>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

edvin 118

edvin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie jakieś info kiedy zacznie działaś Fortuna?
W tej chwili komunikat na stronie: &quot;PLANOWANA KONSERWACJA STRONY INTERNETOWEJ&quot;.
Aplikacja również nie działa.

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O 8 rano działało, informacji o konserwacji nie widziałem planowanej a teraz mam to samo, wygląda to na awarie a nie konserwacje bo nigdy w dzień i to w piątek konserwacji nie robili. O działa już ????

M 0

mlleko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Denerwuje mnie tylko na fortunie na niektórych live jest tak, że jak chcę wejść to jakiś komunikat - Przepraszamy, ale jakiś tam błąd i pracujemy nad tym i tak zazwyczaj do końca meczu ???? . Zazwyczaj mam tak w tenisie.

B 95

beerek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NH
ktoś wie i mógłby wytłumaczyć o co chodzi z tymi oznaczeniami F , F + 4 F +7 ??

B 95

beerek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NH
Dzięki za odpowiedź. Czy ciekawa promocja to nie wiem czy poprzednia superoferta nie była lepsza bo można było dać 2 kursy z superoferty przy ako 8 czyli tak jak tu F+7 lub 3 typy przy ako 12.
Dodatkowo kursy były nie tylko na faworytów ale 1 - 2 lub 1 x 2.
Pozdrawiam

arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda tylko, że przeglądając ofertę przy konkretnym zdarzeniu nie ma informacji, że dane zdarzenie znajduje się w superofercie. Było by to duże udogodnienie, bo teraz po stworzeniu kuponu trzeba dodatkowo wejść w zakładkę SUPEROFERTA i sprawdzić, czy przypadkiem jedno czy więcej zdarzeń, które zamieściliśmy w kuponie nie znajduje się w superofercie.
Do tej porty tak było, a po zmianie zasad funkcjonowania superoferty już nie widzimy, czy interesujące nas zdarzenie do niej się kwalifikuje.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Czy ktoś z Was uczestniczy w mistrzowskiej Fortunie, udalo się komuś coś wygrać. Ja miałem ponad tysiąc losów i nic, a może komuś z Was sprzyjało szczęście?

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie - idę dziś do Fortuny happy o 16:15 z wytypowanym pięknym kuponikiem na rozstrzygnięcia końcowe w grupach i... BOOM! ????
Niestety nie można takich zdarzeń łączyć - dobrze, że obok był Totolotek i też mają promocję bez podatku i poszło elegancko, bo bym był udupiony.
Dziwne te restrykcje u buków - tak, jakby myśleli, że każdy gracz będzie chciał kombinować, oszukiwać itd...

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy to u nich normalne, ze po 2-3 dniach robia zwroty za zaklady ?
Tak sie u mnie stalo dzis

P 2

pankleks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej mam pytanko . Postawiłem kupon expert w fortunie . Czy w momencie trafienia kuponu dostanę 10000 bonusu? Czy ten bonus dzielony jest na wszystkich którzy zagrali taki sam kupon jak ja czy tylko dla mnie ?

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Hej mam pytanko . Postawiłem kupon expert w fortunie . Czy w momencie trafienia kuponu dostanę 10000 bonusu? Czy ten bonus dzielony jest na wszystkich którzy zagrali taki sam kupon jak ja czy tylko dla mnie ?
Bonus jest dzielony na wszystkie trafione kupony

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajny bardzo ten bonus &quot;bez podatku&quot; przed meczami Mundialu, tylko co z tego, skoro np. zakłady specjalne rozliczają z opóźnieniem tak żenującym jak gra Polaków z Senegalem. Zagrasz na mecz o godz. 14 i masz zamrożone środki na cały dzień, bo rozliczą przed północą. Choć od dawna wszystkie szczegółowe statystyki są na stronie FIFA czy flashscore.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)

i kto ma tu rację ?