz w tenisa Sprem - Hofmanova na 1. Wskutek jakichś przetasowań w turnieju w Miami Sprem gra z Olgą Savchuk i dostaje baty. Jak to zostanie rozliczone? Przecież stawiałem na inny mecz....

Powinien być zwrot. :smile:

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
elo ja mam takie pytanko postawiłem sobie kuponik na hokej grała dróżyna np A i B w dogrywce wygrała dróżyna A i czy to się liczy jako 1 czy liczy jako X ??? prosze o odp. z góry dzięki

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy w profku można grać systemem np 3 z 4??

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jaka jest minimalna stawka na taki zakład 3 z 4??? i ile można puścić najwięcej zkaładów w systemie?? 13?? tak jak w bah??

bucio 17

bucio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Starogard Gdanski
mam pytanko czy wie ktos jak w swieta albo czy wogule jest otwarty iprofesjonal z gory dziekuje za odpowiedz.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
mam pytanko czy wie ktos jak w swieta albo czy wogule jest otwarty iprofesjonal z gory dziekuje za odpowiedz.

Dzisiai, czyli w niedzielę jest zamknięty :roll: W poniedziałek nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie otwarty jest od 10 do 13:30 ????

Pozdrawiam ...

zamora 0

zamora

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie ???? Jesli zostanie odwołany mecz baseballa ze względu na pogode, a na drugi dzień te druzyny grają ze soba (ale z innymi pitchers) to prof liczy ten mecz po kursie 1.0 jako weszło czy trzeba czekać na wynik meczmu z innimi pitcherami? Z góry dzięki za odpowiedz ????

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanko: czy jest jakiś limit w profesjonalu na solo??? i jeśli tak to ile wynosi ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jutro Profesjonał ! OTWARTY do 13:30 lub 13:00 zależy od punktu

Pozdrawiam

V 3

vulture

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jutro otwarty jest profesjonal????? Jeśli tak w jakich godzinach

S 1

skru3u

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpowie mi ktoś na pytanie ???? ???? ???? ???? ?????????

djraffaello 33

djraffaello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
w środe jest otwarty, ale godziny chyba od 10.30 do 13.30 właśnie już nie wiem.

oko__00 0

oko__00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie, postawiłem kupon i dałem na tenis który się w tym dniu nie odbył tylko w następny, to liczy się ten typ czy nie ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie, postawiłem kupon i dałem na tenis który się w tym dniu nie odbył tylko w następny, to liczy się ten typ czy nie ?

Tak liczy się ale jest opcja niewiem jak to tam odbierają że poprostu będzie zwrot tego meczu czyli jakby go nie było.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

Jesli pojedynek sie odbyl do 48 godzin to zaliczaja :]

Status
Zamknięty.